.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Да бе съгласен съм с всичко дето се каза...може и да не е нужно да имаш връзки ма никой не каза нещо важно...не трябва да си от бунтарите и тея дето критикуват.....що мене никога няма да ме сложат модератор...може 2 години да си кисна тука...може да съм най-послушното редовно и примерно юзърче обаче бонтуваш ли се ... недоволстваш по адрес на някое правило...модератор ... админ или каквото си загубен ... тряя си затваряш очите за някой работи
    Dam.. trqbva i da se maznish...

Не знам дали на Модераотрите са им хубави мненията, от скоро съм тук и не съм чела достатъчно във форума,но според най-важното за един Модератор е да може да преценява. Естествено безгрешни хора няма, но стига да не са пристрястни и да знаят как да постъпят в дадена ситуация. Била съм Модераторка, но на форум с по-малко потребители и не си е работа,а за такъв форум като този не ми се мисли. Надявам се да ги бива тукашните Модове, все още не съм на ясно.

ee zor tolkoz za tva moderatorstvo.zor zor,nali ako si moderator trqa da si strog postoqnen i obektiven!!ne e za men tova!neka si mrankame na volq bez moderatorstvoto

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

ee zor tolkoz za tva moderatorstvo.zor zor,nali ako si moderator trqa da si strog postoqnen i obektiven!!ne e za men tova!neka si mrankame na volq bez moderatorstvoto

izvinete me 4e go izpratih dva pyti,zabi mi ne6to 6taigata

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Да бе съгласен съм с всичко дето се каза...може и да не е нужно да имаш връзки ма никой не каза нещо важно...не трябва да си от бунтарите и тея дето критикуват.....що мене никога няма да ме сложат модератор...може 2 години да си кисна тука...може да съм най-послушното редовно и примерно юзърче обаче бонтуваш ли се ... недоволстваш по адрес на някое правило...модератор ... админ или каквото си загубен ... тряя си затваряш очите за някой работи
    Много правилно го каза
    Аз ги чаткам нещата :P
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    и не само връзки требват, ами и да си наясно с тея неща, шото ако не знаеш кое как се прави и преебеш нещо... треа да знаеш как се трие тема, как се мести, как се заключва и как се разделя една тема на две. най-вече последното. установил съм, че мноу малко хора знаят как се прай тва.
    Аз па да ти кажа че въобще не е сложно...малко опит във форумите то другото си е написано като за малоумен.....и Ели Сексито ке се справи Конзолите са елементарни :P

otgovora emnogo rpost ne se stva moderator :P

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от karamel4eto`m
    otgovora emnogo rpost ne se stva moderator :P
    osobeno pyk da stanesh maroderator v teen si e chisto samoubiistvo, shtoto samo triesh i triesh, i triesh typi temi i postove... ne ti ostaa vreme da si vidish ls ot nqkoi user ili pyk samiq ti da podraskash v nqkoq tema... koito iska ili e stanal maroderator v teenproblem e samoubiec.

Click!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Za6to li izob6to nqkoi bi iskal da e moderator? Tova spored mene si e prosto edno dopunitelno natovarvane.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

na nikumu ne mu puka dali iska6 i s vrazki a pak moje ako si redoven potrebitel i da ima6 dobri idei da ne se oplakva6 a da izmisli6 re6eniq kak moje6 da go oprai6 no ne sa ti nujni vrazki

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Za6to li izob6to nqkoi bi iskal da e moderator? Tova spored mene si e prosto edno dopunitelno natovarvane.
    На някой хора им е писнало от тъпи теми мнения и юзери и им се ще да могат да направат те самите нещо :P

На някой хора им е писнало от тъпи теми мнения и юзери и им се ще да могат да направат те самите нещо :P
    Прав си, иначе защо ще ни е да се занимаваме, аз държа на форума и съм пример за това, което ти сам отбеляза Но от друга страна като ги оправяш ти писва повече
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Прав си, иначе защо ще ни е да се занимаваме, аз държа на форума и съм пример за това, което ти сам отбеляза Но от друга страна като ги оправяш ти писва повече
    Абе да ти кажа що годе добре си модерират сички модератори само тая част с точка едикоя си не ме кефи ... никой не схваща за кфо става въпрос и тряя се рови 30мин по по правилници да рабере за кфо става въпрос...според мене щеше да е по яко с 2-3 думи да се казва каква е грешката....и тва "Благодаря" дето го слагат някой на края е мноо тъпо ем те клецат ем ти благодарят ... звучи тъпо изтъркано и нагло... да де само отбелязвам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си