- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kade osven v DATA
ot kade si svalqte muzika kato preebaha datata 4e az neznam ot kade srugade moje ama da ima si4ko takaMersi
ia go napi6i kato horata,4e iskam i az da vidaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Е, оправих го де.![]()
А забравих и http://www.data.bg/not_found.html , ама това май го знаете? То нали имаше такава тема...![]()
mesi
tova ot v4era ve4erta ne ba4kaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ae .. ot www.data.bg moje da se tegli .. samo che pesnite ne sa s razshirenie mp3 .. ami sa mp4 ..![]()
eMuleto su6to vur6i raota akoimate nujda ot nqkvi mp3 kii az se zaniam s muzika maila mi e lop_fop@yahoo.com dj-ei sum ne mise 6te6e reklama da vkarmava ma se pak :PPP aide ako iamte ne6to nujda pi6ete mi
mai 6te polzvame uslugite na karamfilcho,6toto vsi4ko jivo e zatvoreno,daje data.bg ne izliza kato sait,ma pak 6te q probvam.abe az predlagam da dopuskame do opredelen sait hora s parola,6te ka4im muzika na nqkoi zdrav survur i 6te si teglim ot tam.samo nie 6te si go znaem.kazvam go kato ideq,ne sam sigurna oba4e 4e 6te stane.trqbva ni nqkoi koito moje da prikriva IP nomera{za celta trqbva da si namerim haker ili vsi4ki da stanem hakeri=]}maitap be.no vse pak...vzemete ideqta.ako se zahvanem moje i da stane.nqkoi si dyrpat muzi4ka ot firmeni FTP-ta no ne vsi4ki imat.![]()
Ограничаването на фрий сървърите дойде малко по-бръзо отколкото го очаквах, мислех, че ще стане реалност след влизането ни в ЕС 2007 година, но от НСБОП явно са с една (може и с повече) крачка пред насПредполагам, че някои от вас имат локални фтп-та и за тях този проблем не е толкова наболял
Решението е, а и вече единствен начин за сдобиване с музикални файлове, филми и пр. е споделянето на файлове чрез p2p мрежите...
Идеята да си направите сървар е невъзможна, защото всичко опира до много разходи, а и да не забравяме костюмираните чичковци, които могат да ви посетят някой ден и да ви изпраскат доста солидна глоба
Не разбрах animatorcheto какво има впредвид, като споменава прикриването на IP адрес...
![]()
mda karamfil4eto sum opredeleno xaxaxaxa nqmate problemi akzvate i vi gi davam 6e vi gi ka4vam nqkude v datata na rarove i vie 6e si gi teglite moje i po mailite se 6e vi tegli megabaiti katko si re6ite !Първоначално написано от animatorcheto
Интересно колко такива теми ще пуснете![]()
Останаха само торентите по дата бг и другите всичко си е там просто търсачките вече не откриват какъвто и да е audio или video формат, рачно може да си ги слушате ако знаете къде са. Иначе по темата търси по чуждестранните сайтове там има всичко.
Why are we here ?
Awe bahti gadn0t0 detu stana! Sq 0t kyde da svalqme pesni4ki ?? :{{
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
mersi na vsi4ki vi
Първоначално написано от Taina{}
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!
DC++ му е майката![]()
Първоначално написано от Cyberdyne_101
Why are we here ?