- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- moderno li e da pu6i6?
Цигарите на мода? Т'ва нещо е беше преди години, когато бях ученик. Аз съмия съм пушил също , но вече не пуша повече от година и полувина и се чувствам страхотно. Жалко е че все повече деца започват да пушат. Според мен трябва да се направи нещо за да се предотврати това.
Затова казвам на всички които не пушили никога : НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НЕ СИ СТРУВА!!!
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Аз си пуша..по малкооо... но все пак тва хич не е модерно.. В смисъл човек който не пуши не значи че не е модерен.. просто е разбрал че цигарите за него са си боклук и тва е. То и за мен са боклук ама някак си не мога да се откажа.. нито съм се пристрастила нето искам да ги спирам..странна работа. Но... наистина в 4 кл който пуши е гъзар..ама тва го зарежи! Хората порастват се пак.. не можеш да си останеш цял живот дечко!![]()
Който пуши за гъзария (въпреки 4е пове4ето не си признават) да хой се хвърли от моста на Марица
![]()
Повечето пушат за гъзария...дори не гълтат дима .мн им се нерва![]()
такава глупост никой разумен мозък не може да роди... не, всъщност смятам, че пушачите са много умни... и аз не пуша... от време на време, ама има случаи, в които по две-три седмици не докосвам цигара... много се гордея, ама не знам докога ще е
Не е голямо геройство, че човек пуши.Цигарите са на мода при децата в основното у-ще до 8-ми клас![]()
Every second chance, begins with a first step...!!
tova nqma nishto obshto s tfa dali si zadrusten...dss...
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Сегашното поколение родители бяха добри тинейджъри, но са слаби родители. Изобщо не се справят! Дават прекалено голяма свобода на децата си.Първоначално написано от joro_tev
koga e bilo moderno da si uni6tojava6 organizma ? NEVER
Кво означава дали са на "мода"!?!?!! Откакто свят светува хората си намират дрога, халюциногени и т.н. Сега съществуват цигарите и това че някой пуши не е от мода а просто защото който иска нещо подобно се спира на това! Не че някои така се правят на гъзари ама не всички са такива!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Лично според мен модата на цигарите отдавна отмина. Преди беше готино да пушиш, сега като че отмина и остана само вредния навик.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Пушачи... трябва да има пална дескриминация, но и на тях ще им доиде времето. Имам 2-3-ма приятели които пушат където и да са с мен не ги уставам да пушат нито в къщи нито като излизаме да не говорим в колата, и това го правя не че ми пука че го дишам дима ала-бала, а ми за това да ги мачкам и да разберат че трябва да ги откажат. Да не казвам че вунят на цигари като дърт циганин а бе въобще цигарите са си глупава работа.
Пушачи... трябва да има пална дескриминация, но и на тях ще им доиде времето. Имам 2-3-ма приятели които пушат където и да са с мен не ги уставам да пушат нито в къщи нито като излизаме да не говорим в колата, и това го правя не че ми пука че го дишам дима ала-бала, а ми за това да ги мачкам и да разберат че трябва да ги откажат. Да не казвам че вунят на цигари като дърт циганин а бе въобще цигарите са си глупава работа.
mi az puk moga da se pohvalq 4e ne pu6a-ne 4e imam ne6to protiv pu6a4ite,no smqtam 4e tva ne e ne6to,zaradi koetyo si zaslujava da se trovq!i bez tva imam dostatu4no dr problemi,za da si nabavq o6ta takiva!a tva za zadrusteni ili ne kakto kazah v dr 4ast na foruma ne mi puka >smqtam 4e e vupros na li4en izbor koi ko 6e prai-dali 6e pu6i ili ne!
az kazvam tvardo NE temata e iz4erpana.![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Samiq fakt 4e pita6 dali te pravi polovin 4ovek govori 4e ima6 takiva sumneniq, koeto govori, 4e sa osnovani na ne6to, koeto vodi do izvoda 4e si polovin 4ovek- da se razstrelq!!!!Първоначално написано от JaYnE
За мен специално не е мода а необходимост. Но повечето момченца и момиченца хапят цигарата за да избият някой комплекс.Мое мнение...
Явно за някой хора са, за мен лично няма нищо интересно в това да видя някакви на по 10 с цигара. Някой пушат да се праят на големите гъзари..
но все пак всеки сам решава за себе си
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ne mislq,4e e moderno!!!Kakvo moje da e modelno?Jaltite zabi naprimer,gadniq dah?
![]()
Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!
естествено че не е модернобай мангал и той пуши прави ли го модерен пффуу
![]()
Moderno li e da si uni6tojava6 tqloto ?
I worship His Shadow!
Spored men ne e moderno!
I mislq,4e v blizkite godini ve4e 6te e grozno da se pu6i i 6te se namali procenta na pu6a4ite v Bg!
A dano! [-o<
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Ами някога беше супер модерно...ама сега не е...въпреки, че процента на пушачите нараства все пак не е модерно.Не е супер яка гъзария да минеш с цигарата покрай съучениците си и да окадиш...това не те прави по-готин, нито пък да влезеш в кафенето и да тръснеш цигарите на масата...Не е модерно, не е красиво да гледаш някой млад юнак или мома захапали фаса и димят като заводски кумин...не всички пушат от гъзария. ПримерАЗ
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Чак пък модерно.... Нз.. Лично според мен... хич ама хич не е модерно.. тфа е един ужасен навик.. аз също се кефя на хора които не пушат.. ама като нямам воля и мотивацич да ги спра.. ще си пуша..
А и сред обществото.. сред хората... не би трябжало да се делим на пушещи и не пушещи.. все едно ние които пушем сме прокажени.. всеки си има вредни навици.. ..
Хихи.. Нз нещо много май се отклоних от темата за тфа като заключение.. ЗА МЕН НЯМА ПОНЯТИЕ КАТО МОДЕРНО ПУШЕНЕ ,ТОВА СИ Е НАВИК![]()
-=Колкото повече,Толкова повече =- =]
ami vseki si re6ava dali iska da pu6i ili ne!!az primernoo se subiram s kompaniika koito pu6at no az ne pu6a taka 4e.. vseki sire6ava!!ima mnoo hora koito pu6at ot guzariq koeto e super tupo !!imam fr koito propu6iha ot guzariq a te dori i ne gultat i super mnoo im se nerva!!!![]()
Be YoUrSeLF!!! AnD..hAvE FuN!!!