.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Fast Food Battle

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Fast Food Battle

McDonalds vs KFC vs Джобове vs Дюнер vs Лафка vs Банички и боза
    Вие на кой вид бърза закуска предпочитате Аз лично съм на джобове или ако има наблизо дюнери. След това дъха ти е се едно стадо волове са спали в устата ти, но поне съм душевно наситен.

Ами аз най-много харесвам МакДоналдс, пиците пред моя блок и дюнерите в Благоевград (по-хубав дюнер не бях яла).
    Абе в лафката на даскалото ми всички неща са супер гадни...Около даскалото ми има дюнери и сандвичи, но и те не се особено хубави...
    Банички и боза НЕ обичам.
    А пред блока ми има бургери...преди адски мн. ми харесваха, ама сега нещо не ме кефят, особено от както направиха пиците, то там има и принцеси и мн. обичам да си взимам принцеси за закуска.

Guest
    пииииииииииицаааааааааааа аа рулз!!!
    обичам също и дюнери но напоследък ги ям
    все по-рядко-отказам тотално месото
    иначе други закуски с месо НЕ ям..да не съм
    ненормална да ям трупове...

Ами в McDonalds много обичам да ходя,това си е класика от детските ми години. От KFC любимото ми нещо са малките сладки царевички и картофеното пюре,м-м-м... Джобове мразя да ям,имат много хляб и ..абе не ги обичам. :P От училищната лафка не си купувам закуски,защото никога не са пресни,много са гадни. Дюнери пък много обичам и редовно си хапвам. Боза мразя,а банички много рядко хапвам.

ПП: Огладнях и ме е срам,че съм толкова лакома.

Cyberdyne_101
    Guest
    По мое време нямаше МакДоналдс и хич не съжалявам. МакДоналдс съкС Първо, че не ми харесва храната , второ с парите за едно ядене(ядене за наяждане, не за бъзик ) там ще изкарам цял ден на дюнери, джобове или бози и баници То не, че и джобовете стават много..... като ми го нахакат туй зеле и ми става лошо Дюнерите.....там нещата са малко по-добре. Сега близо до даскало, правят едни, истински тънкаж 2 за левче Никак не са лоши. Помня обаче и като бяхме на екскурзийка до Пловдив такива страхотни дюнери не бях ял А пиците бяха простоооо.... нямам думи Направо завидях на пловдивчани Но като се замисля, си спомням за едно време прогизнала от мазнина баничка с изварка и бозичка в ръчичка.....мммммм...... Тогава си купувах и още го правя Даже ще направя класация
    1. Мазна баница с боза
    2. Тънкаж дюнери 2 за левче
    3. Пица
    4. Джоб
    МакДоналдс не се класираха

Повече от фен
    Зависи кога се яде.но сутрин наистина си умирам когато отида до "закуските" и си взема една мааазна баничка(както каза Терминатора),а заедно с бозичката е МмМмМммМ просто невероятно наслада за корема
    Иначе,ако е обед или по-късно предпочитам джобовете(особенно от SkyFood-a)а за накрая остават дюнерите,защото са ми леко гаднички.
    А McDonalds-само едно ще кажа-БЛЯК Пълно отврат!

samo diunerii i djobove mc donla me kefqt sladoledite im mnooo dobri a kfc to v guzu nikvo go nqma!!!

Повече от фен
    Град
    Varna
    McDonald's не ми харесва - не е особено вкусно, а пък цените.... без коментар
    KFC са същите, така че почти не влизам там

Като се замисля, най-често си купувам джобове с топено сирене, и то само от едно място - не обичам много-много да рискувам с храната
    Дюнери също, но сега е пост и не ям месо.
    Банички и други закуски - за закуска са добри, но ако обядвам навън все пак предпочитам някой джоб, или пък пица, но и пиците напоследък са в немилост, след като имах едно неприятно преживяване )
    Животът е прекрасен

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    pizaaaaaaa ina4e az po4wam da staam wegetarianka ama nemoga o6te da se otkaza ot mesoto i to ako e na pizaaa
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    McDonalds lubimoto mi... mnogo hora NE go haresvam,ama az obojavam da qm tam
    KFC ne me kefi.. izob6to ne mi e vkusno tam
    Джобове qm gi samo v kraen slu4ai,ne sam im osobena fenka
    Дюнер mmmm obojavam duner4eta... mmmm
    Лафкa ottam si vzimam samo paketirani ne6ta,ne sandvi4i ili podobni...
    Банички и боза tova opredeleno ne e za mene.. ot tezi dve ne6ta samo ti raste guza

ot vsi4ko po gore kazano,vse pak da kaja,4e predpo4itam McDonalds pred vsi4ko drugo ot izbroenite
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    ами....аз харесвам дюнерите....но отдавна не съм яла....и хамбургери...А в Мак Доналдс нещата са малки(хамбургерите),скъпи ....и винаги като яма от там...после ме боли корем4ето

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ами аз понеже не обичам дюнери ... предпочитам пица или хамбургер

Фен
    Град
    Страната на Сънищата
    Всичко :P
    + пица
    Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР

Супер фен
    Град
    някъде...
    McDonalds ужас..само картофките са им хубави,ама то половината им цена е от единия килограм сол дето слагат.
    KFC от 4-5 години не съм стъпвала там.
    Попринцип ям или фалафел или пица или баничка или хамбургер.
    А като е по-топло - сладолед
    Лафката само боклуци.Има там някви готови сандвичи или пици ама са гадни.
    А и понякога ям солетки и ей такива неща
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

d

DUUUUUUUUUUUUUUUUUNERRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII: P:P:P:P:P:P:P:P:P!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    McDonalds lubimoto mi... mnogo hora NE go haresvam,ama az obojavam da qm tam
    KFC ne me kefi.. izob6to ne mi e vkusno tam
    Джобове qm gi samo v kraen slu4ai,ne sam im osobena fenka
    Дюнер mmmm obojavam duner4eta... mmmm
    Лафкa ottam si vzimam samo paketirani ne6ta,ne sandvi4i ili podobni...
    Банички и боза tova opredeleno ne e za mene.. ot tezi dve ne6ta samo ti raste guza

ot vsi4ko po gore kazano,vse pak da kaja,4e predpo4itam McDonalds pred vsi4ko drugo ot izbroenite
    po4ti su6tata rauta sum i a$

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    аии McDonalds храната е ужасна... едно време ядях там заради детското меню ама сега бляяяях

KFC Доидохме си на думата ! Аи там има едни хамбурчета дето са нещооооо мнооогооооо яко!

Някой път мятам банички с бозичка аиии мене ме кефи и не ми пука за килограмите!!!
    Обаче до у-ще има едно барче Syco като него 2ро няма Happy даже не ме кефи колкото това...ооо какви хамбургерчета аиии истина не е ! Мноооого вкусни пълни с карт0фки аммм ам ам
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Аве квото и да си говорим баничка и боза RULZZZZZZZ
    и Интер

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ot 9-ti klas ne sum qla hamburger v McD, nito djobove, nito nqkvi tam drugi podobni. Tova 6te re4e - 5-6 godini. A duner nikoga ne sum qla i ne mi se iska, poneje tva meso muhite ne6to go kacat. V posledno vreme sum na kroasani Bravo - za neznae6tite, tova e veriga za zakuski vuv Varna, mnogo vkusni4ki. A i varenite gevreci gi obojavam.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си