- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Харесвате ли родителите си?
такав тема маиче имаше, но не съм много сигурна.
Да аз харесвам родителите си :P те са много добри към мен по всякакво отношение с държане, контактуване и т.н.Никога не бих казала лошо за тях, все пак те са ме отгледали от съвсем малко едно такова никакво и са ме направили такова пуберче каквото съм сегапонякога ме дразнят наи-вече като ми се карат, но това лесно се преодолява все пак отнощенята между родителите и тинеиджарите е сложна и все повече се осложнява
, но бързо ни минава. Не трябва да се сърдим на нашите родители ако ни се обаждат прекалено често (мен малко ме изнервя това), но те само се тревожат за нас! когато станем и ние родители ще ги управдаем....
[/i]
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
dammmmmama i tati rull
![]()
taka, seriozno. moite roditeli sa sravnitelno liberalni. dosta ne6ta mi pozvolqvat. e vinagi ima o6te kakvo da se jelae...ama to i suvsem bez kontrol ne moje .. ako trqbva da sum obektivna - ne bih gi smenila za nikoi drugi na sveta
te sa si moite starci i si gi obi4am!! osobeno tati-toi mi e slabost... moje bi za6toto 4esto ne e v stranata i kato se vurne me glezi,ama mn e qko da otidete s ba6ta si na bar4e,na bilqrd ili dori na disko... LOVE YOU DADDY!!
![]()
Love Is Folly!!!
abe i az moo uvajavam na6te 6toto ot ni6to ne sa me li6ili.Oba4e nqkoi pat se draznq kogato mi zabranqt ne6to ama minava s vremeto de.Ne se karame mnoo 4esto i tva me radva.A i men me tarsqt po tela ama ne se draznq pak i az ne jiveq s tqh vijdam po 1 pat na sedmica![]()
Човек без пари е лайно, лайно с пари е личност.
ами мойте родители са доста добрички!Понякога ме дразнят когато не ми дават да седя до късно на вън или на купонче,ама иначе доста неща ми разрешават и затва не бих ги сменила[/i]
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Opredeleno te sa horata koito imat naj-golqmo zna4enie za men,za6toto blagodarenie na tqh sym se izgrdila takava kakvato sym,4esto use6tam nqkoi tehni 4erti na haraktera v dejstviqta si.No sym dovolna 4e se e polu4ila priemstvenost,za6toto te sa mnogo stojnostni hora,koito mi davat nujnata svoboda i sy6tevremenno s tova sa vinagi do men...obojavam gi!
Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you
emi ba6ta mi po4ina predi 4 godini..no maika mi si nameri drug priqtel i sega si jiveeme zaedno i ni e adski zabavno!vsi4kite mi priqteli mi zavijdat 4e imam takiva roditeli!az su6to mnogo si gi obi4kam makar 4e ponqkoga se karame no tova e normalno... hubavoto v na6to semeistvo e 4e vseki si kazva kakvo mu e na du6ata i vsi4ki pomagat koi s kakvoto moje kato ima nqkakuv problem!abe izob6to mnoooooogo gi obi4am i ne si gi smenqm za ni6to na sveta
![]()
![]()
време е за party!
мойте родители са си много добрички,и много си ги обичкам...дават си ми да излизам до късно....абе супер са сии![]()
Immortalka
Имам щастието да се разбирам добре с родителите си.Естествено случва се чат-пат да сме на различни мнения, но бързо ги уеднаквяваме за общото благо![]()
нееее
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Можеш да го кажеш и по-човешки и да не разтягаш страницата!![]()
Немам Подпис...
