.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Ocvetenite drehi:(

Ocvetenite drehi:(

Sajeliavam,no ne znaeh kade da pusnatemata i re6ih tuk
    Taka v4era mi se slu4i mnogo ujasno,porredno ne6to,ocveti mi se edna ot lubimite mi bluzi. .Vmesto siva[kakto si e i sega]s rozovi nadpisi.Stana siva s beli nadpisi Slu4valo li vi se e ,a na men mi be6e po4ti nova,tova e 2 ili 3-toto ne6to koeot mi se ocvetiava

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami mn0g0 pyti ak0 pera sama mi se slu4va!
    Tfa se p0lu4ava v sledstvie 0t ned0glejdane na nadpisa na drehata!
    Na nadpisa vinagi pi6e na kfa temperatura da se pere! Ak0 si povi6ila temperaturata ili si sl0jila p0 Cvetni bluzki m0je i 0t tqh da e!
    A ima i drug variqnt ak0 nadpisite sa s vlajna b0q(tq se pere) .... m0je i 0t tfa da e!

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Ami mn0g0 pyti ak0 pera sama mi se slu4va!
    Tfa se p0lu4ava v sledstvie 0t ned0glejdane na nadpisa na drehata!
    Na nadpisa vinagi pi6e na kfa temperatura da se pere! Ak0 si povi6ila temperaturata ili si sl0jila p0 Cvetni bluzki m0je i 0t tqh da e!
    A ima i drug variqnt ak0 nadpisite sa s vlajna b0q(tq se pere) .... m0je i 0t tfa da e!
    da,ama az kato negledam na kolko go slagam vperralniata.A i to i dalgoto mi bialo iake,cialoto se otlu6ti niakvo. i se beli otsiakade

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ами може би переш неподходящи цветове... Другия път преди да ги сложиш в пералнята, разпредели дрехите по цветове. Например не можеш да переш черни дрехи с бели и т.н. А сега щом надписът от розов е станал бял, може би дрехата е трябвало да се пере по-внимателно! Айде успех! :P
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Ами може би переш неподходящи цветове... Другия път преди да ги сложиш в пералнята, разпредели дрехите по цветове. Например не можеш да переш черни дрехи с бели и т.н. А сега щом надписът от розов е станал бял, може би дрехата е трябвало да се пере по-внимателно! Айде успех! :P
    e da.tva e pove4e ot iasno za 4errnoto i bialoto,amanz,naiko drehi sa dosta po specialni.ebati kapriznite ne6taaa

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    opre3deleno mai ne si widlqla na kwa temperatura i programa si q pusnala..i az taka si precakah nekoi 4erni sui4yri kato slozih i edna druga 4erwena bluza na edna friendka~Uza cwetowete se bqha smesili ne6to i posle i kupih dr
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Eliiiiiiiiii sexsito Ami pr0veri dali na qket0 nqma edn0 za4erknat0 legen4e na etiketa mu de ... ak0 ima zna4i m0je da se pere sam0 na ryka! Male kat0 te slu6am mai hi4 ne se 0pravq6 s peralnqta! Ami ak0 maika ti pytiva nqkyde kf0 6e prai6 be m0me ?? Sigurn0 i da g0tvi6 ne m0je6 :P Ni6tu li4n0
    Aide i uspeh sledva6tiq pyt :}

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Eliiiiiiiiii sexsito Ami pr0veri dali na qket0 nqma edn0 za4erknat0 legen4e na etiketa mu de ... ak0 ima zna4i m0je da se pere sam0 na ryka! Male kat0 te slu6am mai hi4 ne se 0pravq6 s peralnqta! Ami ak0 maika ti pytiva nqkyde kf0 6e prai6 be m0me ?? Sigurn0 i da g0tvi6 ne m0je6 :P Ni6tu li4n0
    Aide i uspeh sledva6tiq pyt :}
    ei s gotveneto sam po dobrre

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    of i moiqta lubima 4erna bluzka sus beli naspisi na formula+ se ocveti vuv rozavo !mnooogo kofti rabota nova mi be6e

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Може би е трябвало да я переш на ръка /гадно но поне не се оцветява
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Може би е трябвало да я переш на ръка /гадно но поне не се оцветява
    tva ne mi e problem,az sam tolkova luda,4e v 3 4asa sam prala na raka drehi,a onia den v 2 4asa prostirah na balkona

