aз пък съм в Холандия аре и аз да ти кажа малко да се радваш
начи тука съм ооооот, мммм 10 месеца....и все уча само езика.....
малко е кофти защото съм в един клас със абсолютни селяни от Азия и Африка и мноол ме е яд че ме принизяват на тяхното ниво....но после се надявам да се измъкна от тва даскало и да мина в нормално.....а иначе деня ми протича горе долу по следния начин: ставам между 7 и 8 в завсимост в колко съм си легнала, измивам си зъбките правя си кафе и паля фаса правя каквото правя и в 9 без 20 си хващам автобуса, от 9 почваме, закъснявам....в зависимост кой ден има значение с кои даскали съм, но всички ме заплашват че ще ми пишат жълт картон (пти 3 жълти е червен и хвърчиш), но никога не ми пишат...един учебен час е час и половина, с 30 мин пауза и една обедна голяма от 45 минути, свършвам даскало между 4.30- 5.00 и на там пак зависи кой ден е колко пари имам и колко настроение. По интересното в случая е какво правим в даскало. Например за следващата седмица имам презентация за работата която искам да работя и трябвя да презентира пред класа и жури, т.е. да разказвам, освен това всеки четвъртък имам чат лес, което ще рече че ни дават тема и един час в чата говориш с някой от твоя клас относно тва, освен тва в час си правим игри....весело е в повечето случай...