.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 131
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от missing_
    мързи ме да чета 4-рите страници които сте изписали ама колкото и да не ми се иска да го казвам пушенето си е точно вид мода.точно тия дето пушат(в междучасието примерно) се приемат един вид за "елита" на училището,дали защо то са по освободени или непукистични...знам ли.или дори и да не е 'мода' някои хора пушат само за да се правят на интересни
    тва са си мои лични впечатления
    ти да не учиш в основно училище.то мойто даскало(английската) затва е елитно щото сички пушат.хахахаха

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Godina i polovina nqkade

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Tva si e basi prostotiqta.Moje da si nai-golemiq t1punger pu6a4 na sveta i spored teb edna cigara pravi li te po-umen ?????? Vav pove4eto strani zabranqvat tutunopu6eneto...pravi si sam/a izvoda do kolko e opredelq6to za haraktera ili povedenieto na 4oveka.

Фен
    Град
    taina maina
    Модата е в 5-ти, 6-ти клас, за да не си "задръстен", след това се пристрастяваш. Няма мода след това.
    Модерни са сега пурите. Само за "гъзария".
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Град
    ako kaja kade jiveq si4ki macki 6e se preselat v moq grad
    lele puri Boje mili
    az ni pu6im (moje kato idiot da zvu4a) ama taka si e
    Dominator !!

Цитирай Първоначално написано от d3m0n@
    lele puri Boje mili
    Ми по добре пури шото мое да са по скъпи,ама поне не гълташ и не ти скапват дробовете..

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Според мен всеки пушач започва да пуши от гъзария и после вече се пристрастява...при мен също беше така преди 4 години когато започнах да пуша...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Guest
    Ami ako stava vupros za treva-DA!!!

ami poprincip kato cqlo 90% ot pushachite pushat shtoto tyi e moderno az samata si priznavam che propushih za tova za da moje priqteli te mi da razberat che ne sym onova malkoto ligavoto lapi ... i sega syjalqvam shtoto si kazvam che moga da gi spra ama ... 3 meseca bez nikotin i aide ... pak se pochva ... no kato cqlo sym gi namalil dosta ... (otplesnah se)

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Аз да си призная първо почнах ей така за газария но след тфа малееее много почнах да пуша но в буквалния смисъл и не мога да ги откажа колко пати съм се пробвала вече но не става кфо ли не съм пушила трева кфо ли не ,.,,,
    Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!

Супер фен
    olel kak moje da si tolkowa zle.. moderno li bilo hahaha grumni se e.. tfa e moderno sq pf

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    nqkude tam
    xax to vsi4ko trqgva ot ednata guzariq i posle .....ot nqkoi raboti nqma oturvane
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    пф... отживелица . Сега е модерно пушенето на наргиле

Град
    nqkude tam
    abe xora ne pravete tva koeto e moderno a tva koeto vi se pravi e tva e istinata =D>
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Според мен цигарите са си на мода,и по-точно сред младите,щото като гледам всеки втори по улицата си върви и дърпа.И ако си мислите че това е геройство,или да се правиш на много нахакан,ЛЪЖЕТЕ се
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Цитирай Първоначално написано от ooops
    abe xora ne pravete tva koeto e moderno a tva koeto vi se pravi e tva e istinata =D>
    Абсолютно съгласен съм...Не гледайте това което правят другите,а това което вие мислите за редно
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Guest

Re: moderno li e da pu6i6?

Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    mislite li 4e cigarite ve4e ne sa na moda? i tova 4e nqkoi pu6i moje li da si izvadite izvodi za nego (naprimer 4e ne e "zadrusten")?
    az ne moga da razbera kakvo zna4i 'cigarite sa na moda'-te vinagi sa se pu6ili,pu6at se i 6te se pu6at nezavisimo 4e znaem kolko sa vredni!!!!
    ne moga da si pravq izvodi za nikoi ot tava pu6i li ili ne,a samo za tozi koito se opitva da npravi na takava osnova.....
    daje im zavidam-az ve4e se zaduhvam,ka6lqm a kolko pari davam za cigari ne e istina,a puk kato nqmam ne mi se govori....

6te kaz ana vs 4e az sum zapo4nala da pu6a ot guzarluk i seg a sujalqvam,taka 4e ako si4ki pu6at ne se opitvaite i vie,budete razli4ni!!!!prosto to si e za vas!!!!

koito kakto mu haresva!!!

i pmente 4e moje6 da bude6 zadrusten nezavisimo pu6i6 ili ne|!!!!

Guest

Re: moderno li e da pu6i6?

Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    mislite li 4e cigarite ve4e ne sa na moda? i tova 4e nqkoi pu6i moje li da si izvadite izvodi za nego (naprimer 4e ne e "zadrusten")?
    az ne moga da razbera kakvo zna4i 'cigarite sa na moda'-te vinagi sa se pu6ili,pu6at se i 6te se pu6at nezavisimo 4e znaem kolko sa vredni!!!!
    ne moga da si pravq izvodi za nikoi ot tava pu6i li ili ne,a samo za tozi koito se opitva da npravi na takava osnova.....
    daje im zavidam-az ve4e se zaduhvam,ka6lqm a kolko pari davam za cigari ne e istina,a puk kato nqmam ne mi se govori....

6te kaz ana vs 4e az sum zapo4nala da pu6a ot guzarluk i seg a sujalqvam,taka 4e ako si4ki pu6at ne se opitvaite i vie,budete razli4ni!!!!prosto to si e za vas!!!!

koito kakto mu haresva!!!

i pmente 4e moje6 da bude6 zadrusten nezavisimo pu6i6 ili ne|!!!!

Супер фен
    Нем....мина му модата

тцтц.....аз така почнах щото вс бяха пробвали,само аз не.и си запалих една самичка и така и почнах за гъзария...пък кат се замисля даже и не гълтах,пък сега......малиииии!!!!!мъча се да ги спра ама не става какво ли не пробвах,ама 1 ден мах и тва е.....
    Приятелството е като да си доволно преял с телешко печено.А любовта е като да си препил с шампанско.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    За 13 и 14 годишните може и да е модерно...За мене това време с пушенето за гъзария мина(а аз не съм пушила бтв)

дали е модерно според мен не е.а дори и да е не вярвам 4е голяма 4аст от пу6а4ите са по4нали заради модата за6тото може да стане модерно и мъжете да са травестити но едва ли някой 6те стане тражестит заради модата.давам само пример ако съм обидил някой сорри
    don`t drink and drive
    smoke and fly

dvka
    Guest
    Митът, че непушачите са задръстени е измислен от отчаян пушач, който не може да се откаже от този вреден порок и си избива комплексите.

Всъщност пушачите са задръстени. Слабохарактерни хорица.

Голям фен
    Не,не е
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си