.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Predlojeniq?

gosten4eto
    Guest

Predlojeniq?

Da vi popitam-az s1m ot Varna i sled nqkolko dni imam Rojden Den,ta izpadnala s1m v panika,za6toto ne moga da izmislq k1de da si go praznuvam-moje li nqkoi da mi dade idea,molq vi? Koito e ot Varna,neka mi predloji nqkakvo priqtno,ne osobeno 6iroko ili tqsno mestence,no neka ne e picariq,a ne6to po-neobiknoveno! Mersi.

az-bebi
    Guest
    amiii karaoke,mehana...kup mesta ima no zavisi ti kvi predpo4itaniq imash i na kolko si godini,zashtoto na dosta ot gotinite mesta nqma da te pysnat ako nqmash 18

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    znam 4e vav varna ima planeta painer klub i bilo mnogo qko...no edva li 6te ti haresa pak i nz dali 6te vi pusnat

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    znam 4e vav varna ima planeta painer klub i bilo mnogo qko......АБСУРД
    Ми виж,най-най яко си е домашно купонче,ако ваще не искат да се изнесат за вечерта може да си наемете квартирка - не е беда!Ако не намерите попитай някой приятел дали е свободно у тях,що пък не?

Re: Predlojeniq?

Цитирай Първоначално написано от gosten4eto
    Da vi popitam-az s1m ot Varna i sled nqkolko dni imam Rojden Den,ta izpadnala s1m v panika,za6toto ne moga da izmislq k1de da si go praznuvam-moje li nqkoi da mi dade idea,molq vi? Koito e ot Varna,neka mi predloji nqkakvo priqtno,ne osobeno 6iroko ili tqsno mestence,no neka ne e picariq,a ne6to po-neobiknoveno! Mersi.
    hmm kakvo 6te re4e po neobiknoveno zavisi kolko hora 6tee pokani6 zavisi ot mno ne6ta zavisiii xaxaxa moje na disko da gi zakra6 si4kite da izbuhnete predi tui na nqkoi kafenence da gi po4erpi6 i taka a za po neobiknvenno neznam ideq si nqma :P

Nai-dobre si go praznuvai ili u vas ili nqkade na vila ili v nqkvo apartament4e...ili pak shtom si ot varna ... zashto ne si go praznuvash na plaja , samo vremeto da ne e nqkvo super studeno ili pak da vali :P
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    McDonalds Еми каракокето не елоша идея. Виж до Рощок отвориха нялъв нов Караоке клуб. Май бил хубав. Иаше един също ми го похвалиха но не помня нито име нита къде беше. Или под Валентина или над Военноморския Музей... . Колко хора ще сте, ако кажеш ще е по-лесно да да се сетя за нещо. Има и опция в някои клуб. Има един до Орбита. Dante's. Един приятел там си празнува РД-то. За около 10-15 човека събира местенцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си