- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На кое се кефите повече - ск8 или блейд ?
hmmm (: ami to tova .. pha pha.. abe predpo4itam bladerite, 6toto mn se zaribqvah po edno vreme (ma ne se polu4i rautata) + 4e i v moq grad lipsvat takia (: pak sk8ari mn poznavam.. i sk8 sam karala edno vreme, gadjeto mi e sk8ar .. mislq 4e trqq da ima otgovor "i 2te mi haresvat ((:"
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Mom4e syvzemi se be nie sme tvyrdo sreshtu BL8,kak moje da puskash takava tema.Bleidyrite sa nai golemite ni vragove i sa ogromni sduhari i typaci...Drug pyt da ne sym vidqla takava tema molq te!!!!!!!!!1Първоначално написано от Sk8er4o
Super lud sum kato hvana skateto.Vrutkam kick4eta heel4eta-kvito kajete.Bladerite- SUXXXXX!Nekvi potni negri deto im smurdqt krakata v tiq bladeove.Predi karah skate i olie-to mi be6e 3 duski i 1/2 :P
Ako qka kaka te haresa,a ti se pravi6 na kele6,tq sus sigurnost 6te se natiska,a ti v guza 6te se ebe6
Mi kato ne q vijdash-ne pi6i da se izlagash-vse edno da ne razlichavash sever i iugПървоначално написано от honey_reflection
Скейтъри