- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Liubov ot prav pogled :(
Predi izvestno vreme zapochnah da vlizam v chata ama si pisah samo s poznati,ama edin pat reshih da otgovorq na edno mom4e poneje nick-a mu mi se stori interesen.I taka si chatkahme v prodaljenie na 2-3 meseca i poneje toi poprincip e ot bs ama jivee v sf i nqmashe kak da se vidim.Edin pat mu se naloji speshno da doide do tuka i ostana za 2-3 dena.Bqhme si ugovorili sreshta oshte parviq den kogato toi pristigna tuk ama 1-viq pat kogato otidoh toi ne doide...sled tova opitahme i 2-ri ala otnovo si chakah kato glupachka i veche na 3-tiq pat toi doide ama ne sajalqvam che mu prostih i che tolkova go chakahokaza se golqm sladur.Na drugiq den toi sam me pomoli da izlezem i 3-tiq den sashto sled koeto se pribra.Az mn si go haresah i toi tvardi che sashto...ama toi si ima priqtelka i az priqtel.Az sam gotova da zareja priqtelq mi zaradi nego zashtoto naistina si struva ama nz toi dali shte go napravi.Mnogo iskam da sam s nego.Ponqkoga se pitam zashto li izobshto otidoh na sreshtata
strashno sam obarkana nz kvo da pravq shtoto negovata priqtelka i az sme mn blizki i tq shte se pochuvstva kofti ako razbere a be napravo nz iskam si go paaaaaaaaaaaaaaak
![]()
![]()
![]()