.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: avatar

Izvinqvaite za tupata tema no mojete li da mi kajete kak da si sloja avatar

Cyberdyne_101
    Guest
    В "Предложения и критика " има достатъчно обяснения и теми Четете бе хора, тия очи нали са за това

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ъх...Ми ще се опитам да ти обясня понеже видях че си ни новичък... Значи харесал си си някоя картикна от Интернет , после copy link-а и го paste във профила ти при 'Динамичен Аватар' или нещо такова... а ако искаш си избери някои хубав аватар от галерията на сайта ! Aри и успех , дано си ме разбрал де...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Повече от фен
    абе има поне 1000 теми за аватари...

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi hareswa6 si avatar dawa6 mis desniq buton na mi6kata proparties i sled towa copy na url-a i sled twa go pastwa6 na dinami4en avatar
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    toi 4oveka ne moje avatar da si sloji , vie go naso4vate v koi razdel kva tema imalo ...

Супер фен
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си