.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Kade osven v DATA

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite

Kade osven v DATA

ot kade si svalqte muzika kato preebaha datata 4e az neznam ot kade srugade moje ama da ima si4ko takaMersi

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    http://www.free.bol.bg/emil/
    ia go napi6i kato horata,4e iskam i az da vida

Е, оправих го де.
    А забравих и http://www.data.bg/not_found.html , ама това май го знаете? То нали имаше такава тема...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mesi

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Е, оправих го де.
    А забравих и http://www.data.bg/not_found.html , ама това май го знаете? То нали имаше такава тема...
    tova ot v4era ve4erta ne ba4ka
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

rhhh
    Guest
    ae .. ot www.data.bg moje da se tegli .. samo che pesnite ne sa s razshirenie mp3 .. ami sa mp4 ..

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    на мен вече не ми треа никоя търсачка, шото един френд има онлайн радио и като си харесам някоя песен, я преработва в некой хуав формат и ми я праща по мейл.

Click!

eMuleto su6to vur6i raota akoimate nujda ot nqkvi mp3 kii az se zaniam s muzika maila mi e lop_fop@yahoo.com dj-ei sum ne mise 6te6e reklama da vkarmava ma se pak :PPP aide ako iamte ne6to nujda pi6ete mi

animatorcheto
    Guest
    mai 6te polzvame uslugite na karamfilcho,6toto vsi4ko jivo e zatvoreno,daje data.bg ne izliza kato sait,ma pak 6te q probvam.abe az predlagam da dopuskame do opredelen sait hora s parola,6te ka4im muzika na nqkoi zdrav survur i 6te si teglim ot tam.samo nie 6te si go znaem.kazvam go kato ideq,ne sam sigurna oba4e 4e 6te stane.trqbva ni nqkoi koito moje da prikriva IP nomera{za celta trqbva da si namerim haker ili vsi4ki da stanem hakeri=]}maitap be.no vse pak...vzemete ideqta.ako se zahvanem moje i da stane.nqkoi si dyrpat muzi4ka ot firmeni FTP-ta no ne vsi4ki imat.

Ограничаването на фрий сървърите дойде малко по-бръзо отколкото го очаквах, мислех, че ще стане реалност след влизането ни в ЕС 2007 година, но от НСБОП явно са с една (може и с повече) крачка пред нас Предполагам, че някои от вас имат локални фтп-та и за тях този проблем не е толкова наболял Решението е, а и вече единствен начин за сдобиване с музикални файлове, филми и пр. е споделянето на файлове чрез p2p мрежите... Идеята да си направите сървар е невъзможна, защото всичко опира до много разходи, а и да не забравяме костюмираните чичковци, които могат да ви посетят някой ден и да ви изпраскат доста солидна глоба Не разбрах animatorcheto какво има впредвид, като споменава прикриването на IP адрес...

Цитирай Първоначално написано от animatorcheto
    mai 6te polzvame uslugite na karamfilcho,6toto vsi4ko jivo e zatvoreno,daje data.bg ne izliza kato sait,ma pak 6te q probvam.abe az predlagam da dopuskame do opredelen sait hora s parola,6te ka4im muzika na nqkoi zdrav survur i 6te si teglim ot tam.samo nie 6te si go znaem.kazvam go kato ideq,ne sam sigurna oba4e 4e 6te stane.trqbva ni nqkoi koito moje da prikriva IP nomera{za celta trqbva da si namerim haker ili vsi4ki da stanem hakeri=]}maitap be.no vse pak...vzemete ideqta.ako se zahvanem moje i da stane.nqkoi si dyrpat muzi4ka ot firmeni FTP-ta no ne vsi4ki imat.
    mda karamfil4eto sum opredeleno xaxaxaxa nqmate problemi akzvate i vi gi davam 6e vi gi ka4vam nqkude v datata na rarove i vie 6e si gi teglite moje i po mailite se 6e vi tegli megabaiti katko si re6ite !

Интересно колко такива теми ще пуснете
    Останаха само торентите по дата бг и другите всичко си е там просто търсачките вече не откриват какъвто и да е audio или video формат, рачно може да си ги слушате ако знаете къде са. Иначе по темата търси по чуждестранните сайтове там има всичко.
    Why are we here ?

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Awe bahti gadn0t0 detu stana! Sq 0t kyde da svalqme pesni4ki ?? :{{

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mersi na vsi4ki vi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    www.warez.ru

Град
    Plovdiv
    Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!

Cyberdyne_101
    Guest
    DC++ му е майката

Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    DC++ му е майката
    Why are we here ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си