.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Голям фен
    Град
    Пловдив
    Mi ImAhMe Ob6t PozNaT dEtO nI zAPOzNA.KaTo Go ViDQh vIKaM:"BaHtI sLaDuRA".V POsLedStvIe Ot NeGo RazBrAh 4e KOgaTo Toi Me E vIdQL sI e KaZAl "oLe K'vA e SlaDka"dA bE6E lUboV Ot PraV pOgleD.UsETiH mNOgO gOLqMo DoVerIe PomEjDu Ni, kAkTO i nE6tO kOEtO mE dARpA6E kAm NegO.

PaSsIoN_and_Love
    Guest
    eh eh toz chat... kato 4etoh dosta takiva chat zapoznanstva ima6e.. i az s pyrvoto mom4e v koeto se vlubih izstinski se zapoznah v irc,vidqhme se li4no sled 2 meseca na kafe s ob6ta kompaniq ot chata i sled o6te 3 meseca po4nahme zaribqvkite v 4ata i posle v daskalo.. kato trygnahme i dvamata se 4udehme kak e mojelo tolkova mn vreme da se znaem i da si govorim bez da sme si obry6tali vnimenie,a posle da ne mojem 1 bez drug.. liubov liubov.. otdavna sme samo priqteli..no mn si go obi4kam

wild_
    Guest
    sea nqmam aver4e 6toto skysahme predi nqkolko dena i s toz vyprosniq se vidqhme v 1 kafe.. bqhme v razli4ni kompanii na razli4ni masi i se gledahme postoqnno... kato si trygvahme toi stana ot negovata masa,doide pri men i mi kaza 'dove4era ela v 8 pak tuka' i az stoqh kato grymnata..kazah 'dobre' kato ne znaeh dali 6te otida i v posledniq moment se re6ih i ...posle vsi4ko be6e kato v prikazka.. no i prikazkite imat krai

Амии няколко месеца чат,в които си пишехме доста често,той ме предразположи да му споделям проблемите си понякога,постоянно ми повтаряше колко мн съм красива след като му пращах снимки.Споделяше ми и той проблемите си,хубавите моменти,въпреки че имаше приятелка и то принципно сериозна.Интересното бе,че свиквах с него въпреки,че все още не се бяхме виждали.Нямах търпение да си пиша с него всеки път.Най-накрая той ми предложи да излезем,аз първоначално му отказвах(нз защо) после се съгласих.Като дойде деня в който трябваше да се видим бях много развълнувана.Отидох на уговореното място и като го видях онемях за миг.Той беше по-красив и от изградените ми представи за него.Малко по малко се отпуснах както и той и започнахме даже да се майтапим.Срещата като цяло беше прекрасна.Беше точно на Никулден
    :*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
    :*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
    :*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
    :*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
    :*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
    :*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Какво ви кефи да разбулвате срари теми..
    то бива бива ама 2009та сме.. а не лятото на 2005та..

Супер фен
    Преди повече от 3 години ходех на курсове по математика и български.Единия ден,когато отидох той беше там.Влюбих се от пръв поглед в него ... та до днес.обичам го ужасно много,въпреки че скоро тръгнахме и докато тръгнем имаше големи пречки м/у нас,много сълзи,караници и т.н.Важното е,че сега сме заедно и го обичам повече от всякога.Заслужаваха си всичките ми усилия да се боря за него.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Запознахме се в чата , закачки , лигавщини , убиване на време ... малко по-малко започнахме да се сближаване , като приятели нищо повече , но после пламна иска , видяхме се , започнахме да излизаме и т.н., и т.н.

