- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Харесвате ли родителите си?
da haresvam roditelite si i to mnogo te sa dosta zabavni
ujasno mnogo se radvam che imam takiva roditeli. moje ponqkoga da sa strogi no umeqt da si pravqt kupona. golemi novatori i veselqci sa. s tqh moga kakto da spodelqm za vsichko i da mi dadat adekvaten suvet taka i da si umra ot smqh i zakachki![]()
ми понякога ме много кефат,обаче има и моменти в който страшно много ме дразнят![]()
Аз си ги обичкам SUPER много.Все пак са си мойте старци.Може да не ги виждам често,но ги обичкам![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Много са готини мойте говедца и ги уважавам много. Държат се с мен все едно са ми набори, а това адски много ме радва в тях. Верно има и спорове и караници, но бързо отшумяват.
[i]...Значи..кво да ви кажа мойте са средна работа щото колкото да добри толкова са и лоши давам само по 1 пример от всеки...
![]()
МаМА:
Мама, ме научила на много добри полезни неща, кара ми се когато:
Се е нервирала и нещо съм забравила да направа...
Съм направила аз нещо...
Съм забварила да купа нещо или да занеса нещо
Когато има цафара в даскало
Когато не чиста (много редко аз сам си говедо
![]()
)
Когато даже не сум и виновна се е случвало, ама понеже аз съм си виновна щото само барам разни неща и не ги вращам на място то било от проста игла до дреха и тя като не я намери се аз сам и ги била заврела некаде даже товага да съм наистина невнна > пак на мен ми се зяе...
![]()
>И още много неща който са дребни ... (са за тва се сетих)![]()
Мама, макар да е лоша понякога само да ми мранка и е и добра правила е мно0о страни неща хах ето някои от тях >
Добра е когато има настроение
Добра е когато иска да бъде
Добра е когато аз съм добра (оправила съм стаята измела изчистила бля-бля)
Правила е така бях 5 клас и нали до 1-4 ти е една у-тел/ка и после секи предмет различен даскало...падна ни се класна по анг неква ... и нз кои ден ама първеата ми 2-ка по АНГ и мен ме беше страх да и кажа и прибирам се аз у нас и на вратата и тя вика "оОо прибра ли се ? Как е? Има ли цафари?"
и Аз еми...
![]()
има и тя "По какво" и аз по АНГ и понеже имаше при нас сабор с люлки годола бласкащи колички хах и ми вика аре тогава на количките и аз гледам тапо като грамна боилер в трстика
![]()
![]()
Добра е била хмм
много пъти кво ли не ми е куповала и т.н какво сего сем на чавето си
![]()
Тате:
Тате и то е добричак ама даржи повече на прележноста и чистотата хах не ме разбираите погрешно не съм няква циганка или некво ебаси прасето просто съм говедо не се паза цапам се късм си дрехите без да искам и за това...еми тате ми се кара когато:
Не съм си измила лицето и ръцете и си легна
Не съм си измисла ръцете и седна да ям
Не затварам вратите
Бия само котката
![]()
Като ме накара да хода до някаде и аз ок и забвара и после не ми се кара ама ми се сърди що и аз сам сопол голем
![]()
Не съм изчистила
Не съм добра, и т.н
АМа и тои е добър :P като е в настроение ми купува квот искам, и ми дава (понеже имаме магазин с такива сладки друнджурии и аз искам това може ли онова и ми дава)
Водел ме е на лево на десно редко ама имало случаи
давал ми е пари доста понякога
и т.н. еми общо зето е това
П.С сорри за много то писане има и малко глупави неща сорри, ако някои неща нямат смисал не мислете просто те са безсмисленитап а? \
/
![]()
i]
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
И при мене е така забравих да допалнаПървоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Мога само да потвърдя, че наистина си говедо.![]()
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
ХахА Знам \/ > Потребител #4527
![]()
![]()
Тва бех азПървоначално написано от Анонимко
![]()
mi ponqkoga nqmat ravni ama koto po4nat izhvarli bokluka ,pusni prahosmuka4ka napravo otka4am![]()
Emi mnogo si gi obi4kam moite roditeli savremenni hora sa i se kefq mnogo 4e mi davat si4ko i ne me li6avat ot ni6to.NE bix gi zamenila s drugi![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами попринцип си ги харесвам но понякога не ме разбират!Просто времената преди са били други!
Добре че ми каза.Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
Първоначално написано от RaiLi
![]()
Първоначално написано от SimpleGirl
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Da opredeleno te sa mnogo gotini e slu4va se na momenti da me iznervqt ama si gi haresvam![]()
Да
Da,mnogo gi haresvam i sum izkliuchitelno radostna,che imam shtastieto tochno te da sa moite roditeli!Nqma hora,koito po-dobre da mogat da me razberat ot tqh!I nai-vajnoto e,che si imame doverie-a vurhu doverieto se gradi vsichko ostanalo![]()
estestwено че си го обичкааааааааааааммн са ми добрички праят сичко само да ми угодят и много ме разбират сичко мога да си споделя с тях особенно с мамчето :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Да, въпреки че понякога страшно много ме изнервят с някои забраниНо все пак никога не са ме лишавали от нищо, а забраните са за някои мои глупави капризчета, които бързо ми минават
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
имаш комп и нет..някой и тва нямат тъй че не та лишава много майПървоначално написано от malkoto_patence
оффтопик: cS_LaMeRkA нз по Английски ама по Български заслужаваш на изпит да те остая татЕното
az haresvam rodeitelite sipo4ti vinagi se razbiram s tqh.samo ponqkoga kato napravq nqkoq glupost mi se karat ama az si gi obi4am
vse pak pravqt mnogo za men