- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Svetlio-POBEDITEL
Toz da e tolkoz typ moje li? Lora veeeeeeeee Loraaaaaaaaaaaaaa ili koito i da e ama ne toq oligofren...![]()
![]()
ами...мен ми харесва как пее,ама предпочитах Лора и Надя!
Най-вече Лора!!!
Мноо ме кефи тоя човек!
Някои хора
минават набързо в живота ни,
други спират за миг
и оставят диря в сърцата ни...
После никога не можем да бъдем същите!
6to we..4oveka si go zaslujava6eПървоначално написано от Bolid1
![]()
Който ме харесва, не ме заслужава, а този
който не ме харесва , ми просто няма вкус!
Az pak iskah Vlado da spe4eli![]()
![]()
MI NE SAM MN MN HAPPY .....AZ NE GO GLEAH MN AMA POWE4E ME KEFE6E WLADO
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Az pak iskah Vlado da spe4eli![]()
![]()
![]()
Ми аз се радвам че е той щото го заслужава..
![]()
..But why?...
ЛОРА ЛОРА ЛОРА FOR3V3RПървоначално написано от Bolid1
![]()
i as se radvam za svetlio, dobri mu bqha pesnite![]()
Аз бях за Светлио! Но се радвам и за другите че ще си имат предаване... но не разбрах само дали 4-мата ще го водят или 5-мата... ще е яко ако са всички![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Много се радвам. Не го гледах особено, ама той голям сладур![]()
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
честно казано бях за Лора..тоЗ ме дразни...както и да е...честито и да се радва
![]()
дядо търбалан, чичо турбалан, леля турбалан и баба турбалан рулзззззззззззззззззззззз ззззззззззззззззззззззззз зззззззззззззззззззПървоначално написано от ^Green_Lady^
светльо
светльо
светльо
светльо
светльо
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
maleeeeeeee tozi 4ovek adski mnogo me kefi weeeeeeee![]()
mnogo qki pesni ima![]()
az bqh ili za nego ili za Lora,ama pove4e se kefq na nego![]()
a btw bqh i na samia koncert.. mnogo dobur koncert.. koito daje produlji o6te 50 min sled 22:00h t.e sled kato svar6i po TV-to![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Aaaaa Svetlio li e,az neznaeh super super!!!!Ima mnoo qki pesni i pee super i Lora su6to me kefe6e mnogo!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
И мен ме кефи, не за друго, защото е от моя град Стара ЗагораЗаралиите трябва да се подкрепяме
От самото начало знаех, че той ще бие :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
i mene mn me nakefi svetlio...pesnite mu bqha nai dobrite spored menosobenno izbegalata moma ...oshte si q tananikam
![]()
No i nadq,lora vlado i dori liubena zaslujavaha da spechelqt zatva mn qko stana che im dadaha vazmojnost da si napraqt shou..nqmam tarpenie da vidq kakvo shte izmaistorqt drugiq ponedelnik![]()
abe da im go ... na si4kite se mi e taq za teq lameri
![]()
Светльо си е супер и мене много ме кефи. пее страхотно и има страхотни песни. Другите също бяха добри ( все пак победиха толкова други в ранните етапи на конкурса), но той най заслужаваше да спечели![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ама разбира се,че Светльо все пак е и от града ми...![]()
![]()
иначе ако не беше той бих искала Лора да спечели...другите нещо не ме кефеха...
а това че ще си имат шоу - ами голяма възможност си е пък и сигурно ще е интересно абе имат голям старт в живота абсолютно всичките и това си е!!! Браво на Светльо той е наща гордост хахаха
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
aaaa mn se izkefih sno6ti , Svetlio super mn me kefi i zatova mn silno iskah toi da spe4eliabe vsi4ki zaslujavaha nagradata , vsi4ki dadoha vsi4ko ot sebe si i vseki ot tqh izpq strahotni pesni , sega vsi4ki sa dovolni ot novata vuzmojnost koqto Slavi im predostavi
![]()
Az bqh za Svetlio ot samoto na4alo.Trqbva da se podkrepqme ot Stara zagora vse pak))
Keep smilin'
Светльо Е супер и много се радвам,че спечели..Аз си бях почти отначало за него той най си ме кефи![]()
![]()
Който пее зло не мисли!