- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Kakavo bude6te imam v BG?!
По принцип не се задържам много дълго в този форум, но тази тема ми стана интересна и веднага ще ви обясня някой лични наблюдения.
В България всички седят и се оплакват. Политиците били лоши, сметките били големи,нямало пари, имало много безработни. Да така е не го отричам, но според мен проблема е в самите хора. Всеки си казва всичко и всеки осъзнава колко е зле, но не прави нищо по въпроса. Казва си: "Е какво мога да направя аз?!" Ако всички българи се обединят по някакъв начин държавата може и да се оправи. Но това вече не зависи от нашите баби, дядовци, майки и бащи. Това зависи от НАС!!! В момента ние сме бъдещето на България.
В България има много неща, които са на много по високо ниво от същите неща в чужбина, но просто българите виждат само лошото. Така сме устроени. Непрестанно протестираме и допускаме грешки. За да се оправи държавата трябва да се вложи нещо в нея. Ако ние не вложим няма кои!!! Трябва да се стараем да я поддържаме. Защо си хвърляте фасовете и хартийките по земята?! Защо веднъж не се замислите за постъпките си преди да ги направите?!
Бъдеще в България има стига да имате желание. Докато продлъжавате да мислите песимистично никога няма да успеете. Борете се за всичко до последно. Когато правите нещо, го правете за себе си, за собствено удовлетворение. Не разчитайте много на чуждата подкрепа и се старайте да се справяте сами с проблемите си. Изправяйте се срещу тях, а не ги оставяйте за после...
Проблема не е в държавата, а в народа й. Ние сме този народ. Да се променим към по-добро, за да харасваме държавата си!!!
ПС: Извинявам се ако съм се отклонил от темата или ако някой не ме е разбрал. Признавам, че имам малко по изкривено разбиране за живота и света. Пожелавам ви ДОСТАТЪЧНО!!!!
Когато съфнат теменугите
и работите тръгнат зле,
еби им майките на другите
и гледаи ти да си добре!
Пожелавам на всички ДОСТАТЪЧНО!