.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 131

Град
    na mnogo mesta

moderno li e da pu6i6?

mislite li 4e cigarite ve4e ne sa na moda? i tova 4e nqkoi pu6i moje li da si izvadite izvodi za nego (naprimer 4e ne e "zadrusten")?
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    В никакъв случай не може да се трърди, че непушачите са задръстени. Напротив много им завиждам. Аз не си вадя изводи за даден човек от това дали пуши или не! Единствения извод който мога да си направя за някой непушач е, че той несъмнено е разумен човек. Незнам при малките деца може и да е модерно да се пуши и нек'ви в 5 клас да се правят на гъзари, че пушат, но като цяло не разбирам за каква мода може да се говори при пушенето. Тези, които пушат, защото си мислят, че е модерно и много яко са в ебати заблудата.

NO TOBACCO

Твърдо съм против тютнопушенето. Може би беше едно време забавно, инетерсно и най-вече любопитно, но според мен този период отмина, но тютюнопушеното в BG не намалява. Това се дължи може би на слабия родитеслки контрол-кажете вие, аз до сега съм нямал такива проблеми - не съм пушач!

Повече от фен
    edno vreme be6e super moderno i stra6no mnogo hora propu6iha i kazaha"tva e samo vremenno,posle 6te spra",ama ne sprqha.Ima6e i takiva,koito ne se bqha pristastili,no vuprosa e,4e ve4e ne e tolkova moderno da se pu6i,kakto edno vreme toi pu6i-oootoi e pi4,toi e gotin i.t.nAz nikoga ne bih propu6il,kolkoto i nqkoi da mi obqsnqva,4e kato pu6i6 pove4ete haresvat!Tva sa gluposti,nikoga nqma da propu6a(ve4e go kazah de)po-dobre i vie ne go pravete

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    tova sa palni gluposti, nikoga ne sam si vadila izvodi za hora koito ne pu6at.A dali cigarite sa na moda-zavisi, ako sadq po u4enicite v 2-klas ot na6eto daskalo-OPREDELENO. 2 klas decata gi gleda6 v dvora s cigara v usta i saotvetno te sa nai-dobrite i vsi4ki na tqhnata vazrast vzimat primer ot tqh, za da badat i te "gotini".Ne znam dali na vsqkade e taka, no v pove4eto u4ili6ta se polu4avat to4no takiva situacii.
    Az li4no pu6a(ne ot tolkova malka) i tova ne me pravi gotina i t.n., za6toto ako sledvame tazi logika 4e vseki pu6a4 e gotin...to kato vidite nqkoi odarpan ciganin s cigara, kvo si kazvate "lele..tozi pu6i, basi gotiniq...ot utre i az po4vam"
    I CAN'T GET NO SLEEP

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Abe che moderno-taka e...Ama pyk vsichko moderno e i typo...Kak se samoironiziram.tctct

Ve4e ne e moderrno.Ai da e taka,kvo te gree modata.Po dobrre e da ne pu6i6,za6toto taka pove4e horra te uvajavat,az kato ne pu6a i horata mnogo mi se radvat.Ve4e ne e gazarria da pu6i6,a naprotiv.Taka 4e po dobrre izob6to i ne is misli da po4va6

ami, az li4no sum pu6a4ka, i adski mnogo se kefa na horata koito ne pu6at. takiva gi uvajavam adski mnogo. az si priznavam nqmam volq i za tova pu6a, ama tva ne me pravi polovin 4ovek, nali?
    dali e moderno ili ne - zavisi sred kvi hora si! no za mene ne e fashion
    prosto gaden porok
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Вече не е модерно да се пуши, ама аз не обичам да се водя от модата де хах А относно това дали един човек е задръстен, защото пуши или не, не бих казала, че от това се определя. Е, вярно, че на пушачите са им запушени артерии и т.н. ама не говорим за такова задръстване де Айде...чиста водица, мирна главица.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Ha ami ne mislq 4e e moderno da se pu6i!Az mrazq cigarite,no mislq 4e nqma zna4enie dali pu6i6 ili ne.Po tova nemoje da se opredeli kakuv si!A za tezi ,koito mislqt 4e sa po-gotini kato pu6at ,jestoko se lujat!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    било е модерно преди...аз не пуша и всеки,койтовидяи му кажа ми аз не пуша и казва "ааа браво браво хич не ти трябва да се захващаш" от моята компания всички! са непушачи нз как сме се събрали и това не ни прави по-задръстени или нещо от сорта....не може да се разпределят хората по подобен глупав критерий ...човек е такъв какъвто е без значение дали пуши или не...а затия ,които се мислят за гъзари щом пушат еми в грешка сте...това не ви прави нещо повече или по-малко от другите

