какво правите преэ неделя? учите ли преэ неделя?
Ami az sam 7 klas,predpolaga se 4e trqq da u4a,4esno kazano ne stava mnogo,az po princip ne moga,ama opitvam se,praq opiti,dano uspeq nqkoi denhahaha
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
Зависи. Ако не съм си научил - уча.
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...
NAde nali me znaesh i az sam taka {{}}Първоначално написано от ZaRa_Is_ThE_BesT
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
ne..mnogo rqdkoza kakvo da u4a v nedelq kato e den za po4ivka..u4a vuv ponedelnik sutrinta ako sam 2 smqna a ako sam 1 ne u4a
![]()
Ako imam -da no ina4e gledam da u4a do sabota!![]()
Много мразя неделите... Това е най-гадния ден в седмицата..По принцип в неделя си уча..
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
po princip v nedelq e nevuzmojno da me nameri6 u nas![]()
vse pak nedelq e den za po4ivka i mene v ku6ti me nqma![]()
no dneska e izklu4enie.. ne bqh u4ila cqla vakanciika i dneska trqbva6e da u4a![]()
u4ih,ama to se okaza,4e sam imala mnogo malko za u4ene,po dobre
da bqh izleznala i posle da u4a,ama az ot kude da znam,4e imam malko za u4ene![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi az sam 7mi klas i trq da u4a qko temi-ama ne6to ne mi se otdawa twa s u4eneto a osobeno nedelq i kat me e napqklo slynceto!Sutrin se motam posle izlizam i we4erta u4a obiknoweno malko i twa e
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
I az sym takaПървоначално написано от lover4e
![]()
![]()
ТоВа КоеТо Не тЕ УбиВа Те ПраВи пО-СилЕн!
по принцип в неделя уча,когато съм първа смяна както сега...иначе си уча в понеделник сутринта и така е яко....за какво да си провалям неделята ...днес например цяяял ден се шматках с приятеля си...по-приятно от ученето хихих... уча ама колкото да отбия номера....![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ми преди като бях по-малък и аз учех в неделяАма 12-я клас в моето даскало е малко или много тотална пародия
![]()
Вече не учим математика, биология, химия и разни такива. Само практика и специални предмети
И програмата ми е така направена, че в понеделеник и сряда имам само практика в хотела и нищо друго. И общо взето като изключа курса по английски, събота и неделя мързелувам и си пилея живота
![]()
![]()
Събота и Неделя са дадени за почивка. В Събота се шматкам насам натам с приятели, а пък в неделя се отдавам на пълен мързел, разлагане до последноникакво учене, то е само в краен случай (ако имам някоя контролна например)
![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ми ако не забравя да си взема учебниците в скейт парка уча, бе уча си, зубърче съм - уча в почивките(като се уморя от каране). Аз съм срам за скейт обществото - в 10 клас средния ми успех е 5.67...
Всички ме мислят за зубър, но не съм
![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Uffff станахме триПървоначално написано от ChriSsTina^AguiLeRa
haha izbuhvam v nedelq otsqkude vzriv na maximum nqma spirka !!!!
квото прая всеки ден - полудявамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ами гледам до неделя да съм свършила с уроците, но това е истинска рядкост. Обикновено когато съм свободна в неделя излизам навън за няколко часа някъде на разходка или пък ходя на кино или си взимам филмче то видеотеката. Много обичам /особено напоследък страшно се запалих/ да чета книги на Емилио Салгари. Сега съм почнала поредицата за Сандокан и са ми невероятно интересни.![]()
4estno kazano.......pravq se 4e u4a i posle po kafetataaaaaaaaa
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Учене??????????????!?!??!?!?!!!?!?!??!??!?!?? !!Т'ва чудо съм забравил какво значи още към 6-ти клас некаде, в неделя моткането и кафенцата му е майката! Никви ученета никви такива, да не съм луд да уча като мога си прааа кефа. И без тва в даскало е достатъчно да присъстваш и да траеш там и те ти пишат 3-ките щот си мирен
![]()
mi ne az ne u4a.az i bez tova nikoga ne u4a....e, predi testove....moje bi:P.
spq do kam 1 ... 2 ... posle qm posle sam pred PC-to za okolo 4as ,u4a qm i lqgam
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
Abe vsi4kite ste mnoogo otvoreni, vse ne u4ite i hodite po kafenca, ama ne vi e do6lo do glavata da imate izpiti v ponedelnik, da vidite kak do 2-3 4asa po sred no6t 6te vi kurvqsat kombalite da zubkate. A az v nedelq obiknoveno si 4istq staqta, gotvq. Pravq go v nedelq, prosto 6toto togava imam svobodno vreme.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.