- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by B_S_G:Къде се срещнахте със сегашното си гадже?
с моя мъж се запознахме първо в чата...най-добрата ми приятелка му казала,че в момента съм сама и той решил да опита човека...и включи ми се и започна да зарибява вече....беше малко след Коледа и той ми каза аз съм твоя коледен подарък...чатихме си около 3 седмици,през които той ми правеше изненадки...първо ми сложи в пощенската кутия писмо със снимка...да си призная се разочаровах от снимката,но наживо после се оказа симпатяга.следващата изненада беше една роза оставена на чина ми в даскало докато бях в голямо междучасие...да не ви казвам какви конспирации и маневри е правил с моите съученички така че да остави розата без да го видя...тогава полудях и хлътах яко...на следващата седмица се видяхме....после аз се уплаших след няколко излизания и уж тръгнахме ама аз след два дни го скъсах...после той ме попита отново в чата дали съм готова да опитаме отново...аз приех отначало излизахме като приятели...после отново тръгнахме и сега сме заедно точно от 2 месеца и 10 дни
не знам дали е голямата ми любов обаче се чувствам добре с него и най-важното той ме кара да се чувствам добре...ама не беше любов от пръв поглед...по-скоро трябваше да мине около седмица откакто тръгнахме втория път,за да осъзная всъщност колко го харесвам и обичам...
това е.... той си е мойто бебе и аз съм неговото
и съм щастлива сега... ех любоФ лобоФ
*ThE~WorLd~Is~MinE*