- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by B_S_G:Къде се срещнахте със сегашното си гадже?
Ami zapoznahme se v 4ata i si dopadnahme stra6no mnogo.I moje bi mesec ni be6e nujen da razberem, 4e sme edin za drug.Razbira se imahme sre6ti po kafeta.Hodihme na diskoteki i se zabavlqvahme stra6no mnogo.Poopoznahme se i taka stignahme do obi4am te.Da naistina sa6testvuva istinskata i golqma lubov.Vseki ima pravo na mnenie,no mislq 4e koito ne vqrva v lubovta e glupak.Spored men ako ne vqrva6 v lubovta ne vqrva6 i v jivota, za6toto samo s lubovta se 4uvstva6 istinski jiv.E tova e skromnoto mnenie na edna istinska romanti4ka no...Mai se otplesnah malko
Ta sega u4i malko dale4ko ot men, no e posledna godina i trqbva da izdarja da ne se vijdame tolkova 4esto kolkoto mi se iska.Ne mislq, 4e na6eto be6e vliubvane ot prav pogled.Dori do sega ne sam izlizala s takav tip mom4eta.1-q pat kato mi prati snimka ne mi napravi osobeno vpe4atlenie.No kato go opaznah se vlubih do u6i
6egadjiq e, pravi me mnogo 6tastliva i vinagi znae kakvo da mi kaje i kakvo da napravi za da se 4uvstvam jelana i obi4ana
I mislq, 4e za momenta tova mi stiga.Mai 6te spiram da pi6a, 4e moga taka i do utre
![]()
You are the flame in my heart
You light my way in the dark
You are the ultimate star
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise