- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 4estit Rojden Den na MeThTiCaL
hey,iskam da 4estitq RD-to na MeThTiCaL
jelaq mu adski mnogo zdrave,6tastie,kusmet,lubov,pari(au kakvi kli6eta izpolzvam...![]()
) i adski mnogo fenki.. da ne se oturve prosto ot girl-4eta
![]()
vsi4ko nai-nai sladurZASLUJAVA6 GO
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
olelel stana edna obarkvaciq i az toku 6to pusnah sa6tata tema![]()
ni6to de,mom4eto zaslujava dve temiПървоначално написано от foxy_f
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
чрд и тука
айде и тук ч.р.д
i ot men
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Благодаря ви за пожеланията, наистина много мило, че толкова хора се сетиха за един бивш новак. Благодаря ви мнооого многоо многоо целуфки за всички!!
Meeeeethhhhhhhh
{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}
4RD mnoo zdrave i kusmet pari koli jeni ae
si4ko kvot si iskash))))))))))))
Честит рожден ден пич!
Нека всичките желания да ти се сбъднат и бъди все така готин и печен тип!![]()
ooo
4RD jelaq ti si4ko nai hubavo i da spretne6 mno qk kupon...![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
ееееее КоЛкО ТаКиВа ТеМи???
както и да е
за втори път Ч.Р.Дпожелавам ти всичко наи-хубаво
hah aide 4RD i tuka :]
haide 4estit rojden den,da si jiv i zdrav i mnogo 6tastliv![]()
iskah da pusna edna karti4ka ama ne6to ne stava neznam 6to dnes ne mi dava da puskam karti4ki
![]()
![]()
4rd i ot men{}
da si jiv i zdrav,mnogo kasmet v jivotai da si prekara6 dobre,ako 6te praznuva6!
No MaN, No CrY!!!
\m/
честито и от менеМногоооо многооооо здравеее и щастиеееее
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
blaa blaa blaa . . . 4RD i ot mene
neka nai - smelite ti me4ti sa nai - malkoto koeto ti se slu4va meth![]()
Ехааа, толкова много страхотни пожелания. Леле, благодаря ви приятелии благодаря ви, наистина ме карате да се усмихвам и да се чувствам щастлив![]()
![]()
![]()
4estito i ot men, s pojelaniq za mnogo qko iskarvane i samo hubavi ne6ta v jivota![]()
4rd i ot men![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Yeaaaaaaaaaah, този сладур има ден ден![]()
Те другото ще ти го пожелаят, затова аз ще ти пожелая все така да си харесван от хората както тук, така и другаде :P Много купони и алкохол, без момичета няма как - така че да не минаваш без тях![]()
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
честит рожден ден ...да пораснеш голям и много мацки и най-важното - пари под кревата и любов в душата![]()
![]()
Мечтай за каквото искаш да мечтаеш, иди където искаш да отидеш, бъди такъв , какъвто искаш да бъдеш, защото имаш един живот и един единствен шанс да направиш всички неща, които искаш да направиш!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен, макар и на патерица! :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."