Zdraveite sladurki,
dnes si podrejdah garderoba i osaznah kolko mnogo belio imam koeto vob6te ne polzvam, no imam stra6na maniq da si kupuvam pra6ki sutieni, vsqkakvi bluzki dre6ki i pove4eto ot tqh ne gi [color=violet]nosq.
Vie kolko 4ifta bikini/pra6ki i sutieni imate?A bluzki?[/color]
bikini/pra6ki imam okolo 25 4ifta... preobladavat pra6kite.. bikini imam 3-4 4ifta i nqkolko 4ifta bokserki![]()
bluzki .. mi kum 10 ..
az ne sam 4ak takava mania4ka na tema drehi.. kupuvam si,kakvoto mi e nujno![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
aaa nqqm ideq kolko sa ne sam gi broila ama sa baq i mno ot tqh ne gi nosq i az.6toto kato si go kupa mi haresva i posle kato ida v nas ne mi haresva ..ili obratnotoili nosq go izvesno vreme t.e 2 ..3 pati i tva e...taka nai ve4e kogato si kupuvam ne6to koeto ne mi e zelo okoto ot parviq pat.ina4e haresalimi ne6to ot prav pogled mi stava posle lubimo :P
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Ми като се замисля и аз имам много...ама всичко си го нося.Виж сега на поли дънки и блузки съм супер маниачка!
lele.......tva naprao me razbi......imam tolkova drehi 4e moga da otvorq magazin.....ne gi nosq vsi4kite 6toto ne moga...xaxaxa..prosto sa stra6no mnogo!![]()
Аз имам около 10-15 чифта бельо, най-вече прашки и 5 сутиена. А блузки - имам страшно много, всякакви модели и цветове :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ami ne sum broila kolko 4ifta belio imam.Pra6kite sa mnoooooogo,pove4e ot dam. boxerki.Bluzite mi su6to sa adski mnogo.Abe az si imam baq drehi,ama vinagi iskam o6te i o6te.Taka sme nie jenite)))))))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
mi i az imam nqkva takava miniq.imam stra6no mnogo drehi
abe az i mai imam pove4e drehi i belio ot kolkoto sa mi nujni,ama pove4eto si stoqtt v garderoba,ama nqma koi da gi oble4e,ina4e zza belioto abe nz kolkoto to4no sa bokserkite i prashkite mi..ama kaji re4i edno 25-30 ta ako ne sa poe4e , a sutieni 11 :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Ami poprincip ne sym maniachka na tema srehi, no ot dva dena sym ludnala.Makar che kato kaja broikata , shte me smetnat nqkoi za luda.
Prashki-37 chifta.
Boxerki-12 chifta.
Bikini-7 .
Sutieni-14.
samo che bluzite nqma da str1gna da gi broq 4e 6te mi se zavie svqt, a i moje da se okaje ,4e ne moga da broq do tolkova!![]()
Zashto se rovish v pepelta tam nqma da otkriesh ogan!Ne znaesh li,che lyubovta e svarshena,shtom chuesh "Sbogom"...
ООО и аз съм маниачка на тема:Дрехи))) А интересното е че имам мн мн мн поли отколкото панталони-просто ме кефят повече и нз ама мн си ги обичкам поличките
))
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Еми сутиени имам към 25-30,но само 4 от тях нося,понеже другите нещо не са ми удобни вечеПървоначално написано от Alexandra_
,прашки-около 20 са сигурно (по простата причина,че нося само когато съм на даскало
...),боксерките са ми ужасно много ,също както и блузките..ако тръгна да броя просто няа да му се види края
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Божеее и бельото ли си броите?!От къде да знам колко имам,важното е винаги да имам,какво значение има колко са?!