Tochno tezi, deto go kazvat tova "Budi sebe si ne se promenqi" sa tezi licemeri i t.n. Te prosto se pravqt, che sa SEBE si i ne se promenqt, a inache postoqnno mislqt kak izglejdat v ochite na drugite i t.n.I ti ne mojesh da NE BUDESH sebe si, prosto VINAGI, kakvoto i da napravish, shtom si go napravil TI, znachi si sebe si, znachi taka si reshil/taka ti se e nalojilo, takiva cennosti imash ili prosto ne si pomislil dobre predi da go napravish, koeto pak e chast ot samiq teb, che ne mojesh da premislqsh dobre neshtata. Taka che nqma takova neshto, kato budi sebe si ili ne budi sebe si...A promqnata... Ima 2 vida neshta, ednite postoqnno se promenqt, a drugite nikoga ne se promenqt.....
"...some things will never change..."
2PaC
*EDiT*
I tochno horata nikoga ne se promenqt, kakuvto si takuv ti e zalojeno oshte kato se rodish... Moje Pesho ot susedniq blok, koito po cql den uchi i si misli, che shte stane Bill Gates 2, da stane edin miqch na ulici, a TI, koito izobshto ne si mislil za budeshteto, da stanesh... Eba li kvo shte stanesh, ama kvoto shte stane ot tebe ne mojesh da go promenish, prosto.. Ne govorq za sudba, a prosto za REALNOSTTA!