- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- KAk se stava moderator?
Dam.. trqbva i da se maznish...Първоначално написано от Momchenceto
![]()
Не знам дали на Модераотрите са им хубави мненията, от скоро съм тук и не съм чела достатъчно във форума,но според най-важното за един Модератор е да може да преценява. Естествено безгрешни хора няма, но стига да не са пристрястни и да знаят как да постъпят в дадена ситуация. Била съм Модераторка, но на форум с по-малко потребители и не си е работа,а за такъв форум като този не ми се мисли.Надявам се да ги бива тукашните Модове, все още не съм на ясно.
ee zor tolkoz za tva moderatorstvo.zor zor,nali ako si moderator trqa da si strog postoqnen i obektiven!!ne e za men tova!neka si mrankame na volq bez moderatorstvoto
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
ee zor tolkoz za tva moderatorstvo.zor zor,nali ako si moderator trqa da si strog postoqnen i obektiven!!ne e za men tova!neka si mrankame na volq bez moderatorstvoto
izvinete me 4e go izpratih dva pyti,zabi mi ne6to 6taigata
Аз ги чаткам нещата :PПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Аз па да ти кажа че въобще не е сложно...малко опит във форумите то другото си е написано като за малоумен.....и Ели Сексито ке се справиПървоначално написано от Traffic
Конзолите са елементарни :P
otgovora emnogo rpost ne se stva moderator :P
osobeno pyk da stanesh maroderator v teen si e chisto samoubiistvo, shtoto samo triesh i triesh, i triesh typi temi i postove... ne ti ostaa vreme da si vidish ls ot nqkoi user ili pyk samiq ti da podraskash v nqkoq tema... koito iska ili e stanal maroderator v teenproblem e samoubiec.Първоначално написано от karamel4eto`m
![]()
Za6to li izob6to nqkoi bi iskal da e moderator? Tova spored mene si e prosto edno dopunitelno natovarvane.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
na nikumu ne mu puka dali iska6 i s vrazki a pak moje ako si redoven potrebitel i da ima6 dobri idei da ne se oplakva6 a da izmisli6 re6eniq kak moje6 da go oprai6 no ne sa ti nujni vrazki
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
На някой хора им е писнало от тъпи теми мнения и юзери и им се ще да могат да направат те самите нещо :PПървоначално написано от Bimper-ska
Прав си, иначе защо ще ни е да се занимаваме, аз държа на форума и съм пример за това, което ти сам отбелязаПървоначално написано от Momchenceto
Но от друга страна като ги оправяш ти писва повече
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Абе да ти кажа що годе добре си модерират сички модератори само тая част с точка едикоя си не ме кефи ... никой не схваща за кфо става въпрос и тряя се рови 30мин по по правилници да рабере за кфо става въпрос...според мене щеше да е по яко с 2-3 думи да се казва каква е грешката....и тва "Благодаря" дето го слагат някой на края е мноо тъпо ем те клецат ем ти благодарят ... звучи тъпо изтъркано и нагло...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
да де само отбелязвам...