- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Преслава
Това е най-яката певица на Пайнер!Всичките и песни са яки!Като се започне от "Нежен рекет" до "Дяволско желание"!Лично на мен любимите ми нейни песни са "Молиш ме", "Горчиви спомени" и "Обичам те"!Само ПРЕСЛАВА!
Преслава е голяма сладурана.Любимите ми нейни песни са "Помниш ли ти","Обичам те","Горчиви спомени","Дяволско желание" и "Сто причини".![]()
I az kato pove4eto mnogo haresvam Preslava i nqkoi neini pesni! I mislq 4e si e zaslujila nagradata! A pak i tq e edna ot malkoto koito se staraqt na koncerti da peqt na jivo!![]()
![]()
НЕ ГОВОРИ ВИНАГИ КАКВОТО ЗНАЕШ,НО ЗНАЙ ВИНАГИ КАКВО ГОВОРИШ!!!
КЛАВДИЙ
i az hi4 ne q haresvam taq! prosto samata 4alga ne q haresvam i zatova ne haresvam Preslava.Първоначално написано от amy lee
amy lee,s teb mai sme edinstvenite,pisali v tazi tema,koito ne q haresvame
No MaN, No CrY!!!
\m/
Според мен наградата си е напълно заслужена!Преслава мене много ме кефи!И песните и също!![]()
shht
Kefq i se na pesnite ima nqkoi dosta dobri Absolutno zaslujena i e nagradata otdelen vupros e dali mi haresva kato viziq i harakter![]()
Да продължа темата...така според мен освен заслужената награда за Откритие на 2004 Преслава заслужено и спечели най-прогресираща певица и за най-добра песен естествено Дяволско желание![]()
![]()
тук давайте мнения само за Преслава-моята любимка =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da i az mislq tak asamo mertal be oraaaaaaaaaaaaa kuv e toq pterodaktil smotan preslava?Първоначално написано от amy lee
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waaaaaa! Kvo e tva jUvotno, be?!
4alga peve4ka?! Die, bitch! Dieeee!
PS:chestra_f, ko slu6a6? (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
taq patica ne zaslujava ni6tu !!!
[quote="Sinister_Doll"][b][i]Waaaaaa! Kvo e tva jUvotno, be?!
4alga peve4ka?! Die, bitch! Dieeee!
Ne e 4alga peva4ka,a edna ot malkoto koito naistina mogat da peqt i se durji adski milo s fenovete si,tq e super v vsqko edno otno6enie![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
офф топик:
преслава все още ли е напълно естествена или и тя има пластични операции?много ми е интересно,защото тя беше една от малкото естествени в чалгата.
vsi4ko po neq si e ot prirodata dadeno,nqma nikvi plasti4ni operazii i tem podobni,tq mai e edinstvenata zaedno s raina koito nqmat ni6to izkustveno po sebe si za koeto im svalqm 6apka,no profesionalista si e profesionalist![]()
![]()
ужасно много те обичам.
Kefi me kato pevica a lubimite mi pesni saqvolsko jelanie,Zavinagi tvoq i Gorchivi spomeni
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
а косата и не е ли присъдена?!Първоначално написано от AnnG
![]()
e ima tuk tame nqkoi prisaden ki4ur,no az tva ne go broq,drugite kato imat silikon kude li ne
tova e nai-malkata rabota![]()
ужасно много те обичам.
tva e edna tupa svinq i tva momi4e nqma ni6to kakuv glas ima taq kogato be6e pri slavi be6e tolko zle napravo ujas izob6to ne moje da pee tva momi4e i si4kite 4algari moje da ima nqkolko izklu4enie no sa malko![]()
ei ko staaaa ko praim
tupa svinq 6te vika6 na maika si qsno li ti e?
az q poznavam li4no i znam mn po dobre ot tebe kva e i tn,tei 4e ne govori naizust ako obi4a6 i si zatvarqi ustata i bez tva ni6to smisleno ne moje6 da kaje6![]()
ужасно много те обичам.
xaxaaxxaax mi ne moga da vikam taka na maika mi 6toto ne e debela a tva 4e q poznava6 li4no ne me interesuva tq si e tupa i tva e kato si4ki ostanali 4alga pevici i e SVINQ![]()
ei ko staaaa ko praim
a kak moje6 da kaje6 4e e tupa sled kato ne q poznava6,nito si razgovarql s neq nito ni6to,tq si e edno obiknoveno momi4e na 21g-umno,inteligentno,golqma veselq4ka i e sladurana,ubedena sum 4e ako si razmeni6 pone edna duma s neq 6e razbere6 4e mn gre6i6 za neq,ama tva e tvoe mnenie i az go priemam![]()
ужасно много те обичам.
Много зле! Като остатъка от чалга контингента.
Разбира се ПРЕСЛАВА е номер 1
тя ми е любимата певицааа
ъъъ..метъл рулз чалга съкс точка по въпроса![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
moje i da si prava 4e e takava ama pove4eto sa super prosti i dve dumi ne mogat das kajat i za tova mislq taka a 4e ne q poznavam e taka za tva trqbva da ni zapoznae6![]()
![]()
![]()
![]()
ei ko staaaa ko praim
I kogato sumne ti pregyrni mi... =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!