Цитирай Първоначално написано от svetla_88
moqt savet e ako toi napravi nqkakva kra4ka i skasa s pr si deistvai ne my misli ..ako pak mn darji6 na nego opitai da my prevle4e6 vnimanieto...opitai ne gybi6 ni6to..i ti pojelavam mn kasmet!!
a za lubovta ot 1 v pogled vqrvam v neq ,za6toto moqta e takava.dymite s koito moq pr opredelq sre6tata ni be6e nai xybaviq i nezabravim den v koito sam go o4arovala i plenila, toi po princip ne govori takiva ne6ta no napravo se 4ydq kak s kakva ysmivka govori za sre6tata ni s edni takiva sladi4ki o4i4ki syper stiga xarakterite da sa dolu gore savmestimi i da umeqt da pravqt kompromisi ne6tata 6te sa OK
POJELAVAM NA VSI4KI DA IM SE SLY4I TAKAVA LUBOV ZA6TOTO E MN VALNYVA6TO ...nezn kakvo se sly4va s teb, 4ydi6 se i ti nz ..4ystvoto e velikolepno yverqvam vi
napulno sum suglasen sus svetla_88 i pri men stava duma z aliubov ot pruv pogled i jena mi govori po absoliutno su6tiq omagiosan na4inn!!!

Puk ako goo haresva6 tolkova mnogo i si privurzana kum nego i si se vliubila moje da mu go namekne6 ne6to takoa da razbere za ko sta duma !! aide uspeh