- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [url]http://www.obeshtania.com/[/url]
http://www.obeshtania.com/
значи видях тоя сайт и мисля че всички трябва да го видят. Става въпрос за всичките неиспълнени обещания на нашия любим министър председател Симеончо. Мисля че фактите говорят сами за себе си...
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Не отбирам от политика и за това гласувах за "Не ме бърка политиката"
Ами аз по принцип подкрепям НДСВ (още), защото те са единствената политическа сила досега, която направи нещо за страната ни. Вярно е че и те не пропуснаха да се облажат и че има министри от кабинета дето за нищо не стават, но все пак като цяло се справиха прилично.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Аз съм за Симеончо от шоуто на Слави :lol:
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Не ме бърка политиката... Тей и тей никой нищо не прави... Те явно са се събрали за да се надлъгват![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
i men hi4 ne me byrka politikata
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
i men kvo me burka politikata?![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
az glasuvah che ne mu viarvam,ama i politika ne me interesuva mnogo
хахах подкрепям те бих прибавила само обещавам и на себе си да вярвам че ще го направяПървоначално написано от Ev1lG1rL_
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
hehehe az nikoga NE sam vqrvala na tozi 4ovek,nikoga nqma i da mu vqrvam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Така. Излиза, че само Симеончо лъже. Всички други като Костов, Надежда, Станишев са вода ненапита предполагам. Светци направо. Мани мани. Всичко, което те казват е чистата истина сигурно?! Да не би Костов докато управляваше си изпълни обещанията? Или червените докато бяха на власт?Първоначално написано от devil4e
i az takaПървоначално написано от ^Green_Lady^