.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131
    Повече от фен Аватара на air_wisp

no smoking

Az ne pusha no ot vreme na vreme kato sam v kompaniq moga da izpusha 5-6 cigari no ne me zaribqva!V smisal DA galtam dima no prosto ne me kefi!Stigam do izvoda che da pushish e mnogo glupavo!Samo se trovish!Vmesto da otidesh da se napukash s edin diuner ot nqkade ti she dadesh parite si za cigari(shtoto te shte te nahranqt)Super tapo!Tva e istinata!!I ot mnogo vreme ne sam i pomirisval cigara!
    маа фака

a we spored men ne e nujno nqkoi da pu6i za da e gazar

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Уфф тея цигари...толко са зле не знам просто как може хората да пушат...тфа е супер тъпо да твърдиш че непушачите са задръстени!! В смисал има хора, които го твърдят но аз просто не се занимавам с такива индивиди помня в класа ми в 9-ти клас...имам чувството че тея хора са 6-ти клас честно! Сичките пушеха малко или много от гъзария....аз не виждам нищо гъзарско..напротив..кой е гъзара като влезнеш в претъпкано заведение и видиш отделението за пушачи фрашкано а за непушачи празно пушачите или непушачите Аз никога не съм пушил и не възнамерявам...пробвал съм и не ме кефи...ако ме кефеше може би шях да пуша, но защо да пуша ако не ме кефи? Не смятам че това ме цепи от останалите които пушат или че ме прави по-малко готин...тфа е глупаво, има много, много други по-готини начини ако искаш да се покажеш че си готин.
    Аз проблем с пушачи нямам стига дима от цигарите им да не ми влиза в очите и помешението да не е презадимено щото тогава става супер зкофти...хората които пушат просто си дробят кървава попара за бъдещето но въобще ме мислят за това..после съм убеден че ще съжаляват!!
    Мдам, абсолютно съм съгласна. То повечето гъзари са гъзари, не щото пушат, ами щото са хора със самочувствие - а от какво идва - това, че пушат, това че имат мангизи или просто щото са връзкари, ем едва ли има значение. Аз вече съм казвала, че ако някой ден реша да пропуша, ще го направя за да намаля количествата храна, която поглъщам, а не от гъзария.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    u gouemoto selo...
    Tva sa gluposti 4e tozi koito pu6i e gotin.Ama palni prostotii.I spored men pu6eneto e izleznalo "ot moda".
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

ne e moderno da py6i6 cigari ama pove4eto xora go pravqt,a da ne govorim za tineijarite te si mislqt,4e kato py6at se mislqt za golqma rabota pove4eto ot tqx go pravqt ot gazariq i vupreki vsi4ko vseki si ima glava na ramenete [/b]

V dne6no vreme da pu6i6 cigari ne e moderno,no po-mladite kato tineijerite go pravqt za da sa po veliki ''VIJ ME AZ PU6A''.Pulni idiot6tini.No tava e dosta vredno za zdraveto im.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Xux..че тва е личен избор , за ква мода може да става въпрос?Да не би случайно да пропушиш ,защото тва е модерно или да ги откажеш щот не е ?

Иначе за мен тва никога не е било яко нещо , твърдо НЕ на цигарите!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

SPORED MEN NE E MODERNO DA SE PUSHI.NO MLADEJITE NA TAZI VUZRAST KAKTO SA TRUGNALI VOPSHTE NE E XUBAVO
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

разбира се че да се пуши е голяма гъзария
    нема по-голям кретенизъм ... да пушиш и да пиеш за газърията било то дори и смърдец или арда без филтър

Град
    Gr.Burgas
    moje bi predi " mn mn godini" :}}} e bilo moderno da se pu6i ( vse pak ne6to novo za sveta ) on sega ve4e e po skoro navik ....

