.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Сълзите

oo az sam super chuvstvotelen chovek i nai-malkoto moje da me razplache, dori umrqlo ptiche na ulicata.ami plakala sam kade li ne-pred priqteli, na disko i nai-chesto v nas kogato sam sama i osobeno sega kogato sam v nqkfa super kofti depresiq.vinagi nashte kat ilzqzat si puskam Evanescence-you i si reva na volq ama koftito e che kogato reva predi da si legna na sutrinta ochite mi sa ujasno podpuhnali

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Еми плача,когато ми се плаче!Плача обикновено за момчета или проблеми други!Обичам да си пускам някоя балада и да плачкам сама!Много съм емоционална и се разплаквам даже на някои романтичен филм!Мисля че е хубаво човек да пуска по някоя сълза когато е тъжен,защото поне мен ме успокояват!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Супер фен
    Не искам да съм такава ревла Аз само при някое по-тъжно филмче плача като съдрана за най-малкото нещо даже ми се насълзяват очичките
    Плачкам си редовно ..., когато ми е тъжно, когато съм в депресия или ме е обзела някаква меланхолия...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

kofti , oba4e pla4a i za nai-malkite neshta , vinagi pla4a kogato sam sama,mai4e pred drugite iskamda se pokaja , kato po-silno,no vsashtnost az sam mn chuvstvitelna kakto kazah ve4e pla4a za nai-malkite neshta dori kogato se skarame s priqtelq mi po irc pak go priemam na vatre,no mai nai-mnogo pla4a za spomenite si , ve4er kato zapo4na da si spomnqm razni hubavi neshta i naistina mn mi e ma4no za tqh i nz zashto pla4a ... idva mi vse edno4e ot vatre,ama i mnogo chesto pla4a e taka bez i az da znam zashto...
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Ами аз най-често плача,защото нещо или някой ме е наранил.Напоследък се случва доста често.Но никога не плача пред никой,винаги се затварям в банята и чак тогава ми потичат сълзите.От известно време насам плача,защото все се връщам в миналото и спомените,мисля си как стояха нещата преди и как стоят сега и ми става ужасно зле.

mi obiknovenno pla4a ako sum naranena. togava butam i 4upq pred vsi4ki, posle otivam v nqkoq toaletna(6toto obiknovenno tva se slu4va v daskalo), kudeto ne hodi nikoi i reva.

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    za men nyama zna4enie kade, koga i kak...ako mi se reve si reva bez da se pritesnyavam..no 4esto 4esto gledam drugite da ne razbirat kvo stava s men... pravya se na tvarda
    we'll die alone like a stone ^^

az placha mnogo chesto,kogato sum v depresia,kogato mi e tujo na niakoi,kogato niakoi e daleche ot men,kogato niakoi kazva che iska da se samoubie,kogato az go iskam,kogato sum radosta,kogato se skaram s niakoi,kogato mnogo silno obicham niakoi i kogato niakoi ne me razbira

За последно плаках.....хм.....май не се сещам...Знам, че плаках за нещо, но беше отдавна и не си спомням...или не искам да си спомням...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Като малък много плачех. За почти нищо можех да се разрева. Сега последния път, като плаках беше на филма Зеления път. Някъде около преди година-две...

Mara na si4ki v temata.Pi6e vi MOM4E (to4no taka, bez "i").Zna4i prakti4eski e nevuzmojno da sedna da gledam Titanic i da ne se raz4ustvam.Aide 4ao i ne me zatapvaite mnogo brutalno.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Az mnogo reva, oba4e vse kato sum sama. Obiknoveno kato sum v depresiq. Ina4e ot filmi mnogo ne reva. Na One million dollar babe revah kat sudrana oba4e.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си