- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ефектът на пеперудата
моля ви даите ми линк от които да си изтегля този филм защото определено нещо му има(в арена бг-то)
гледах го първо на dvd после си го изтеглих (досега го гледах) и на двете места завършва по различен начин ...има различни моменти
искам просто да видя трети вариант на филма затова плс даите ми линк
O,az sam go gledala toq film,hi4 ne me kefi! na4i toq det sam gledala e taka! na4i glavniq geroi(ne im pomnq imenata) vzima vsi4ki dnevnici koito mu napomnqt za Keli mai 4e i gi izgarq! i edin den kakto si varvi po ulicite,ve4e obrasnat i si4ko, q vijda! i taka svar6va!![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
A! zabravih da kaja 4e varveneto po ulicite e sled 8 godini8 god sled kato izgarq si4ko napomnq6to mu za neq
Dano sam pomognala
#XoRmOnCheTa
iii vurhoven film,me lichno mnogo me kefi az sum go gledala kogato nakraia izgaria vsichko,vsichkite nevnici i snimki i takiva neshta zaedno s onia rusia debelia
Dam tva imah predvidПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
#XoRmOnCheTa
краи 1- тои се връща толкова назад във времето че не се ражда
краи 2-тои забравя кели и остава приятел с лени...
LoL!GOlemi obarkvacii stanaha neshtyПървоначално написано от etrusca
Tri vida krai na edin film! YeaH
![]()
#XoRmOnCheTa
Много як филм. Аз съм гледала и от интернет и на ДиВиДи и наистина има разлика в края на филма, но то към ДиВиДи-то си вървят и непоказани сцени където по моя спомен имаше около 3 версии за края на филма. Едната беше тази, която е в интернет. Просто си го вземи пак на ДиВиДи и ще видиш.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
mi moi priqteli sa go gledali i kazaha 4e bil mnoo tup.
Toq film ne e nikak tup, daje e mnoooogo qk. Az sum go teglila ot neta i svur6va s tva det izgarq vsi4ko i posle na ulicata se razminavat. Napravo ludnica!!!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
aaa filma e jestok ... nqmam dumi!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
drygia pyt da gledash po-vnimatelnoПървоначално написано от ZaRa_Is_ThE_BesT
Ashton Kutcher igrae glavnia geroi.I v ibshti linii kato si prochita dnevnicite pisani v detskite godini toi se vryshta nazad vav vremeto za da "opravi" jivota na nqkoi svoi priatel.Ama vseki pyt kato pomogne na nqkoi priatel "obyrkva" jivota na nqkoi dryg blizak chovek.I taka se vryshta postoqnno nazad chrez dnevnicite dokato nakraq ne precakva samiq sebe si i _)_FILMA E HUBAV
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
pi6i mi na li4no i ako imam kum 10 min 6te ti go namerq :P
![]()
sa prosto ne mi se tursi ....
![]()
аз пак знам някакъв друг край май:
той се се връща назад във времето когато той е във лудница и дневниците му НЕ съществуват!! той гледа едно филмче от някакъв рожеден ден на момичето и така се връща назад във времето....там той се запознава сас Кели (май така беше името и) обаче нарочно и създава лошо впечатление за да не се сприятелят.следва момента който е след 8 години и те не се познават
егати колко различни края има тоя филм?
Гледах филма на скоро и определено си заслужава![]()