*ThE~WorLd~Is~MinE*

na cigarite ve4e im mina modata...ako ne pushish v nikaf slu4ei nikoi ne moje da ti kaje 4e si zadrasten ili neshty podobno...
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ha ami ne mislq 4e e moderno da se pu6i!Az mrazq cigarite,no mislq 4e nqma zna4enie dali pu6i6 ili ne.Po tova nemoje da se opredeli kakuv si!A za tezi ,koito mislqt 4e sa po-gotini kato pu6at ,jestoko se lujat!
    to4no taka

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Predi naistina be6e moderno,no sq po nqkaf na4in tva ne e nishto neobiknoveno, a pak i kvo ?! da sa trovi6 izli6no! am v niakf slu4ai ne moi sa tvardi 4e ne pu6a4ite sa ZADRASTENI! abstolutna izmislica!

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    kvo my e modernoto-da mirishesh na kofti takova...
    tc mersi
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

цигарите никога не са били
    намода друг е въпроса 4е
    мн заблудени ли4ности кат мени
    се подвеждат по ъкъла на хора
    неозна4аващи мн за тях и така
    по4ва зарибявката
    помеждудр мн по модерно е да не
    пафкаш ам...явно да си модерен
    в тфа отношение е ТРУДНИ4КО
    Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.

Ami ne e moderno..no nqkoi go pravat za da se izdignat v o4ite na drugi hora i si mislat 4e taka pravat neshto mnogo qko
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

Guest
    Пушете, бъдете фешан .

Фен
    Град
    sofia
    не е модерно тъпо е

Фен
    Град
    Вкъщи
    az pyk vypreki che pusha mnogo se kefq na hora, koito ne pushat... uspeli sa da ustoqt na tova da vijdat okolo tqh postoqnno hora s cigara i da ne zapalqt
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    abe gluposti.pu6eneto ne te pravi po-velik ot drugite!!! az primerno si pu6a 6toto iskam,6otto mi prai kef.6otot mi e gotino.ne go pravq zaradi nqkoi drug ili za da izglejdam NOMER 1 ...tfa sa palnite gluposti.tfa go pravqt samo nekvi hlapetii v 5-6 klas deto si mislqt 4e taka 6e se izdignat v o4ite na golemite kaki i batkovci!!!
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Супер фен
    Град
    I live in dream....
    е това мисля че беше много глупав въпрос.в никакъв случай не можеш да съдиш какъв е някой по това дали пуши или не...дали е на мода или не...това няма значение пък и мисля че цигарите винаги ще са си на мода защото в последната година процента на пушачите в българия ужасно е нараснал...което не е хубаво...
    дори да е е на мода това не значи че някой ще спре да пуши...то след определено време става въпрос на нужда на желание...
    пушенето за гъзария е адски тъпо нещо например...ако ще пушиш поне да знаеш за какво го правиш...
    аз пуша защото ми харесва...успокоява ме разсейва ме...има си и много лоши страни естествено..но в един момент вече става просто въпрос на нужда...
    Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
    Винаги ще те помним,мила Ани!

много хора пушат само щот си мислят, че така стават нещо повече от другите. аз не пуша не защото ще умра а щот е супер тъпо цял живот да си даваш парите за нещо дет само та умирисва,разваля зъбите и кашляш цял живот

Пурите са перфектни ! Всичко останало не важи !
    ШЪ ТЪ БЪ ВЪ ГЪ ЗЪ !

Уфф тея цигари...толко са зле не знам просто как може хората да пушат...тфа е супер тъпо да твърдиш че непушачите са задръстени!! В смисал има хора, които го твърдят но аз просто не се занимавам с такива индивиди помня в класа ми в 9-ти клас...имам чувството че тея хора са 6-ти клас честно! Сичките пушеха малко или много от гъзария....аз не виждам нищо гъзарско..напротив..кой е гъзара като влезнеш в претъпкано заведение и видиш отделението за пушачи фрашкано а за непушачи празно пушачите или непушачите Аз никога не съм пушил и не възнамерявам...пробвал съм и не ме кефи...ако ме кефеше може би шях да пуша, но защо да пуша ако не ме кефи? Не смятам че това ме цепи от останалите които пушат или че ме прави по-малко готин...тфа е глупаво, има много, много други по-готини начини ако искаш да се покажеш че си готин.
    Аз проблем с пушачи нямам стига дима от цигарите им да не ми влиза в очите и помешението да не е презадимено щото тогава става супер зкофти...хората които пушат просто си дробят кървава попара за бъдещето но въобще ме мислят за това..после съм убеден че ще съжаляват!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си