.

Виж резултатите на анкетата: Според вас трябва ли да се пише на кирилица във форума?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

24 61,54%
  • Не

15 38,46%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Кирилица!

Абе абсолютно никой не може да дава акъли и съвети на другия и да му налага да пише на кирилица!
    Мързяло ги, и си търсили извинение...Е и?!
    Всеки сам си решава как да пише!На кой както му е удобно
    Ot IzGuBeNaTa LuBoV OsTaVa SaMo BoLka, SaMoTa, RaZbiTo SuRcE i VyPrOsYt ZaShTo?No Po-DoBrE e Da IzGuBisH oTkoLkoTo NikOgA Da Ne Si ObiChaL!!!

Tedi_sheep
    Guest

Re: Кирилица!

Цитирай Първоначално написано от vampirka
    Ами предложението ми е да се пише на кирилица,понеже е много дразнещо в БЪЛГАРСКИ форум да четеш на латиница.
    Da ama na men mi iz4ezna kirilicata!Znae6 li kak moga da si q vurna ili ot kude da izteglq takava programa(ako ima)?

Фен
    Град
    the heaven
    kvo ti pre4i kirilicata?

e to 4e e po-dobre da se pi6e na kirilica...tova qsno...ama mene primerno vyob6te ne mi se zanimava prez 2min da smenqm...a mi trebe 6toto 4esto kato sym na kompa mi tree pi6a na angliiski razni raboti...i za tova ne mi se zanimava izli6no....a i ni6to na nikoi ne mu pre4i latinicata...vseki znae da pi6ti ama nikoi nqma dobri pri4ini...i nqkoi hora moje da nqmat na kompa kirilica...abeee nqma smisyl...koito kakto mu e udobno da si pi6e...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си