Ami az ba6ta mi ne go ponasqm 4esno kazano vapreki 4e e grehota da go kaja, ama..maika mi si me kefi,vapreki 4e i tq ne e pri vsi4ki slu4ai mnogo optimisti4na,ama pone priznava 4e sam teeneidjar i pretencii tva ojnova,a bashtata me misli za nqkvo bebe i kat kaja 4e otiam na centara naprimer po4vat golemi razpravii,ama az mu optgovrqm nikoga ne mu se ostavqm,hihihk,ama maika mi kat sa namesi..awe nqma kvo da vi kaja drugo,osven maika mi si e qka, ba6ta mi si misli 4e ne6tata sa kato predi 30 godini..............
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
Taka kato 4eta moga da kaja samo, 4e vi zavijdam stra6no mnogo ,4e se razbirate s roditelite si. Moite roditeli ne sa ot tezi, koito jiveqt v 21vek.Mislq, 4e 18-19vek im otiva pove4e.Do predi da stana na 18god prez sedmicata mi pozvolqvaha da izlizam do 22h ne po-kasno, a sega do 23h.Super nali.Kak da ne gi obi4a6?Edva gi nakarah tova lqto da me pusnat s gadjeto mi na more.Postoqnno karanici, sporove i t.n.Razbirase,4e gi obi4am nqma kak in4e-roditeli sa mi, no tezi zabrani me pobarkvat.
You are the flame in my heart
You light my way in the dark
You are the ultimate star
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise
az mng si gi obi4am. e verno ima ponqkoga momenti na nerazbiratelstvo,no ina4e sa super
не виждам смисъл в тая теманякои казват да други не и това е никой не можи да осети истиснките чувства спрямо родителите но продължавайте си няма да ви преча повече
![]()
Хорааа.....к'ъв е смисъла на това![]()
Не си избираш родителите,нали![]()
Който го пускат до късно и не му правят проблеми ще каже Да,който не..ще каже НЕ!Хубаво разбрахме се!
Но то не се определя от това...родителите ни ни обичат,и след няколко години ще го осъзнаем това(включвам и себе си в това число) :P
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
az se darja kato pritelka s tqh kakto i te s men i za tva ne 4uvstvam niakav roditelski kontrol i za tva sam mnogo dovolna 4e si imame palno doverie-prosto sa the best-nz dali ia drugi takiva no mn si gi lofkam!
аз си харесвам моитее понякога малко им се ядосвам но иначе не бих ги заменила искам си с тях...супер са си
Аз моите на моменти ги харесва, на моменти не. Ама никой не си избира родителите все пак. Няма начин.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
az za maika mi i za sestra mi davam vsichko.Za tqh sum gotova na vsichko!!!!!!!!!No tupiq mi bashta........leleeeeee bokluk i polovina.Mnogo go mrazq.Sega kaka i mama sa v london i se nalaga da jiveq s nego!Samo pri misulta i otkacham.Toi me e lishil ot vsichko.Mnogo e alchen i ne mi dava pari glupaka.Abe........nqmam dumi!Ako moga da go ubiq s golqmo udovolstvie!!!!!!!!!!!!!!
Харесвам си ги , въпреки че винаги може и по - добре![]()
Не се оплаквам като цяло
mi da na6te sa super.davat mi da pravq po4ti vsi4ko koeto iskam, ne me karat da hodq s tqh na razni sku4ni mesta i t.n.
biva gi
dam osobeno maika mi vinagi mi pomaga samo da q pitam za ne6to i e gotova da mi pomogne :P![]()
a ba6ta mi .... mnogo dobra kompaniq za bira s ma4ove
![]()
![]()
ami i da ne ni haresvat- ne mogat da se varnat ve4e- izminal im e srokaa moite sa pekani...tati nadaleeeee4e...maika tuk samo me nervi ama to e normalno
we'll die alone like a stone ^^
ami az mnogo si gi obi4kam, puk i te men
e, ima momenti v koito se poskarvame, ama to si e normalno :P
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
с баща ми нямам никакви проблеми много е добричък и сичко ми позволява,а с майка ми последно време много се караме и не мога да я понасям,ама общо взето ги обичам![]()
Живей сред хората, но не и за тях!