.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105

Hybrid View

Re: Харесвате ли родителите си?

da haresvam roditelite si i to mnogo te sa dosta zabavni

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ujasno mnogo se radvam che imam takiva roditeli. moje ponqkoga da sa strogi no umeqt da si pravqt kupona. golemi novatori i veselqci sa. s tqh moga kakto da spodelqm za vsichko i da mi dadat adekvaten suvet taka i da si umra ot smqh i zakachki

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    ми понякога ме много кефат,обаче има и моменти в който страшно много ме дразнят

Мега фен Аватара на iiirish
    в някой отношения да, в други не особено

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Аз си ги обичкам SUPER много.Все пак са си мойте старци.Може да не ги виждам често,но ги обичкам
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Град
    VCHC
    Много са готини мойте говедца и ги уважавам много. Държат се с мен все едно са ми набори, а това адски много ме радва в тях. Верно има и спорове и караници, но бързо отшумяват.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    [i] ...Значи..кво да ви кажа мойте са средна работа щото колкото да добри толкова са и лоши давам само по 1 пример от всеки...
    МаМА:
    Мама, ме научила на много добри полезни неща, кара ми се когато:
    Се е нервирала и нещо съм забравила да направа...
    Съм направила аз нещо...
    Съм забварила да купа нещо или да занеса нещо
    Когато има цафара в даскало
    Когато не чиста (много редко аз сам си говедо )
    Когато даже не сум и виновна се е случвало, ама понеже аз съм си виновна щото само барам разни неща и не ги вращам на място то било от проста игла до дреха и тя като не я намери се аз сам и ги била заврела некаде даже товага да съм наистина невнна > пак на мен ми се зяе...
    >И още много неща който са дребни ... (са за тва се сетих)

Мама, макар да е лоша понякога само да ми мранка и е и добра правила е мно0о страни неща хах ето някои от тях >
    Добра е когато има настроение
    Добра е когато иска да бъде
    Добра е когато аз съм добра (оправила съм стаята измела изчистила бля-бля)
    Правила е така бях 5 клас и нали до 1-4 ти е една у-тел/ка и после секи предмет различен даскало...падна ни се класна по анг неква ... и нз кои ден ама първеата ми 2-ка по АНГ и мен ме беше страх да и кажа и прибирам се аз у нас и на вратата и тя вика "оОо прибра ли се ? Как е? Има ли цафари?" и Аз еми... има и тя "По какво" и аз по АНГ и понеже имаше при нас сабор с люлки годола бласкащи колички хах и ми вика аре тогава на количките и аз гледам тапо като грамна боилер в трстика
    Добра е била хмм много пъти кво ли не ми е куповала и т.н какво сего сем на чавето си

Тате:
    Тате и то е добричак ама даржи повече на прележноста и чистотата хах не ме разбираите погрешно не съм няква циганка или некво ебаси прасето просто съм говедо не се паза цапам се късм си дрехите без да искам и за това...еми тате ми се кара когато:
    Не съм си измила лицето и ръцете и си легна
    Не съм си измисла ръцете и седна да ям
    Не затварам вратите
    Бия само котката
    Като ме накара да хода до някаде и аз ок и забвара и после не ми се кара ама ми се сърди що и аз сам сопол голем
    Не съм изчистила
    Не съм добра, и т.н

АМа и тои е добър :P като е в настроение ми купува квот искам, и ми дава (понеже имаме магазин с такива сладки друнджурии и аз искам това може ли онова и ми дава)
    Водел ме е на лево на десно редко ама имало случаи
    давал ми е пари доста понякога
    и т.н. еми общо зето е това

П.С сорри за много то писане има и малко глупави неща сорри, ако някои неща нямат смисал не мислете просто те са безсмислени тап а? \/

i]
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Много са готини мойте говедца и ги уважавам много. Държат се с мен все едно са ми набори, а това адски много ме радва в тях. Верно има и спорове и караници, но бързо отшумяват.
    И при мене е така забравих да допална
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    [i] ...Значи..кво да ви кажа мойте са средна работа щото колкото да добри толкова са и лоши давам само по 1 пример от всеки...
    МаМА:
    Мама, ме научила на много добри полезни неща, кара ми се когато:
    Се е нервирала и нещо съм забравила да направа...
    Съм направила аз нещо...
    Съм забварила да купа нещо или да занеса нещо
    Когато има цафара в даскало
    Когато не чиста (много редко аз сам си говедо )
    Когато даже не сум и виновна се е случвало, ама понеже аз съм си виновна щото само барам разни неща и не ги вращам на място то било от проста игла до дреха и тя като не я намери се аз сам и ги била заврела некаде даже товага да съм наистина невнна > пак на мен ми се зяе...
    >И още много неща който са дребни ... (са за тва се сетих)

