.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs

koga se zaribihte ......

Koga , kak , ot kude se zaribihte po tozi sait i po - specialno po tozi forum

преди около година и половина ми покзаха сайта...аз от тогава почнах да го посещавам..писала съм доста като гост докато най-накрая реших да се регистрирам

Cyberdyne_101
    Guest
    Ми един ден(някъде през декември) скитах, скитах из нета и попаднах тука Вече не помня по какъв повод Регнах се и оттогава драсвам по някое мнение

Повече от фен
    am s priqtelq mi si razglejdahme stranichki edna vecher s takiva temi i sluchaino popadnahme na temite ot site-a ...vposledstvie az zapochnah da vlizam vyv foruma i taka ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi ot edin drug forum i tam ima6e tema <w kolko foroma 4lenuwate> i wsi4ki bqha napisali foromite i eto me tuk
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ami ne pomnq
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Преди около 2 години се мотаех из нета и случайно попаднах на сайта. После започнах да чета статиите и нещата от форумя, после пък спрях да влизам и забравих адреса. После го ведях в една книга и влезнах и се регистрирах, но не пиших нищо. Накрая реших да взема активно участие във форума и така! :P
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми преди година и 8-9 месеца една моя приятелка ми каза за сайта.Скитала из него и открла стихчетата.Аз започнах да влизам и случайно попаднах във форума.Драсках мнения като Гост нямах намерение да се регвам но в последствие реших и ето ме тук.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не помня кога го открих, но се регистрирах преди две години, май... Случайно попаднах... то тогава нямаше много потребители още, но ми хареса и след около 2-3 месеца се регнах
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    ми случаино търсех нещо в гоогле-то и без да искам влязох в саита
    това беше преди около година и половина -2

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    miiii motkah se iz NETA i si turseh ne6to za "Sveti Valentin" iz Google i kato napisah tova i mu dadoh da mi tursi i mi izleznaha rezultatite s linkove kum tozi forum,6toto nqkoi be6e pusnal tema svurzana s praznika i takam eto me tuka :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Бях чула за сайт-а преди две години (като се замисля това е доста време...) от предаването Мрежата и хареса ми промото и реших да се рег-на.. и взе че ми хареса и сега съм си тук и ще продължавам занапред!
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Повече от фен
    edna priqtelka mi go kaza

Преди много време се рових в гугъла и ми излезна сайта, трябваше ми да пусна проблем, но не във форума, а на екипа, едно анонимно...и алекс ми помогна тогава май...И после видях форума, никога преди това не бях писала във форуми, този ме зариби яко щом и до ден днешен съм тук
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

xaxa

mi ot predavaneto Zdravei go davaha toq sait i az vikam da go vidq )))

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami predi to4no godina niakoi be6e pusnal link kam statiq ot foruma i az go vidiah stan ami interesno da go 4eta,4etoh dosta temi i dosta vreme mina sled tva se regnah i taka!

Голям фен
    Uffffffffffffffffffff, mnou ste habni fe...mi to pi6e...tc tc tc.
    Puk ina4e men me zaribi BABY_SEXY_GIRL
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Guest
    mi az predi mnoo vreme (daje o6te
    nqmah pc, t.e. predi okolo godina i polovina
    namerih foruma i 4etoh i pisah kato gost
    posle 2-3 meseca ne flizah i posle predi godina
    se regnah posle predi mesec-dva me bannaha
    i se regnah pak 3-4 pyti i vse me bannvaha
    i nakraq se regnah s toq nick kato zamisyla
    beshe da me bannat pak...a te ne me bannaha
    i az zeh 4e ostanah

Ами веднъж си се рових из нета (май преди 2 мес.) и открих сайта. Отначало четях само статиите, но веднъж (добре де преди 4 дни) реших да погледна форума, регнах се и ... ето ме!
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    am edin priyatel ot mIRC mi go kaza...i ot kam 3 meseca samo 4etyah...predi 3 sedmici nyakade ve4e se regah
    we'll die alone like a stone ^^

mi Murderdoll^ mi kaza da vlizam 4e bilo gotino i t.n.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ami...pred vreme edna moq priqtelka pisa v toq forum i... taka i az
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    София
    predi godina dokato si govoreh s edna fr po tela tq mi spomena za nego i az po4nah da pi6a razni raboti nqkakva tema bqh napisala i taka stana cqlata rabota :P
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Edna syu4eni4ka k0qt0 ne e mn0g0 deina tuka tyi kat0 gledam mi g0 p0kaza na 01.12 kakt0 pi6e 0tlqv0 i az se zaribih i stanah red0vna! Kefite me vsi4ki s nqk0i malki izkliu4eniq!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    v interes na istinata i az ne pomnq ve4e samo znam 4e otna4aloto iz4etoh vsi4ki temi , koito bqha napisani ot avtorite (ne vuv foruma) i sled tva vidqh 4e ima forum i ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си