.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: The Ring Two

The Ring Two

Nqkoj da moje da mi kaje site otkydeto da moga da si drypna tova film4e.Az si go drypnah ot datata ama tam mi iska nqkuv audio codec,ta rabotata se precaka i zatova sega tyrsq otnqkyde drugade.
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

ami vmesto da svalqsh na novo film-a,prosto si svali codec-a
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Предполагам, че проблемът не е във филма, а в твоя телевизор :P Инсталирай си K-lite Codec и забравяш за проблемите с филмите Преди това бих те посъветвал да си деинсталираш всички качени до момента кодеци (ако има такива), защото става каша.
    Link: K-Lite Codec Pack v2.43

Не нося отговорност за нанесени щети от по-горе споменатия софтуер, поради неправилна инсталация, експлоатация, деинсталация и пр.

Ami mersi mnogo oba4e pri4inata maj naistina ne e v codec-ite za6toto ba6ta mi dosta codeci svali ama ni6to ne trygva i maj problemyt 6te e otdrugade...no az sym se otkazala ot borbata s codecite i sq sym se otdala na taq za tyrseneto na novo mqsto otkyde da si svalq fim4eto
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

Повече от фен
    Град
    Варна
    уу сигурно много яко сте умешили кодеците затфа просто изтрийте всички които имате и сложете само k-lite codec pack както каза МиТаКа

Problema ne e v codeca ve4e kazah vednyj,prosto tova e dadeno kato vyzmojna pri4ina..naistina pitam samo za linka,ako nqkoj moje da mi go dade 6te sym mu mnogo blagodarna

Аз защо ли все още си мисля, че причината е в кодеците Баща ти, както каза ти, е свалил доста кодеци и навярно всичко е станало, като "мешана скара" и това е най-вероятната причина да не тръгне филма. Бих ти препоръчал да пробваш да пуснеш филма с някой друг player (ако не си го направила до сега).

Napravih go MuTaKa,probvah is drugi player-i AMA ne stava.Problemyt moje i da e v tova,4e pi4a deto go be6e slojil tova film4e v datata do ve4erta si be6e iztril papkite i vsi4koto ta se 4udq da ne e napravil i toj nqkoq 6a6ma.Aman rabotata!

mnogo dobur i edno i dveeee prosot sa v guzu ot sqkudeee mno qkiii !!!! film4eta

Yessssssssss..uspqh ad go svalq ot datata,za lubitelite na takyv tip filmi gore6to go prepory4vam.Na men mnogo mi haresa i se nadqvam skoro da pusnat i treta 4ast

Град
    Stara Zagora
    Оф леле аз на тоя филм психясах...аз гу бях гледала в брачедка си преди 2 дни и днес се пребирам в стз и си чатя аз и по едно време буксата на кабела за кабелната пада...и както беше включено ТВ-то и стана като на филма такова звездички...оле откачих...като се разкрещях...направо откачих...и ся даже не знам как ша си легна...

Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!

Цитирай Първоначално написано от Elven_Princess
    Оф леле аз на тоя филм психясах...аз гу бях гледала в брачедка си преди 2 дни и днес се пребирам в стз и си чатя аз и по едно време буксата на кабела за кабелната пада...и както беше включено ТВ-то и стана като на филма такова звездички...оле откачих...като се разкрещях...направо откачих...и ся даже не знам как ша си легна...
    hihihihihihi sladurka!men dvata filma mnou me kefiat

Голям фен
    mnogo iskam da go gledam,ama ne6to nemoga da go namerq
    nqkoi bili pusnal link na The Ring 2?
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."