.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    София

Платени mp3-ки

Въпроса ми е бихте ли си плащали за музиката,която слушате,и ако да - колко горе долу да струва една mp3 ?

Edin disk sas 15 (do 19) mp3ki struva 2 leva..
    smqtai edna mp3ka kolko e

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi ne6to ne sam navita da si pla6tam za mp3-ki ..
    moje bi ne6to kato mese4na taksa da ima.. po 5 kinta na mesec bih se navila,ama pove4e ot 5 lv NE davam... az dori nz dali i 5 lv na mesec bih davala de.. spored men tova e super tupo.. mnogo po qko si
    be6e si4ko da si ni e free
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Варна
    Абе гадно, гадно, но замисляте ли се, че и тези хора дето създават музиката, дето пеят и те трябва да печелят? И на мен ми е яко да си слушам музичка на аванта, ама има неща като авторски права и дрън дрън, които трябва да уважаваме поне малко.
    Трудно ще ми е да свикна да плащам за музиката(пък и винаги ще има начини да си намираме free мр3-ки), но все пак съм склонна донякъде да се съглася да давам пари.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    Абе гадно, гадно, но замисляте ли се, че и тези хора дето създават музиката, дето пеят и те трябва да печелят? И на мен ми е яко да си слушам музичка на аванта, ама има неща като авторски права и дрън дрън, които трябва да уважаваме поне малко.
    Трудно ще ми е да свикна да плащам за музиката(пък и винаги ще има начини да си намираме free мр3-ки), но все пак съм склонна донякъде да се съглася да давам пари.
    i az taka!Se pak ne trq bydem egoisti
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от naty
    drun drun..da pla6tam muzikata na nqkvi guzli tam..ot payner 4uvate li se kvo govorite we hora??
    Който ме харесва, не ме заслужава, а този
    който не ме харесва , ми просто няма вкус!

poprincip dva diska s mp3oiki do gore pulni nai novite deset kinta harbi e ima mno klienti ot cqla bulggariq po po6tata i taka ! az si pla6tam ne moa vrutkam s nelegalni mp3oiki !! aide!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от lilizal
    Цитирай Първоначално написано от naty
    drun drun..da pla6tam muzikata na nqkvi guzli tam..ot payner 4uvate li se kvo govorite we hora??

hah to ako stava na vapros i az ne bih pla6tala na tezi silikonki, no vse pak, izvan 4alga janra, e dobre da se podkrepiat izpalnitelite... v nqkoi strani daje ne moje6 da si iztegli6 free mp3 ina4e te globiavat jestoko. Opredeleno 6te e malko neydobno... osobeno za takiva pristrasteni kam myzikata kato men baq 6te se ohar4at

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    естествено, че ше плащам.. дискове, мп3.. стига да искам да слушам още от изпълнителя.. което автоматично изключва чалгата, защото там даже и безплатно да е, няма да го тегля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си