.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака

Moderated:Каква е разликата м/у клиторен и вагинален оргазъм

каква е разликата м/у клиторен и вагинален оргазъм ако мога да попитам???

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Guest
    дае тъпи сте признавам ви.
    Тъй като жената й трябва възбуда от едно място (четох някъде че това може да е или мисълта за секс или тялото й да желае секс) същото е като при вагиналния и клиторен оргазъм. Ако възбуждаш клитора ще получи клиторен ако възбуждаш вагината ще получи вагинален.

Голям фен
    Град
    trqvna
    всъщност разлика няма оргазмът е един но се постига па два начина и от начина му на постигане идва и името(клитор-клиторен и вагина-вагинален)

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    всъщност разлика няма оргазмът е един но се постига па два начина и от начина му на постигане идва и името(клитор-клиторен и вагина-вагинален)
    Знам, че става досаден, но.. ПОСТИГА СЕ ПО ПОВЕЧЕ ОТ ДВА НАЧИНА!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    Знам, че става досаден, но.. ПОСТИГА СЕ ПО ПОВЕЧЕ ОТ ДВА НАЧИНА!
    ок моя грешка

Мега фен Аватара на koalka
    Аз съм чувала пък, че няма вагинален оргазъм-има само по-силен клиторен.Но не твърдя нищо.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Аз съм чувала пък, че няма вагинален оргазъм-има само по-силен клиторен.Но не твърдя нищо.
    И от медицинска гледна точка има,пак ти е грешна информацията!

Guest
    Imalo i analen orgazum uj, ama to tova mai e samo raznovidnost na vaginalniq, puk kazvat 4e bil mn razli4en, ta znam li az... ne sum jena.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Imalo i analen orgazum uj, ama to tova mai e samo raznovidnost na vaginalniq, puk kazvat 4e bil mn razli4en, ta znam li az... ne sum jena.
    Това, че не си жена, не ти пречи да получиш такъв оргазъм. Което още по-твърдо подкрепя хипотезата ми, че аналният оргазъм НЕ Е вид вагинален.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

станс
    Guest
    ПО тази логика би трябвало да има оргазъм и на G- точката... Тогава стават съвсем много Според мен,shizzle е прав, оргазмът си е един и също- слаб или силен, просто мястото,което се стимулира е различно. Така,че дали ще стимулирате клитора или вагината, ако жената не е достатъчно възбудена за да свърши, просто оргазмът ще е малко по- лек

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от станс
    ПО тази логика би трябвало да има оргазъм и на G- точката... Тогава стават съвсем много Според мен,shizzle е прав, оргазмът си е един и също- слаб или силен, просто мястото,което се стимулира е различно. Така,че дали ще стимулирате клитора или вагината, ако жената не е достатъчно възбудена за да свърши, просто оргазмът ще е малко по- лек
    Rock on!

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    Мдаам, много видове оргазъм, мдам. За междупръстов чували ли сте нещо, че ми е интересно? Той силен ли е? Чувал съм, че на средния и безименния пръст много готино им става...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от alexxgold
    Мдаам, много видове оргазъм, мдам. За междупръстов чували ли сте нещо, че ми е интересно? Той силен ли е? Чувал съм, че на средния и безименния пръст много готино им става...
    Хей, не се подигравай от позицията на човек, който не знае как стават тези работи! Както казахме със Станс - един оргазъм, много начини за получаване. Който го е изпитал (аз) - знае.

Град
    Нали аз точно с това се бъзикам - че оргазмът не е ЛОКАЛЕН! "Идва" от едно и също място (всъщност, гръбначния или главния мозък - хич ме няма по биология, пък и не сме учили точно това в даскало ), но бива "извикан" от най-различни места. Нал' тъй?

Супер фен
    Град
    Тъй тъй! А такааа! My army is swelling in numbers, muhahaha!! Soon I shall be powerful enough to conquer the entire forum!

Град
    Крайно време беше да постигнеш целта си...толкова изживя - косата ти побеля чак, доколкото виждам на аватара...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си