- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- otnosno RNB-tata
CyBerDyNe_101 IzVInqVAi VeRno SbUrkAh s HaRry-PoTteR-a tOI PoNe oT vRemE nA VreMe kAZvA NqKOi UmNi NeSHta pUK i tI Ne ZAsLUJaVAsh da Te SraVqnvAm s NeGo... sHtqL dA Me EBe uHAHAHaHaa ChAkAi BE KReNviRsh KudE Si TRuGnAl i tI dA sE PraISh NA MUj... ChEtI sI KnIjkITe TAm I nE GoVOri Za NeSHtA KOiTo sA tI NePOnqTNi... KuvTo Si mi BiqCh TakUV sI MI I EbAcH tO sI LicHI Po IZTRuPnA:LaTA tI FizIONiMiqI nIkoGa Ne SUm tI KaZVaL kFo dA PIsHESh iLI KAK dA PIShESh TUpAko... KAZAh TI dA PisHeSh VeRni NeSHtA a ne Da sE PraisH nA Muj. sTAvA VuPRoS zA PurViq Ti POsT KduEtO sI SHtqL dA NaRiTash R&B-tAta... q dA Te PItAm aZ : koLKo R&B-tA si BiL dOSeGA... V MeChtITE Si 8712894718294, nO nAjiVo ToChNo 0 naLI ? a Ne ZnaM oT KudE Go IzMisLi TfA cHe NAcHiNA mI nA PIsAnE bIl dEtSki... NE ZnaM sMeHNo lI TrqBVasHe dA bUde... kaTO sI GroZeN I SmOtaN Ne sE ObqsNqVai MnoGo, ViJdaM cHe Se MuchISh dA IzMIsLqSh INteReSni NeShtA... aMI... Ne ISkAM dA buDa GrUB aMa niShtO Ne Se PoLUchAvA TAkA cHe Ne Se MucHi cHe MI e jaL zA tEb
![]()
little_black_dress a Bi Li sLOJiLa pIC nA nqKVo MoMcHe kOEtO HaREsvAsH![]()