.

Виж резултатите на анкетата: Kefqt Li vi Wu Tang Clan

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

10 62,50%
  • ne

6 37,50%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Wu TanG

Wu TanG

emi nz .. vas dali vi kefqt,ama mene mnogo si me kefqt,ta za tva eto malka 4ast ot biografiqta im
    Кланът Wu-TANG CLAN бил сформирован от Rza, Gza и Ol ' Dirty Bastard в началото на 90-те години.

Много от членовете на Wu-TANG CLAN били приятели като деца или живеели в едни и същи блокове в Staten Islands, New York City.

" Ние винаги сме били наоколо един от друг, доколкото идентификацията като WU-TANG CLAN, вероятно е влязло в началото на 90-те години..., отбора идва отпреди, когато сме били на по 9, 10 годишна възраст. Това е тогава, когато ние сме започнали да експериментираме с най-обикновенни тактове, преди когато сме нарекли това, което правим emceeing '. Ние растяхме в съседство, отиваме на училище заедно. Някои от нас са семейство - братовчеди. Лично за мен аз съм общият знаменател към всеки в Клана. Те всички определено ме знаят, още преди да се познават един друг. Аз съм от Бруклин и Shaolin ", казва Rza.

Преди да бъде създаден WU-TANG CLAN и Gza и Rza издадоха своите соло албуми: GZA направи" Words From The Genius " с Cold Chillin' Records и RZA направи своят" Ooh We Love You Rakeem " с Tommy Boy Records през 1991г. Имаше и неуспехи, което е вероятно и причина за ненависта на Wu-ТANG CLAN към записвачните студия.

През 1993г. Wu-TANG CLAN отчете рекорд, което има отношение към Loud/RCA Records и издадения дебютния си албум " ENTER THE WU-TANG 36 CHAMBRS".

След техния пръв албум като група, Rza искаше всеки член на Клана да издаде солов албум, правейки извода, че голямо количество фенове от целия свят искат това и защото Кланът ще може да управлява своята марка, като по този начин ще получи мощ и ще направи много пари.

Първият член на WU-TANG CLAN, който издаде солов албум беше METHOD MAN, който заедно с Def Jam и създадоха 'Tical'.

Ol ' DIRTY BASTARD беше следващия с неговия " Return To The 36 Chambers: The Dirty Version" с Elektra Рецордс.

Raekwon остана с Loud/RCA Records и записа " Only Built 4 Cuban Linx…".

Gza с Geffen Records издаде " Liquid Swords".

И последния член засега, който издаде соло албум е Ghostface Killah и неговия "Ironman" албум в 1996г. с Epic Street/Razor Sharp Records.

След представянето на техния уникален стил и събирането на фенове от целия свят, членовете още един път работиха. Wu-TANG CLAN издаде очаквания албум "Wu-TANG CLAN FOREVER", като през 1997г. отчете рекорда на Loud/RCA. Този двоен компакт диск беше огромен успех и в U.S.A и в Европа.

Сега марката на WU-TANG CLAN е на всякаде от модата до средствата за информация. През 2000г. Излезна поредниа албум на Wu-TANG CLAN и се казва "THE W".

Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ami kfo da ti kaja..imat mnoo osoben stil no mi hareswat...The W mi e lubimiq im album...Zaslujawa si...

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

mi

mi OK sa.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    da,haresvat mi,zaslujavat si The W naistina e mnogo dobur album,lubimia mi
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    ДААААААААААААА.
    Wu-Tang са си уникати и много кефят.Последният им албум го имам,но само него други нямам,обаче доста техни песнички съм насъбрал на компчето КеФяТ!!!

bravo horica,radvam se 4e vi haresvat :P {}{}{} na vsi4ki
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

kefat me tva si e naprao klasika fe ODB RIP

Любовта е най-висшата степен на омразата

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime_
    bravo horica,radvam se 4e vi haresvat :P {}{}{} na vsi4ki

Eee mimS kaji pone shto te kefqt Neka az kaja: 6toto mom4eto koeto tolkova mnogo obi4a im e golqm fen hihihihik ina4e po temata - men ne me kefqt samo edna pesen sam 4uvala i mi e typi4ka, ama az i ne slusham takaf stil, taka 4e.. obqsnimo

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

Разбира се, че харесвам Wu-Tang та аз даже ги обичам, събрал съм зверски много тяхна музика. Даже ника ми иде от Method Man и албума Tical. Wu-Tang RULZ

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    определено

2Pac^
    Guest

aaaa

aaaaaaaaaa tia sa egati i izrodite mnogo me kefiat aide peace

ko da tikaja imat to4no tri 4etiri pesnio det me kefqt mnoo drugite ne mno !

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ne me kefqt izob6to. Mnogo brutalni tekstove imat, ave predpo4itam jenskite raparki i tam razni hip-hop izlupnitelki. Nai-ve4e Missy Elliott.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ami kfo da ti kaja..imat mnoo osoben stil no mi hareswat...The W mi e lubimiq im album...Zaslujawa si...
    Мда.....съгласна съм!

Супер фен

:)

ami nem li4no mi haresva samo edna tqhna pesen i tq e mn mn stara det sa oble4eni kat nqkvi neandertalci ina4e mislq 4e na sa lo6i no ne bih sednal da si redq do metallica i korn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си