.

Виж резултатите на анкетата: Kakvo pravite,kogato ste v depresiq?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • skrivate mykata v sebe si i se sgu6vate nqkade v staqta si

12 33,33%
  • Spodelqte mykata si s priqtelka/priqtel

6 16,67%
  • hapvate lubimata si hrana i davite bolkata si v nqkoe pitie

2 5,56%
  • izlizate s priqteli na razhgodka

0 0%
  • slu6ate muzika/gledate TV

10 27,78%
  • izlizate sam/a i otivate na lubimoto si mqsto

6 16,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Kogato ste v depresiq...

Mai4e predi e imalo takiva temi ma se pak...Ta zna4i kakvo pravite kogato ste v depresiq?
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    ami az slu6am muzika,gledam TV!A kogato e mnogo golqma depresiqta se zatvarqn v sebe si i pla4a

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    girlpower
    ami az slu6am muzika,gledam TV!A kogato e mnogo golqma depresiqta se zatvarqn v sebe si i pla4a
    i az taka pravq!

Vseki pat e edno i sashto,spodelqm si s priqtelka ili pak s nai-dobriq mi priqtel , takami stava po-dobre... a kogato ve4e naistina depresiqta e golqma zatvarqm se v kashti i pla4a,pla4a dokato ne mi mine...
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Cyberdyne_101
    Guest
    Рамщайн (песента Далай Лама най-вече) и бира Винаги помага

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами зависи от това,коеъо ме е довело до депресията ми.В повечето случаи ако е зарди момче-споделям с една приятелка.Ако е заради нещо друго или ако не искам да го споделя с никого и е пак за мом4е-затварям се в моета стая и плача
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ami sedq si v kashti na pc-to, gledam filmd a se razseq, kogato nqma nikoi v nas se skasvam ot rev .poneje sega pak sma v depresiq i za da ne i se davam izlizam s friendove i gledam da soi pravq kef napuk na vsichko

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    az nai 4esto placha i taka se uteshavam ina4e ne moga!

Цитирай Първоначално написано от girlpower
    I az
    Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..

...

Най-често когато съм в депресия карам колело...

Супер фен
    Град
    София
    Когато съм в депресия се опитвам да не оставям самичка,по споро търся подкрепата и упората в близък приятел,с който мога да поговоря и споделя...

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Отивам на любимото си място и стоя там с часове... Ако е лошо времето играя компютърни игри.
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз най-често скривам мъката си в себе си - рядко споделям личните си проблеми - отивам в стаята си, пускам си някоя любима музика и ако ми се доплаче, плача и по някое време ми олеква...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ами аз плача,слушам балади и чатя с най-добрата си приятелка.Това го правя вече всяка вечер от 5 март насам,защото от тогава съм в депресия
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

porpincip za sa ne sum ispadal v depresiiii si4ko mi enaredd ))

Ами отивам някъде сама или слушам депресираща музика. А по-помагащият вариант е да се скарам с майка ми. Леле как ме успокоява, че съм я изкарала от нерви...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

za6to trqbva da se depresiratee btw kogato ste v depresiq vijdate ne6tata v po tumanta ukraska na su6tnsota imm bezrazli4ni sa vi psotaraite se prosto da se psotavite leko nad tezi ne6ta da ogledate i neznam dea nam ne e hubavo ne6to depresiqta :PPP sa se setih edinstvenoto ne6to koeto me depresira e maika mi da middava akul prosto otka4am tq e psiholog i prosto hahah :PP luda raota objda mis e natela i po4va da mi dava akul haha aide

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами затварям се в стаята си,пускам си Rammstein - Sonne или Engel, лягам на кревата,гушкам си мечето и започвам да плачкам.Така всичко ми минава.Но процеса е дълъг.Поне една седмица съм така.Не говоря с никого,не ям почти,не излизам освен на даскало.Абе депресията не си е живот
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Повече от фен
    zatvarqm se v staqta si i slusham baladi,koeto me depresira oshte poveche obache sled kato se naplacha mi olekva ...posle izlizam s dobyr priqtel i moje bi mu razkavzam kakvo stava...ili prosto se razvedrqvam
    be vsichko minava rano ili kysno ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

когато аз съм в депресия взимам нещо шоколадово затварям се в стаята си и си пускам музика и като реша че няма смисал да се депресирвам си пускам Don`t worry be happy после взимам телефона и започвам да говоря с приятели
    Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!

mi az obiknoveno puskam niakoia tupa tema v foruma kato bihte li ostavili predsmurtno pismo predi da se samoubiete,vsichki me napliuvat i az se skatavam malko ot fforuma i kato se poosafera sled kato sum si nariazala krakata i drugi chaasti ot tialoto s brasnarsko nojche se vrushtam kum normalen jivot

Guest
    нарязвам си ръцете с бръснарско ножче
    под звуците на Cannibal Corpse(най-често)
    или пък се напивам с `cannibal`girl()или просто отивам..
    на едно мястода си мисля и си взимам дискмена
    естествено и рева и после се прибирам и съм нов
    човек

Голям фен
    Град
    S o F i A
    mi to4no sega sum v nqkakva tupa depresiq, i az ne znam za6to....
    slu6am si muzika, mislq si kolko sa gadni nqkoi hora, koeto o6te pove4e me drazni i mi ide da kre6tq....bblblbl vsu6nost, kogato sum v depresiq se mrazq i to adski mnogo
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    rqdko izpadam v depresiq , no kogato tova se slu4i se stremq kolkoto moga pove4e da se zabavlqvam , bilo to s priqteli ili sama s muzika i tv

miii zavisi ponqkoga silna muzika mi pomaga., ponqkoga mi olekva kato se napla4a ama ima slu4ai i kogato samo se karam s horata okolo men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си