Сосай Масутатсу Ояма - създателя на киокушинкай карате, най-силното бойно изкуство на света, един от най-великите някога живяли бойци - на световни боксови, карате, и други турнири е нокаутирал до един всички свои противници за броени секунди. Като решил да създаде нов стил към 1955та година се преместил в америка и измислил ефектна реклама - отишъл в една кланница и се изправил срущу бик на двора - убил го с голи ръце. В рекордите на гинес е записан като единствения тореадор в историята който действа без оръжие. В цялата му пратика убил общо 51 бика. Освен това имал много интересни демонстрации - трошел речни камъни като масло, отсичал гърлото на изправена бутилка бира с отворена ръка без тя да падне , бил е камикадзе през втората световна ама не му се отворил шанс да си изпълни дълга. ко ви интересува цялата история го пишете в гугъл. Аз си го избрах като ник за щото ми се стори яко, може би не заслужавам да се кръщавам така ама все пак тва е един ник. И все пак взеха кат влеза в залата да ми викат - ООООо-яма.