Такааа...
Значи, аз съм запален и по скейт и по гонки. Колите делят първо място със скейта.
Мога да се съглася и за наркотиците,има 1-2(може и повече) които са наркоманчета. Други пък си пафкат джойнт, но по-рядко. Ей т'ва е, че повечето са чисти(но не и от алкохол и тутун ) Така, че им мина времето на скейтъри наркомани, вече дрогарчетата са си отделна група - ДРОГАРЧЕТА Скейтърите на взимат наркотици, не защото не искат(е може и да искат, не съм ги питал) а защото немат пари за такива неща. Ми ти найш ли, че не можеш да си вземеш скейт под 200 лв ? Ми тия дъски се чупят, ролките се изтъркват... Пари за парка трябват, че да се оправят съораженията.
Аз съм скейтър и имам наблюдения от доста време върху тия неща. Ако ми говориш за хора на твърдо...бяха двама, вече е само един.
Гледам ги, че даже цигарите отказаха, щото с парите за цигари предпочитат да си купят ядене...не сте виждали гладен скейтър събиращ пари за нова дъска - някои от тях работят тежко - хамали, строители и др. МОГА ДА СЕ ПОХВАЛЯ, ЧЕ ЕДИН ОТ АВЕРИТЕ КОЙТО КАРА ОТ 3 Г ВЛЕЗЕ В СОРБОНАТА СЪС СТИПЕНДИЯ, А ТОВА Е ПОСТИЖЕНИЕ. Затова съм против да ни слагаш под общ знаменател