Мама, макар да е лоша понякога само да ми мранка и е и добра правила е мно0о страни неща хах ето някои от тях >
    Добра е когато има настроение
    Добра е когато иска да бъде
    Добра е когато аз съм добра (оправила съм стаята измела изчистила бля-бля)
    Правила е така бях 5 клас и нали до 1-4 ти е една у-тел/ка и после секи предмет различен даскало...падна ни се класна по анг неква ... и нз кои ден ама първеата ми 2-ка по АНГ и мен ме беше страх да и кажа и прибирам се аз у нас и на вратата и тя вика "оОо прибра ли се ? Как е? Има ли цафари?" и Аз еми... има и тя "По какво" и аз по АНГ и понеже имаше при нас сабор с люлки годола бласкащи колички хах и ми вика аре тогава на количките и аз гледам тапо като грамна боилер в трстика
    Добра е била хмм много пъти кво ли не ми е куповала и т.н какво сего сем на чавето си

Тате:
    Тате и то е добричак ама даржи повече на прележноста и чистотата хах не ме разбираите погрешно не съм няква циганка или некво ебаси прасето просто съм говедо не се паза цапам се късм си дрехите без да искам и за това...еми тате ми се кара когато:
    Не съм си измила лицето и ръцете и си легна
    Не съм си измисла ръцете и седна да ям
    Не затварам вратите
    Бия само котката
    Като ме накара да хода до някаде и аз ок и забвара и после не ми се кара ама ми се сърди що и аз сам сопол голем
    Не съм изчистила
    Не съм добра, и т.н

АМа и тои е добър :P като е в настроение ми купува квот искам, и ми дава (понеже имаме магазин с такива сладки друнджурии и аз искам това може ли онова и ми дава)
    Водел ме е на лево на десно редко ама имало случаи
    давал ми е пари доста понякога
    и т.н. еми общо зето е това

П.С сорри за много то писане има и малко глупави неща сорри, ако някои неща нямат смисал не мислете просто те са безсмислени тап а? \/

i]

Мога само да потвърдя, че наистина си говедо.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

Guest
    ХахА Знам \/ > Потребител #4527

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тва бех аз

mi ponqkoga nqmat ravni ama koto po4nat izhvarli bokluka ,pusni prahosmuka4ka napravo otka4am

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi mnogo si gi obi4kam moite roditeli savremenni hora sa i se kefq mnogo 4e mi davat si4ko i ne me li6avat ot ni6to.NE bix gi zamenila s drugi
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    Burgas
    Ами попринцип си ги харесвам но понякога не ме разбират!Просто времената преди са били други!

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тва бех аз
    Добре че ми каза.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RaiLi
    abe i az moo uvajavam na6te 6toto ot ni6to ne sa me li6ili.Oba4e nqkoi pat se draznq kogato mi zabranqt ne6to ama minava s vremeto de.Ne se karame mnoo 4esto i tva me radva.A i men me tarsqt po tela ama ne se draznq pak i az ne jiveq s tqh vijdam po 1 pat na sedmica

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SimpleGirl
    Имам щастието да се разбирам добре с родителите си.Естествено случва се чат-пат да сме на различни мнения, но бързо ги уеднаквяваме за общото благо
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Da opredeleno te sa mnogo gotini e slu4va se na momenti da me iznervqt ama si gi haresvam

Супер фен
    Да

Супер фен
    Da,mnogo gi haresvam i sum izkliuchitelno radostna,che imam shtastieto tochno te da sa moite roditeli!Nqma hora,koito po-dobre da mogat da me razberat ot tqh!I nai-vajnoto e,che si imame doverie-a vurhu doverieto se gradi vsichko ostanalo

Голям фен
    estestwено че си го обичкаааааааааааам мн са ми добрички праят сичко само да ми угодят и много ме разбират сичко мога да си споделя с тях особенно с мамчето :P
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi az s maika mi po4ti ne se vijdam za6toto jiveq s ba6ta mi, no darja na nego i na neq vse pak mi e maika. No ponqkoga(daje mn 4esto me draznqt), no tova e momentno

Повече от фен
    Да, въпреки че понякога страшно много ме изнервят с някои забрани Но все пак никога не са ме лишавали от нищо, а забраните са за някои мои глупави капризчета, които бързо ми минават
    Хакерка с пистолет !!!

Re: hahahhaha...........ne ste v red

Цитирай Първоначално написано от malkoto_patence
    az za maika mi i za sestra mi davam vsichko.Za tqh sum gotova na vsichko!!!!!!!!!No tupiq mi bashta........leleeeeee bokluk i polovina.Mnogo go mrazq.Sega kaka i mama sa v london i se nalaga da jiveq s nego!Samo pri misulta i otkacham.Toi me e lishil ot vsichko.Mnogo e alchen i ne mi dava pari glupaka.Abe........nqmam dumi!Ako moga da go ubiq s golqmo udovolstvie!!!!!!!!!!!!!!
    имаш комп и нет..някой и тва нямат тъй че не та лишава много май

оффтопик: cS_LaMeRkA нз по Английски ама по Български заслужаваш на изпит да те остая татЕното

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;]

az haresvam rodeitelite si po4ti vinagi se razbiram s tqh.samo ponqkoga kato napravq nqkoq glupost mi se karat ama az si gi obi4am vse pak pravqt mnogo za men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си