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ели мила,
    това е станало защото температурата на пране е била твърде висока за блузата ти или просто праха за пране е некачествен.На твое място другия път няма да си пера дрехите .Просто я пери на ръка внимаваи с какво я переш!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    hehehe za tova az ne si pera ni6to,ostavqm tejkata zada4a na maika mi
    mi,mila,slu4valo mi se e i e kofti.. dori edna bluzka,deto maika mi
    specialno q pra na ruka,za da ne se ocveti se ocveti..
    ama kakvo da se pravi.. zdrave da e
    taman 6te iznudi6 va6te da si vzeme6 nova bluzka
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    da.....biaha mis e ocvetili rozovite bluski v sivo sinkavi ottenaci i biah biasna...sled tva gi izpah s malko belina za cvetno prane i blesnaha kato novi!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Jeni da vi imam problemite!!
    Btw i na men mi se be6e slu4valo takova ne6to...samo 4e bratov4edka mi be6e do6la v nas na gosti i re6i da opere drehite...i sloji moite drehi....i bez da iska slojila neina 4ervena pra6ka i posle potnika mi...4ar6afa mi bqha stanali.....rozovi!!!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Jeni da vi imam problemite!!
    Btw i na men mi se be6e slu4valo takova ne6to...samo 4e bratov4edka mi be6e do6la v nas na gosti i re6i da opere drehite...i sloji moite drehi....i bez da iska slojila neina 4ervena pra6ka i posle potnika mi...4ar6afa mi bqha stanali.....rozovi!!!!!
    lelle bravo.e pniakoga za tva sa jenite da ti napraviat sveta rozov

Супер фен
    Оф не, че е тука мястото ама имам подобен проблем като бях на ФРИЗЬОР тая ми оклепа любимото якенце с боя и сега отзад имам някво бяло петно няма да ви кажа на кво прилича И се чудя как да го махна!!! Петното е от червена боя
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Оф не, че е тука мястото ама имам подобен проблем като бях на ФРИЗЬОР тая ми оклепа любимото якенце с боя и сега отзад имам някво бяло петно няма да ви кажа на кво прилича И се чудя как да го махна!!! Петното е от червена боя
    ami,ami i az nz za moito proi6estie[za drehite govora],traa d anaprravim klub"ocveteni drehi"
    ihihhii kolko tapo samo

Фен
    Град
    Страната на Сънищата
    aBeP4eTo, пробвай да го занесеш на химическо чистене, може там да ти помогнат
    А иначе и аз съм в клуба, преди две седмици майка ми боядиса дънките розови
    Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР

Цитирай Първоначално написано от Anyone
    aBeP4eTo, пробвай да го занесеш на химическо чистене, може там да ти помогнат
    А иначе и аз съм в клуба, преди две седмици майка ми боядиса дънките розови
    oooo milata,pak na mene edni prajki ot beli mi stanaha v edin ot nai omraznite mi cvetove ROZOVO

Re: Ocvetenite drehi:(

Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Sajeliavam,no ne znaeh kade da pusnatemata i re6ih tuk
    Taka v4era mi se slu4i mnogo ujasno,porredno ne6to,ocveti mi se edna ot lubimite mi bluzi. .Vmesto siva[kakto si e i sega]s rozovi nadpisi.Stana siva s beli nadpisi Slu4valo li vi se e ,a na men mi be6e po4ti nova,tova e 2 ili 3-toto ne6to koeot mi se ocvetiava
    e 4e lo6o nqma wee beli beli koi ti gi dava ne na men ne mi seee slu4valo jenata znae kakd a gi pere to i az edinput kut re6ih da pera malko si ocveteih belio melio 6oto ima6e edin nein 4orap vutre ideq si qnma ot kude se ze ama :PPP miliq mi proozovi belite ga6ti4ki )) ma i taka si bqha dobre de 4e po temata :P mi periq na ruka

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ми при мен майка от недоглеждане ми сложила белия анорак и една бяла блузка с оранжева блуза и ся анорака е на петна някав а пак блузата е за буклука!Ся майка ще изпере още един пат анорака с блузата да видим дали ще стане по равномерно оцветен в оранжево
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си