- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- tajna istoria
Какво, къде, аз виждам един руски форум само![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Оле, боже, видях, видях! Ужасно е! Горкото момиче. Това е като историята за Моника, ако някой е виждал сайта...
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да напълно си права!!!Първоначално написано от ku{P}idon4e_f
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Mda..samo deto Monika mai e imala powe4ko kysmet...Az ako bqh na towa momi4e 100% 6tqh da sko4a ot nqkyde...kak sa q zakrepili sled takawa katastrofa naprao ne znam...A kakwo e stanalo s drugite w kolata?
Naprao ne moje da se razbere towa 4owek li e..ujas...a e bila mnoo hubawa...basi
Первое что приходит в голову: "Блин лучше бы она погибла!"
NO COMMENT
![]()
{{{}}}
da 4uknem na darvo gorkoto momi4e jivotat e bil pred neq a izvednaj si4ko se promenq jivota i e bhil otkradnat tva prosto ne e 4ove6ko ne razbrah ni6to ot samiq tekst ma ot tva det go pro4etah kato mneniq razbrah 4e e imalo piqn 6ofor kofti e az ne znam kak bih se po4uvstvala prosto neznam
crawling in my skin
these wounds they will not heal
fear is how I fall
confusing what is real
http://www.sota.perm.ru/forum/index....=post&id=16370
товааа какво е?
баси ужаса...
![]()
..But why?...
Боже като го гледах и напрао..дано да ен се случва на никой повече..ако можех да върна времето назад и по някакъв начин да и помогна..ама и тя е виновна до някаква степен , че се е качила при някаф тъп пияница ... тва в америка е станало май..или така ми се стори , че пишеше или от ужас съм си го измислила...наистина ужасна история ..след множество операции може и да се оправи!дай боже..![]()
Tova e naistina otvratitelno 6okirva6to i stra6no tajno. Kak moje jivota da si napravi takava jestoka gavra s tova nevinno momi4e.![]()
![]()
![]()
Vsa6tnost tq kakto si e patuvala v neinata kola se e blysnal 17 godi6en student li kuf bil koito bil izpil super mnogo piq4ka s kompaniqta si. Tova e super jestoko tq e stanala nevinna jertva. Naistina e cqlo 4udo kak tq namira sili da jivee i da se bori.![]()
![]()
![]()
JIVOTA E JESTOK!!!!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Lele tva e super gadno leee:{{moje da ne mi vqrvate no se razrevah oh ne go preporuchvam n ahora sys slabi nervi..ujasno e(((
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoi,nikoga ne prinadleji na nikogo!!!
aaaaa az nqma6e da iskam da jiveq![]()
gorkoto momi4e,nito i zavijdam,nito iskam da sam na neino mqsto,go pojelavam na drug...........ujasno e
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...