- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mladejite i Politikata
Ei teen`ove,interesuvate li se ot politika?Obosnovete se![]()
Аз лично не. Но познавам доста момчета на моята възраст, които се интересувам. Мен изобщо не ме вълнуват такива теми, нито ги разбирам, нито нищо!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
изобщо не ме интересува![]()
ако ми кажеш една добра причина защо да се интересувам от политика, може и да ми сране интересно![]()
opredeleno -ne
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Донякъде да. Гласувах на предните избори, сега пак ще гласувам, но ще се радвам да се появи партия, която наистина да ме грабне с идеите си. Засега такава партия само се подготвя, но все още няма, а и ще има доста пречки за създаването й.![]()
Левски шампион але але!
Ами аз всъщност се интересувам от политика.
Не много, само колкото да знам каква е горе-долу ситуацията в страната, защото вече имам право да гласувам и ми се ще да си упражня глас по възможно най-добрия начин.
Пък и все пак положението в страната се определя до голяма степен от гласоподавателите и ако искаме да сме адекватни и да стават някакви промени към добро трябва да сме запознати поне малко с нещата.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
ne,slabo me interesuvat tezi ne6ta![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da ti kaja li4no mene ne me vulnuva izob6to tva s keoto se zanimavam ne se kosi mno ot politikata taka4e tc da se spasqvat kakto mogat politicite ni !! bastuni 6e ni opraqt ot evroto ma ima vreme o6te !!!Първоначално написано от ZveRcheTo-f
izobo6to ne se interesuvam
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
само да отбележа за тези,които се
интересуват от годините,че дори вече
има такава тема...ми
ето ве air_j май е над 18
по темата :не знам за вас,
но аз съм в ученическия парламент
Oooo интересувам сеЩе гласувам, даже мисля, че ставам и за политик
безскрупулен съм
И освен това като бъдещ Велик Фюрер, няма как да не се интересувам от политика
![]()
![]()
ne kakto kaza miloto_girl-4e -slabo me interesuva!
ne mnogoKak da se obosnova prosto ne me valnuva
Tva e
TVURDO NE!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Въобще не си затормозявам малкото мозъче с такива пумии![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
principno vaubshte ne se interesuvam , nau4avam nqkoi neshta ot daskalkata po nemski i tva e :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Мда, за жалост одъртявам. 25 май правя 20 години.Първоначално написано от *SCHWARZ*
А иначе поне според мен трябва да се интересувате от политика, защото иначе винаги ще ви лъжат и ще ви използват само като трамплин за властта (чрез вашите гласове на изборите).
![]()
Левски шампион але але!
Ами от време на време гледам новините,колкото за обща култура,ама иначе политика определено не ме вълнува!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Политиката изобщо , изобщо ама изобщо не ме влече.Нищо не разбирам от нея![]()
HaPpiLy EvEr AfteR
Vaob6te! Kvo da sa obosnavavam,prosto si nqmam i naideq kak stoqt neshtata i ne mi e interesno/ne me valnuvaPOlitici si ima za taq raLta
![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa