.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 131

Град
    U nas
    cigarite opredeleno ne sa na moda. 4ovek izvun bg, koito pu6i, e s4itan za dolen.Davam primer :bqh za 1 sedmica v Italia, vlizam az da si vzema cigari v edin magazin, kazah mu na 4oveka i toi mi se izhili , izpliu se na zemqta nai-prosta6ki i si sedna da 4ete nqkkuv vestnik, ne mi oburna pove4e vnimanie.
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

хаха мен в италия никои нее реагирал така като сам си копувал цигари и алхохол
    ама както и да е
    пп:аз пуша и несамо цигарки
    Nqkoi pyt moje bi...

Град
    the Savage Garden

Re: moderno li e da pu6i6?

Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    mislite li 4e cigarite ve4e ne sa na moda? i tova 4e nqkoi pu6i moje li da si izvadite izvodi za nego (naprimer 4e ne e "zadrusten")?
    цигарите не са били на мода, а тези които пушат се мислят за гъзарчета, които всички гледат и им се възхищават...
    да пушиш(според мен) е мега тъпо и вредно, но ако си в компания на пушачи е трудно да се различаваш от тях...

Град
    Down Town
    Всеки го приема различно..Аз лично като видя някой да пуши Не ми прави никакво впечатление, но познавам и хора който се възхищават на пушачи!

На кой му пука дали е модерно?
    Важното че си ми е кеф да си пуша пък какво мислят другите по въпроса ми е през...

Сиреч ако ще пушиш го прави щото ти е кеф, не за да се правиш на гъзар
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

според мен НЕ,пък дори и когато "беше" не съм пафкал ,според мен е тъпо,но всеки си има мнение по въпроса

Не мисля,че нещо,което може да ти навреди е модерно!Каква ти мода-да се самоубиваш ли?Нека попитам пушачите:защо просто не изпихте отрова?

Град
    София
    Модерно е сред тези,които не знаят защо го правят...знаят само,че като са с цигарка в ръка някои гъзета ще им се радват.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Според мен пушенето въобще не е модерно, а е по-скоро вредно. Това,че някойкато пуши се мисли за гъзар си е негова работа. Наскоро една моя съученичка ме помоли да отида с нея на отсреща улицата, която е пред даскало. Тогава тя извадикутия с цигари! Не го очаквах, защото тя е мн добра ученичка и просто...
    Но като цяло пушенето е ГАДНО!!!

ГРЕТА
    Guest
    немисля ,че пушенето е опасно нешто както казват наште родители и не само те и всички вазрастни по целият свят!!!Аз сашто пуша и то от далго време ,но оште не намирам нищо лошо в това такаче да ви,кажа кои каквото иска да ви казва да непушите гледаите си кефа и интересите вайното е на вас да ви харесва каквото правитв и нали знаете:"ПО ДОБРЕ НА ХОРАТА В УСТАТА ,ОТКОЛКОТО В КРАКАТА" :P

ГРЕТА
    Guest
    немисля ,че пушенето е опасно нешто както казват наште родители и не само те и всички вазрастни по целият свят!!!Аз сашто пуша и то от далго време ,но оште не намирам нищо лошо в това такаче да ви,кажа кои каквото иска да ви казва да непушите гледаите си кефа и интересите вайното е на вас да ви харесва каквото правитв и нали знаете:"ПО ДОБРЕ НА ХОРАТА В УСТАТА ,ОТКОЛКОТО В КРАКАТА" :P

bruuuuuum
    Guest
    Абе,Грета,чуваш ли се какво говориш?!?!?!Знаеш ли на какво ти правят дробовете цигарите?Мога да ти кажа,че откакто пуша,почти не мога да плувам като хората(задъхвам се на 4тата дължина)!!!Не искам да се правя на много морална стара леличка,защото и аз пуша,а съм малка......Само искам да кажа-ако те кефи си пуши,но не казвай на черното бяло!!!

За съжаление много от тииновете мислят че е модерно и го правят само за да изглеждат големи и интересни в очите на другите...Мислят си че така ще бъдат по добре приети като готини.Но аз мисля че не си струва да си погубваш здравето затова и ако някой те харесва ще те хареса и без цигарата в устата
    just a kid۵

Da Godfather
    Guest
    Абе цигарите са си наркотик ,който бавно ти прецаква здравето.Не вземайте пример от по-големите ,защото техните организми са се развили и това не им вреди толкова силно.Ама на нас направо ни ебава майката.Аз например пуша само като сам на дискотека ,иначе рядко лапвам цигара.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ГРЕТА
    ето за това говорех в предния пост
    жив пример за тва което казах ...

Гретке,ти и да не мислиш и да мисли,че не е вредно...то Е
    или ти не си знаела до сега... ама си пушиш
    мдаммм...
    ясна работата...
    както и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Da Godfather
    Абе цигарите са си наркотик ,който бавно ти прецаква здравето.Не вземайте пример от по-големите ,защото техните организми са се развили и това не им вреди толкова силно.Ама на нас направо ни ебава майката.Аз например пуша само като сам на дискотека ,иначе рядко лапвам цигара.
    Внимавай да не се пристрастиш!

Guest
    Баща ми ПУШЕШЕ откакто се помня!Понякога ги отказваше,но после пак започваше да пуши.Един ден го заболя много жестоко зъба и отиде на зъболекар и той му казал,че трябва да се вади.Преди това имаше проблеми със сърцето и много други.Така,че не си мисли,че пушенето не ти носи нищо-скъсява ти живота по 1000 начина.Щом като искаш да се самоубиваш защо просто не изпи отрова?????

Guest
    Баща ми ПУШЕШЕ откакто се помня!Понякога ги отказваше,но после пак започваше да пуши.Един ден го заболя много жестоко зъба и отиде на зъболекар и той му казал,че трябва да се вади.Преди това имаше проблеми със сърцето и много други.Така,че не си мисли,че пушенето не ти носи нищо-скъсява ти живота по 1000 начина.Щом като искаш да се самоубиваш защо просто не изпи отрова?????

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ne e moderno,naprotiv....no az pu6a i nemoga ni6to da napravq po vaprosa
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

sega pusheneto e bilo na moda predi 20 godini maika mi sama mi go e kazvala v dneshno vreme samo go kazvat che e na moda na moda e da si mlad svej i da jiveesh kolkoto se moje po dylgo ! ... az lichno si priznavah che si misleh che kato propusha shte byda po zabelqzvana i po haresvana ... naprotiv stanah mn po obyjdana i daje padnah v ochite na nqkoi moi priqteli ... no uvi ... tova si e lek narkotik ... i nqma otkavane ot nego ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от katttto3
    ne e moderno,naprotiv....no az pu6a i nemoga ni6to da napravq po vaprosa
    Нужна е е много воля,за да откажеш цигарите.Аз лично се радвам,че имам тази воля и ги отказах.
    По темата:Напротив.Не е модерно,но някой хора мислят,че все още е.Нека мислят и се убиват бавно.

Не е модерно... как ще е модерно да си вредиш на здравето..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Не е модерно... как ще е модерно да си вредиш на здравето..
    Ами, много лесно... То цялата концепция "мода" вреди на здравето...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Re: moderno li e da pu6i6?

Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    mislite li 4e cigarite ve4e ne sa na moda? i tova 4e nqkoi pu6i moje li da si izvadite izvodi za nego (naprimer 4e ne e "zadrusten")?
    Еми аз лично не виждам какво ми е модерното да се пуши ама някои хора почват да пушат от малки, защото си мислят, че е голяма гъзария и, че изглеждат по големи! Аз лично не подкрепям тая теза!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си