Pfff ne v nikakav sluchai modata na cigarite otdavna otmina , za jalost vseki e pushach.Dali pasiven ili aktiven ....Prosto cigarite sa zavladeli sveta hahahaha A i v nikakav sluchai ne mojesh da si vadish izvodi za chovek(dali e zadrasten)ot tova dali toi darji cigara ili ne.I nai golemiq Looser moje da zapali cigara.
    Don`t try to fix me i`m not broken!
    [/url]

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    ОпрЕдЕлЕно вЕчЕ не Е тоЛкоВа МоДеРно да Се ПушИ каКто БешЕ пРедИ ся ПовЕчЕтО кОито ПушАт Си мИСлЯт чЕ са нЕкфи ГазаРи мА Ц нЕ е таКА

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Незнам при малките деца може и да е модерно да се пуши и нек'ви в 5 клас да се правят на гъзари, че пушат,
    напълно съм съгласна!
    И мисля, че тия петокласнички, които си мислят, че са супер и всички ги харесват наистина май са сляпи, защото не виждат как веднага щом се обърнат и всички започват да им се подиграват. Че не е модерно - не е, но по-лошото е, че това е дори смешно.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Pu6eneto-ne e na moda ve4e

Xm..dali e moderno ili ne tui zavisi ot kompaniqta v koqto se dviji6,ama kato vidq nqkoi 2-3 klas s cigara v usta mi stava dosta tup0 6tot si mislqt 4e kato pu6at i sa ne6to-pove4e ot drugite,koito pu6i da pu6i-lo6o nqma,koito ne-po dobre za nego ama iskam da vi kaja 4e kato pu6ite nqma da stanete po-gotini ili ne6to ot toq rod

стига с тая мода, отврат е!
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Re: moderno li e da pu6i6?

Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    mislite li 4e cigarite ve4e ne sa na moda? i tova 4e nqkoi pu6i moje li da si izvadite izvodi za nego (naprimer 4e ne e "zadrusten")?
    еми ако питаш мене вече не са на мода.преди бяха,но както на всяко нещо така и на това му отмина модата.

Модерно е,шото е модерно да си тъп

tva da pu6i6 e tulna tupnq osobeno ako e kriterii dali si zadrusten ili ne. nqma nikuv smisal i ve4e ne e moderno i si li4i po tva 4e v pove4eto evropeiiski i USA se nakzva tva 4e pu6i6.ama nie bulgar4etata tva e se da se pravim na gazar4eta.

Град
    Sofia-Ov4a kupel 2
    SPORED MENE PUSHENETO I DROGIRANETO E NAI TUPOTO NE6TO NA SVETA!!!!
    AS SUMIQ SUM PROBVAL DA PUSHA I TAKA SE ZADAVIX 4E....
    OT TOGAVA NE SUM PIPNAL CIGARA!!
    sPORED MENE PUSHENETO VE4E NE E MODERNO, NO I DA BESHE MODERNO NQMASHE NIKOGA DA PROPUSHA
    BIG ФЕН НА the O.C
    edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
    (me4o PUX)

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    xaxaa zadavil se aYGhahgh kat zana4alo galtai malko posle se sfikfa

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

em niznam niznam niznam niznam...

Ем ко да ви кажа дали сам ще си тровиш живота с цигари или ще остави другите да го правят .Няма значение дори да не си активен пушач ОТРОВАТА е навсякаде ...Според мен не се пуши толкова за да си модерен а просто за да си гъзар!!

мързи ме да чета 4-рите страници които сте изписали ама колкото и да не ми се иска да го казвам пушенето си е точно вид мода.точно тия дето пушат(в междучасието примерно) се приемат един вид за "елита" на училището,дали защо то са по освободени или непукистични...знам ли.или дори и да не е 'мода' някои хора пушат само за да се правят на интересни
    тва са си мои лични впечатления

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    абе незнам може както искате да го нари4ате ... ама ако иска6 не пу6и6 тва си е ли4но мнение ... а и може би наистина сте прави вси4ки по4ват когато са по малки като си мислят 4е е вид газария .. но после поварваите ми далбоко сажаляват !

моето мнение
    Guest

моето мнение

Добре де,как може да е модерно да си тровиш организма,супер е тъпо някой да се мисли за готин,задето пуши.Де да знам някой хора си въобразяват,че това ги ги успокоява,мисля че не са прави,те си го въобразяват.Вече на някои хора им дойде акълът и са против тия цигари,дано станат повече тия хора.Най-тъпото нещо е да започнеш да пушиш за да си харесван,че кой обича някой до него да вони на цигари,да има лош дъх да има гадни зъби.Хора няма смисъл да пушите,да си харчите парите за простотиии и да си съкращавате живота.Много хора са против моето мнение,но това си е техен проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си