- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ZASHTO E TAKA???KVO STAVA???
Imam si edno strahotno gadje,koeto ogneno mnogo obicham ve4e 6 meseca...I vse po-silno...Loshoto e 4e vsichki se opitvat da ni razdelqt i se pitam zashto...Kolkoto i da ne se poddavame na tezi stranichni,gadni komentari na nas vse pak ni e gadno-kakvo da im kajem za da im zatvorim ustite vednyj za vinagi...
prosto ne im obra6taite vnimanie i im dokajete 4e ne mogat da vi razdelqt!!!
Vajnoto e kvo 4uvstva6! Na men ne mi se e slu4valo,no edna moq priqtelka be6e VLUBENA v edno mom4e,koeto i to izpitva6e sashtoto kam neq! Vie shte kajete: ami kakvo da tragvat! e , da, ama tva mom4e se vliqe6e ot mnenieto na priqtelite si, i poneje toi be6e na 16 a tq na 13, si4ki mu vikaha 4e e malka i toi gi poslusha, i nishto ne izleze! sq samo q presledva da badat priqteli!kvi priqteli we?!
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
MI kakto pee edna po-stara ot sveta pevica(se6tate se koq) ,ta tq e kazla LUBOVTA E PO-SILNA OT VSI4K0
Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!
Moje bi ste pravi ama tva e mnogo dosadna rabota-i da se chudish ot kyv zor go pravat...Kogato toi govori s tqh-az sym grozna i typa,a kogato az govorq s tqh-toi e grozen i typ...mani,mani ujas
Spored men na vsi4ki ni se e slu4valo...opitvat da ni radelqt-ama ne uspqvat![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
AMI I PRI MEN BE6E TAKA!!
V NA4ALOTO BE6E ADSKI KO6MAR.SAMO NQKVI TAPI KYRVI MI SE NATISKAXA I PRAVQXA VSI4KO PO SILITE SI DA NI RAZDELQT S PRIQTELATA MI I NA DVAMATA NI BE6E MNOGO AMA ADSKI GADNO ZA6TOTO NE SE POZNAVAXME DOTOLKOVA V NA4ALOTO N, NO SEGA E SAVSEM DRYGO.. PROSTO TRQBVA DA MINE VREME.
MNOGO SE RADVAM ZA TAKIVA KATO VA6ATA DVOIKA DA SA STABILNI DA SE OBI4AT I DA SI IMAT DOVERIE EDIN NA DRYG - TRAPKATA E BOJESTVENO....
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
О да, една приятелка се опитваше да ме скара с последните ми двама бивши. Даже с единия успя и скъсахме, но всичко беше за 1 ден.
И до някъде си беше право момичето де, но не е това начина.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Нормално, и на мен се е случвало, мисля че на всичкиНо да не ви пука, демонстрирайте непукизъм, отвръщайте с усмивка на нападките, това е от завист! Много хора завиждат, а някои искат да имат нещо, което не могат да имат ("забранен плод") и това ги кара все повече да желаят да го имат...Но вие ако си се обичате не трябва да се шашкате от това, будете щастливи, пък другите да го ду**т
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
abe kvo gi slu6a6!Sledva6tiq pat kato nqkoi ti kaje ne6to mu kazva6 "Mlakni!Az go obi4am i ne me interesuva tvoito mnenie,qsnu!" i 6te vidi6 dali o6te vednaj 6te ti kaje ne6to.![]()
Човек без пари е лайно, лайно с пари е личност.
a e prosto ne im obra6taite vnimanie i te 6te sprat gadno e no si4ko se preodolqva....![]()
![]()
Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira
хич да не ти пука..обичай те се и -> _)_ това е за другите![]()
а иначе- на всеки му се случва...даже и на мен..
moje da vi zavijdat prosto ne im pzovolqvaite da vi razdelqt tva e zavsitlivkovcite d*d i tva e pere6 qko napredee bez da ti pukaaa))
ИзводПървоначално написано от CRaZy_IKT
и двамата сте грозни.
Абе а на теба ако ти го подадът такъв как ще се почувстваш а??? Ей такъв за тези пички/овеПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
_|_ или 8=====>
П.П. Крейзи, това беше майтапче не се засягай, колкото по темата просто завист, на уж големите ти приятелки, и неговите приятели, а и си в такава възраст, в която всичко това е напълно нормално, всички разсъждават с детският си акъл!
да ама не си такава !и ти казва6 4е тои не е такъв! послу6ай ме!!!Първоначално написано от CRaZy_IKT
Немам Подпис...
Първоначално написано от bobbyggx
няма да се почувствам никак,защото никога не бих се опитвала да скарам някаква "двойка",особено мои приятели![]()
Immortalka
Blagodarq na vsichki...=)
mislq 4e na po4ti vsi4ki sa e slu4valo tova da se nameri nqkoi koito da iska da gi razdeli... i kolkoto i da se opitvat nemogattza tva ne im obra6taite vnimanie.. radvaite se na lubovta si i tqh si zae*******
Naistina udachno reshenie na neshtataПървоначално написано от danger_girl
ami ne mi se e slu4valo poneje na6te znaqt 4e nqmat pravo na glas:P
![]()
a sa kazali ne6to i ako trebe i 6te se bieme
![]()
![]()
ami horata zavijdat, no ako im obra6tate vnimanie 6te postignat tova koeto celyathi4 da ne vi puka
we'll die alone like a stone ^^
еее да ти еба майката ! пак ми вземат мнението!не на теб! оби4ам майка ти. майка ти,майка ти.Първоначално написано от CRaZy_IKT
Форумът не е място за обиди, моля, без излишни коментари!![]()
Благодаря за вниманието!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Немам Подпис...
ami s/d men opredeleno trqbva da razberete za6to iskat da vi razdelqt
i ottam ima 2 opcii - ili da gi ubedite 4e gre6at ili da gi poslu6ate ako naistina sa pravi
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka