Zdrasti,hora!Kakvo da vi kaja na 19 sym - nqmam nito priatelka, nito sym pravil sex, super mi e sduhano - okolo men samo kurvichki i momicheta, koito se interesuvat ot kakvo imash... Tolkova li sa vajni za vas parite (( Otnasqm se dobre s momichetata, daje mai po dobre otkolkoto trqbva i otkolkoto ocenqvat. Ednovremenno mi e typo, smeshno, tyjno. Ne mi se jivee veche, po dobre da umra, da se hvyrlq ot nqkoq skala i da poletq... Omryzna mi ot tozi shiban svqt na predatelstva. Pichove ne se ostavqite gadnite jeni da vi raznishtqt i da vi se pravqt na vajni. Az kazah na moeto momiche, che sym gotov da umra za neq, a tq se pravi na vajna i mi kazva che blafiram, samo za da sym s neq. Uvi ne e taka, ne blafiram i nqkoi den mi se shte da i vidq liceto kato razbere za men. Pisna mi i ne mislq da vi zanimavam s moite gluposti. Puskam tazi tema da vi kaja samo da si pravite kefa i da se radvate na jivota, koito vi e daden!!! Da se borite do posledno i da ne se otkazvate ot mechtite si. Az zagubih vsichko, zashtoto se ostavih da mi povliaqt drugi hora... Sbogom

P.S.Neka Bryan Adams - Please, Forgive me zvuchi za vsichki taka gadni momicheta i jeni - podqvolite fcheta - koga shte razberete che naistina bi obichame i shte prestanete da se pravite((

7 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL