- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На кое се кефите повече - ск8 или блейд ?
Такааа...
Значи, аз съм запален и по скейт и по гонки. Колите делят първо място със скейта.![]()
Мога да се съглася и за наркотиците,има 1-2(може и повече) които са наркоманчета. Други пък си пафкат джойнт, но по-рядко. Ей т'ва е, че повечето са чисти(но не и от алкохол и тутун) Така, че им мина времето на скейтъри наркомани, вече дрогарчетата са си отделна група - ДРОГАРЧЕТА
Скейтърите на взимат наркотици, не защото не искат(е може и да искат, не съм ги питал) а защото немат пари за такива неща. Ми ти найш ли, че не можеш да си вземеш скейт под 200 лв ? Ми тия дъски се чупят, ролките се изтъркват... Пари за парка трябват, че да се оправят съораженията.
Аз съм скейтър и имам наблюдения от доста време върху тия неща. Ако ми говориш за хора на твърдо...бяха двама, вече е само един.
Гледам ги, че даже цигарите отказаха, щото с парите за цигари предпочитат да си купят ядене...не сте виждали гладен скейтър събиращ пари за нова дъска - някои от тях работят тежко - хамали, строители и др. МОГА ДА СЕ ПОХВАЛЯ, ЧЕ ЕДИН ОТ АВЕРИТЕ КОЙТО КАРА ОТ 3 Г ВЛЕЗЕ В СОРБОНАТА СЪС СТИПЕНДИЯ, А ТОВА Е ПОСТИЖЕНИЕ. Затова съм против да ни слагаш под общ знаменател![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
-Първоначално написано от Sk8er4o
Иморталити, не ги мразя бе, приятели сме, но просто обичам да се базикам с тях, както и те с мен. Иначе Скейтъри, кънкьори и хекъри сме от една расаПрава си, въпреки, че по рампите рядко се трепем-замисли се, колко пъти си ползвала рампи ? Сигурен съм, че предпочиташ рейлове...ама аз бих казал ПО ЕДНИ И СЪЩИ СТЪЛБИ И ПАРАПЕТИ СЕ ТРЕПЕМ
![]()
Да бе естествено че не ви слагам под общ знаменател, просто едни познати направо им теглих една преди доста години и сега чувам ужасни нища за тях, няколко от тях си заминаха от тоя свят и то на крехка възраст, лека им пръст. И бяха от тия среди. Иначе те виждам че си разбран човек, нищо против нямам, кефете се купонясвайте но не се опитвай да се направиш на по велик като се боцкаш или пафкаш лайна.
![]()
Blade 4EVA!!!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
haha basii vuprosa .. est 4e sk8![]()
И двете неща са яко тъпи. Кат искате да се правите на рапъри, гъзари вижте кво цъкат те негрите от гетата - стрийтболЯсно и просто.
Sk8er4o Az sy6t0 p0znavam Ge0 a pyk imam 4esta i brat mi da p0znavam - Zaio ... T0i si s4upi zybite predi nqk0lk0 g0dini predi edn0 systezanie i az 0t t0gava ne karam kynki! Drug0 M0ga da ti kaja 4e ima d0sta marki za kynki ti kat0 ne gi kara6 0t kyde predp0l0ji 4e nqma p0i4e 0t 2-3 ! M0je sy6t0 da p0znava6 Genk0 ,Te0d0r i Jeli0 -jabata brat mi sq e abitiurent 0ba4e nai-vajn0t0 qvn0 sa kynkite za neg0 :} Kf0 da g0 pravq ! Am p0znavam i skeityri ... ama te ne me kefqt haha pr0st0 tyi :} Za tfa ne m0ga da gi delq haha da se p0hvalq predi 4-5 g0dini bqh republikanska 6ampi0nka s kynkite :P \/
A i 06te ne6t0 Kobe ak0 neznae6 bleidyrite i skeityrite se 0bli4at s 6ir0ki dynki ne za da se pravqt na gyzari i rapyri a za da imat lek0 sv0b0da kat0 plyzgat ... Ti s kf0 iska6 da karat ?? S p0li4ki li ahahha
Скейтъри
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
-Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Ми не знам...от СтЗ познавам само Гео(eдва ли ме помни), а от скейтърите Бертата и Пришълеца. А и наскоро като ходих в СтЗ-то видях гео, ми той джитка със същите като мойте кецове - GLOBE модел Matt Mumford. А и повечето т'ва носят - Globe. Иначе си яко права за дрехите. НИКОЙ НЕ СЕ ПРАВИ НА РАПЪР, широките дрехи са за :
1. По-голяма свобода.
2. Под тях могат да се носят протектори(не че мноо се носат ама...)
3. Не ти е толкова жега с тях.
А и кой каза, че не играя стрийтбол ? И т'ва си е зарибявка. Пък и никой скейтър не се прави на гъзар, те са си такива по рождение. Не сме като тъпите фешъни...И въпреки това блейдърки с полички ще са яки, представете си като се пуснат с голяма скорост по някой висок рейл...![]()
-
УАААААААААААААХАХАХА ! СКЕЙТЪРИ И БЛЕЙДЪРИ БИХМЕ ТЪПИТЕ ХЕЙТЪРИ !!!![]()
![]()
![]()
-
Момиче, браво за първото място ! Сигурно си много добра...Гео кара ли често там във вашия парк или вече не е толкоз луТ кънкьор...щото вече е на възраст де...?
sk8 за какво иначе любимия ми филм се казва Grind![]()
МеI Love girlpower
Кви са тия хейтъри ве? Че не го знам кво означава.
A zashto nqma otgovor `i dvamata me kefqt`shtoto men si me kefqt i sk8arite i bladerite qki pichove sa si
![]()
Don't worry, be happy
Потърси глагола Hate в речникаПървоначално написано от Oyama-no problem
Ейй мерси за съвета.Нищо че уча английски от 6 годишен.
Me too !![]()
-
Ми не бре човек, питаш к'во е това, ми иде от hate - нещо като "мразячи" нз на БГ как ще да е![]()
am redko se namirat teq pe4enite skeitari
![]()
Скейтърите са тъпи малки келешчета, блейдърите не правят изключение.
Dageto !!! ot kad e se izlupi ti be dete,... eh...zaradva mi okoto s teya snim4ici![]()
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
hehe Heityrite sa h0ra k0it0 sa pr0tif si4ku! Umryznal0 im da jiveqt i re6ili da mrazqt drugite k0it0 se kefqt na jiv0ta!
Za nark0ticite m0ga da kaja sam0 edn0 - Sk8yrite i kynkiorite sa h0ra k0it0 sp0rtuvat n0n st0p lek0 ei tyi ne mi se vqrva brat mi da e nark0man!
Am sk8er4o V4era brat mi kara s Ge0 ne mislq 4e e na vyzrast! brat mi e p0-g0lqm 0t neg0 - abitiurent i karat zaedn0! I az p0znavam pri6yleca t0i predi kara6e bleid i t0i ama .... in0 vreme haha :P
-Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Тъйййй...аз мислех, че Гео е голям защото изглежда на 25-27, а и мисли като такъв. Пича бил на 17 някъде. Брат ти Зайо ако не е един пич с коса първи номер и бели блейдове, те на ! Друг блейдър който знам от ваще е Русен, мноо весел пич, на една състезание по ск8 в Пловдив го видях...той е 8 клас някъде. А иначе скоро може да дойда да покарам в СтЗ...парка ви едно време беше един от най-добрите в страната, но...малко е позапустял.
![]()
Много ме кефят скейтърчетата но ми харесва да карам блейдове![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Ам повече ми харесва да карам блейдове.Иначе не мога да кажа на кои точно се кефя,тфа си зависи само от човека.В последно време почнах много,ама мноого да се дразня на скейтърите.Предимно защото повечето само позират,за да привлекат вниманието на околните,а на практика нищо не могат..и второ,защото са мега наркомани.Поне едно 80% от скейтърите тук пушат трева(а някои даже и крек!!!За какво говорим просто)Много пропаднали типове...