Ami zapoznahme se v 4ata i si dopadnahme stra6no mnogo.I moje bi mesec ni be6e nujen da razberem, 4e sme edin za drug.Razbira se imahme sre6ti po kafeta.Hodihme na diskoteki i se zabavlqvahme stra6no mnogo.Poopoznahme se i taka stignahme do obi4am te.Da naistina sa6testvuva istinskata i golqma lubov.Vseki ima pravo na mnenie,no mislq 4e koito ne vqrva v lubovta e glupak.Spored men ako ne vqrva6 v lubovta ne vqrva6 i v jivota, za6toto samo s lubovta se 4uvstva6 istinski jiv.E tova e skromnoto mnenie na edna istinska romanti4ka no... Mai se otplesnah malko Ta sega u4i malko dale4ko ot men, no e posledna godina i trqbva da izdarja da ne se vijdame tolkova 4esto kolkoto mi se iska.Ne mislq, 4e na6eto be6e vliubvane ot prav pogled.Dori do sega ne sam izlizala s takav tip mom4eta.1-q pat kato mi prati snimka ne mi napravi osobeno vpe4atlenie.No kato go opaznah se vlubih do u6i 6egadjiq e, pravi me mnogo 6tastliva i vinagi znae kakvo da mi kaje i kakvo da napravi za da se 4uvstvam jelana i obi4anaI mislq, 4e za momenta tova mi stiga.Mai 6te spiram da pi6a, 4e moga taka i do utre