.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен Аватара на bloodymirror

ОБИЧАМ РОДИНАТА, НО МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SimpleGirl
    Първо аз никога нямам намерение да живея в друга страна /въпреки, че не е хубаво да казваш "никога"/ !! Обичам България и не смятам, че винаги решението трябва да се изразява с бягство. На всичкото отгоре има страни, в които положението е много по-зле отколкото у нас. Живота си е в нашите ръце, ако учиш и се трудиш достатъчно, то един ден ще си възнаграден. В крайна сметка бъдещето на България зависи само от нас, от това как ние ще устроим живота си. Такива глупави изказвания от сорта "В България няма бъдеще" не смятам за удачни. А и всеки си мисли, че всичко ще е като по филмите - хубавата къщичка с големия двор и милите съседи. Само, че не е така - в повечето от другите държави ще се мъчиш доста повече от колкото тук. Не само с някой обстоятелства, а и с презрението на хората. Докато хората в България не се вземат в ръце и не решат да направят нещо ще си седим така и всеки само ще мрънка и недоволства.
    Точно така!

Нямаш тука бъдеще или поне ако работиш няма си заслужава за тези 100 лева аз живея в германия бтв и чесно да ти кажа е много по добро неможе да очакваш същите хора ама по светло бъдеще

Град
    Пловдив
    Tук имам такова бъдеще каквото си направя и не ми казвайте,че нищо не е възможно.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Tук имам такова бъдеще каквото си направя и не ми казвайте,че нищо не е възможно.
    Хм.. това не е точно така. Бъдещето на всеки се дължи 60% от възможностите в средата,в която живее,и всичко останало и 40% на неговите усърдия.. поне според мен! Вече почти всеки го е осъзнал.. виж,например,ако ти си живееш в България и си си изкарал/а добра диплома,но средата на живот е сурова..доста ще ти бъде трудно да си намериш също така хубава работа,само заради факта,че имаш диплома!

Здравейте. Аз съм студент в Германия от 3 години насам. Желанието да дойда тук беше по скоро мечтата на майка ми да следвам в западна европа. Въпреки,че съм от доста време тук, хората с които общувам са предимно българи и няколко чужденци. Така е положението с всички българи и чужденци тук защото немците са изродски народ, лишен от всякакви емоции,чувства и комуникативни умения.Те са едни безчувствени и емоцилнално бедни създания,като повечето на 30 год. изперкват.Нямате те си идея колко луди млади хора виждам всеки ден по улиците. Това че задържат всичко в себе си и са лицемерно учтиви към останалите в един момент ги съсипва и им избива на психиката. Вземат примерно заплати от 2000 евро като 47% отиват за данъци. тука плащат наи високите данъци в цяла европа.и с останалите 1000 евро трябва да преживеят месеца като наемите на апартаменти започват от 500 евро. и тук живеят скромно защото стандарта е по висок но и цените са супер високи. Нямам търпение да си взема дипломата и да си намеря работа в немска фирма в софия. в бг има бъдеще само за тези които наистина се стараят и имат желание да постигнат нещо. ОБИЧАМ ТЕ БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯ

Отговарям ти директно МИЗЕРИЯ

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Майка ми е доктор. Беше семеен доктор в България. Работеше като луда, но трудът й така и не беше възнаграден. Едвам свързвахме двата края.
    Дойдохме във Франция. Майка ми работи във кръвен център, много по-лека работа и печели 6 пъти повече от преди. Имаме си голяма къща, в центъра на града ( не е някакъв огромен град, но аз си го харесвам, всичко си има ) , с дворче, с мили съседи. Аз най-сетне седнах да уча, дори имах и награда за постижения. Аз виждам тук моето бъдеще.
    Не ми казвайте, че ако учиш успяваш в България. Майка ми не е единствения случай, който знам. Много момичета, с висшо, работят като сервитьорки, само защото нямат връзки. Аз нямам връзки, а искам да успея. Не виждам друг избор

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Dresden
    Цитирай Първоначално написано от BLOOD_SUCKER
    Здравейте. Аз съм студент в Германия от 3 години насам. Желанието да дойда тук беше по скоро мечтата на майка ми да следвам в западна европа. Въпреки,че съм от доста време тук, хората с които общувам са предимно българи и няколко чужденци. Така е положението с всички българи и чужденци тук защото немците са изродски народ, лишен от всякакви емоции,чувства и комуникативни умения.Те са едни безчувствени и емоцилнално бедни създания,като повечето на 30 год. изперкват.Нямате те си идея колко луди млади хора виждам всеки ден по улиците. Това че задържат всичко в себе си и са лицемерно учтиви към останалите в един момент ги съсипва и им избива на психиката. Вземат примерно заплати от 2000 евро като 47% отиват за данъци. тука плащат наи високите данъци в цяла европа.и с останалите 1000 евро трябва да преживеят месеца като наемите на апартаменти започват от 500 евро. и тук живеят скромно защото стандарта е по висок но и цените са супер високи. Нямам търпение да си взема дипломата и да си намеря работа в немска фирма в софия. в бг има бъдеще само за тези които наистина се стараят и имат желание да постигнат нещо. ОБИЧАМ ТЕ БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯ
    В кой град си като начало?

Относно данъците- да, много са високи(В скандинавските страни са по-високи, но това е друга тема), но като остарееш те своеобразно ти се възвръщат-получаваш най-доброто здравеопазване, грижи итн. Това в България го няма!! Относно народа- живял съм там известно време, хора има всякакви-тъпи и умни, грозни и красиви, чувствени и безчувствени. НЕ МОЖЕШ ДА СЛАГАШ 85 МИЛИОННА НАЦИЯ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ!!!

Иначе евалата , че учиш там. Живот и здраве и аз мисля да се установявам в Германия поне за образованието, достатъчно съм се нагледал на фарсове в България.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си