pusha ot 2 godini i neshto t.e propushih na 16 Pusha zashtoto pusheneto se e prevurnalo v navik za men osobeno dokato pusha s kafenceto ili s priateli kogato sme na masa. Predi da mi stane navik pusheh ot nervi ne 4e sega gi nqma naprejenieto i stresa ot ejednevieto no towa e druga tema. Damm dosta vredni sa kakvi li ne kozmeti4ni defekti se polu4awat pri pusha4ite osobeno izrazeni pri damite, nai malkoto namalqwa fizi4eskata izdurjlivost posredstvom zatrudneno dishane.... ujasno pre4at na dihatelnata sistema i na surde4no sudovata (osobeno na hora s nisko kruvno na smatici i takiva s nqkakwi uvrejdania i bolest v tazi nasoka). Otdelno mogat da ti pri4inqt nqkoe zabolqwane ot tozi tip, koeto ste neshte ste ti skusi jiwota...Tezi na 11 s fasovete v ustencata otkudeto i da go poglednesh grozno e Ne moga da go vuzpriema Komentara e izlishen...Zakona za pusha4ite dava fira v momenta obstanovkata nqma nishto obshto s towa koeto beshe predvideno. az bqh za tozi zakon nai malkoto zashtoto da se osigurqt na4ini za pro4istwane na vuzduha ot cigarenia dim. Moje da sum pushach oba4e mi e kofti da ne vujdam subesednika si ot dimnata zavesa naokolo...ujas bqha predwijdani sankcii globi razdelenia na pusha4i i nepusha4i samo 4e nqma koi da se zanimava sus spazvaneto im