Град
    на ЛуНаТа
    Във интернет.И вече има такава тема !
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Бях на кръчма с класа си...той дойде с още 2ма негови приятели..познава се с една моя приятелка... Още когато го видях нещо ме привлече към него, но имах сериозен приятел тогава (с който всичко беше ужасно по принцип)..запонахме се там...направи ми много добро впечатление от самото начало.Той ми каза "Искаш ли да ме поканиш на танц " Танцувахме..и това, което изпитах тогава ..не може да се опише с думи...помислих си... "Не е възможно, аз съм обвързана, виждам го за 1ви път, не същесвува любов от пръв поглед.." Прекарахме чудесна вечер с цялата компания и аз мислех, че това е единсвения път, в който ще го видя...след около 2 седмици ме намери в скайп...започнахме приятелкси взаимоотношения, започнахме да излизаме по кафета...опознах го и разбрах, че е невероятен човек и че е всичко, което съм търсила..През това време приключих серииозната си връзка и малко по-късно тръгнахме...Сега всичко е страхотно и аз все още не мога да повярвам, че може да се чувсватм така с някой..Имаме си и проблемите и спънките, но това е човека, от който имам нужда!Съдба...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В една детска градина.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на alehole
    Ми от един клас сме Миналата година като го видях за пръв път беше много сладък,хареса ми ..но нищо не е ставало между нас и по-късно след година се обвързахме сериозно и засега все още сме заедно и много се обичаме
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Пловдив
    в интернет . не мислех,че ще излезе нещо,ама то-5 месеца вече и не мисля да се разделяме
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

ми запознахме се в един зайт за запознанства съвсем случайно .. 5 месеца си писахме по скайп , говорихме си по телефона , писахме си смс-и .. не минаваше ден , в който да не сме си писали .. ии той дълго време ме молеше да се видим , още в началото искаше , ама аз все се дърпах ;д ( шото мама ме беше наплашила с тия педофилите от интернет , вика ми ти от къде го знаеш тоя къв е може да е някакъв педофил и да ти направи нещо , секви такива простотии ;дд ) и аз за тва се дърпах , ама накрая той нещо почна да се сърди ии аз вече се съгласих , само и само да му угодя ;дд .. се пак го харесвах малко или много ;дд // и излезнахме най - накрая и всичко си беше окей , разбира се аз бях толкова притеснена ;д , то си личеше от километри ;д .. ама сега всичко си е перфектно и съм мн щастлива ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    ми запознахме се в един зайт за запознанства съвсем случайно .. 5 - 6 месеца си писахме по скайп , говорихме си по телефона , писахме си смс-и .. не минаваше ден , в който да не сме си писали .. ии той дълго време ме молеше да се видим , още в началото искаше , ама аз все се дърпах ;д ( шото мама ме беше наплашила с тия педофилите от интернет , вика ми ти от къде го знаеш тоя къв е може да е някакъв педофил и да ти направи нещо , секви такива простотии ;дд ) и аз за тва се дърпах , ама накрая той нещо почна да се сърди ии аз вече се съгласих , само и само да му угодя ;дд .. се пак го харесвах малко или много ;дд // и излезнахме най - накрая и всичко си беше окей , разбира се аз бях толкова притеснена ;д , то си личеше от километри ;д .. ама сега всичко си е перфектно и съм мн щастлива ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

амиии ние се запознахме в мирк в последствие се оказа че сме от един квартал а после се оказа че сме на 4 входа растояние и не сме се виждали на мен ми стана мн интересно излязохме иии вече осем месеца всичко е прекрасно живеем и близко което е още по добре
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Една детска градина.

Повече от фен
    Град
    плд
    на рожден ден на една от най-добрите ми приятелки супер готин момент, място и време на запознаване
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    В този форум
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Върях си пу главнътъ пиян и залитах,крипейки са за зградити,кога са блъснай у нея.Първите й думи бяха-разкарай са уа да та ибъ у миндила-и ми отпра един шамар у суратя.Питах я кък й е заглавиету-Вуна съм-вика.Разбрах,чи работи в текизисету отгуворник на житния склад.И много си паснахми и са разбирами.Само га са прибера пиян от кръчмата ма бий сас сопата пу нугити. Ма тва ни мъ притиснява,поне си имам друшка и нема дъ ми съ налага да ползвам кузъта и уфцъта за задувулевани на сиксуалнити си путребнусти.Пужилавам и на всинца ви да си намерити партнйор кату моят

В училищното радио!

В даскало Отначало не ми праваше никакво впечатление .. ама след тва се оказа добро момчето Малко чат и сичко на 6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си