- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Official Star Academy Topic
И мен, както повечето тук ме кефи тоя 26 годишния :P Разбирам защо са направили изключение и са го приели въпреки възрастта муАз иначе тая от Сливен която е е много сладка, но ми изглежда надута
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
egHu4ka, сайта на шоуто е www.staracademy.bg и там има всичко за участниците![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
oh az wi se 4udq kak moze da gledate porednata prostotiq.....ma wseki se pak ima prao na mnenie i na men hi4 ne mi haresa o6te kato gledah 2 min
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ami za6to da ne go gledame tolkova e zabavno i interesno ...6te go gledam razbira se vse pak IV4O e ot jambol i e moqta zodiq syper e mn e sladak ...s klavdiq mn si podxojdat toi sam si kaza 4e imal simpatii kam nqkoimn sa sladki 2ta kato si govorqt ...syper sa
kefi me i jokera(dian) ot sliven priqtelq mi go poznava i mi kaza 4e e bil mn artisti4en i peel mn dobre imal 4ystvo za xymor abe pi4 s dve dymi ..za6to go obijdate?toi e svqstno mom4e?za6to vse trqbva da pluete nqkoi ? ami pluite oniq 6i6ko ot plovdiv!
![]()
![]()
Auuu,da ...toq taka da me nerviiiПървоначално написано от LunaTriCk
...i onq na 17 godini deto se napil...ima mnogo drazne6to glas4e...prili4a mi na nqkvo "mameno detence"
Abe struva mi se che shte e po interesno ot Big brother,nz shtozasega nqmam mn vpechatleniq , mm haresva mi Daniel golqm e sladur
I momicheto ot varna sushto e mn sladka i mn dobre pee
![]()
Don't worry, be happy
определено не е такаПървоначално написано от Baccara
Шоуто наистина е интересно къщата е страхотна но тия вътре нещо не ми допадат с голямо самочувствие влязоха в тая къща като си мислят че всичко ще е както беше в Big Brother,ще си правят каквото искат и т.н.Но не мисля че това шоу ще има по голям рейтинг от Big Brother
Както вече казах...на мен ми харесва Клавдия и Иво също. Двамата са ми много слаки,жалкото е само че Иво си има сериозна приятелкаА за песента имаше друга тема.. http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=8932
egati tupotiqta !
![]()
А какво мислите за днешните номинации?Номинирани за изгонване от къщата са Ивайло,Аксиния и Наталия.Аз лично съм малко разочарована,защото в списъка с номинираните попадат и някои от фаворитите ми.Лично на мен най-много ми допадат Деян,Клавдия,Диян,Мариела,И вайло и Аксиния.А най-антипатичен ми е Марин.Ужасно е дебилен.Както и да е,ето ви малкото инфо за номинацийте,което намерих в dir.bg :
Вижте мотивите за номинациите:
Аксиния е на 18г от Свищов. На първия концерт на Стар Академи тийнейджърката пя “Кажи ми до кога” на Маргарита Хранова. Преподавателите: “Аксиния притежава очарование на сцената, но трябва да даде още много от себе си. Има и проблем с пластиката, трябва да работи в тази посока. Умно и красиво момиче, но гласът й има нужда от школовка, трябва да му се отдели доста време.”
Ивайло е най-големият в Академията – на 26г., от Ямбол. Според своите Преподаватели той има усет към мелодията, но предизвикателствата към него ще стават все по-големи, а като че ли той няма достатъчно енергия за това. Не работи достатъчно, допуска грешки.” Нека припомним, че Ивайло има собствена група и е участвал в мюзикъл в САЩ. Неговото изпълнение на първия лайф след старта на Академията беше посрещнато с овации, пасваше на тоналността и височината на гласа му. Въпреки това Ивайло допусна грешка в самото начало на кавъра на Ронан Кийтинг.
Наталия е на 22г., живее в Търговище. На снощния лайф Наталия изпълни рок парче. “Няма воля да постигне целта си, гласът й няма да издържи на понататъшното натоварване, в него се усеща умора.”
Първоначално написано от korn___
![]()
Eii, dvama pone se nameriha da kajat ne6to umno!Първоначално написано от Oyama-no problem
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Аз съм силно разочарован от липсана на селянчето Клавдия в номинациите. Предполагам, че щом аз съм забелязъл как тя най-нагло по време на изпълнението си се изсмя, то това не е останало незабелязано за т. нар. специалисти, които номинират. Но както и да е продуцентите са си направили добре сметката кои да са номинирани и кои да не са. Ще е жалко да отпадне градската (Аксиния), защото ми е градска и повече заради нея гледам предаването. От другите напоследък ми харесва Марин, а под всякаква критика са селското парче Клавдия и произведото изведнъж в певец овчарче Калитко, опс, исках да кажа Дидко (за ония дето се прави на як говоря, дето по тучните родни пасища е събирал самочувствие, докато е гонил овцете).![]()
Левски шампион але але!
Mn0g0 e sladinka Klavdiq i hi4 ne e naduta! Naistina ne ispq pesenta 6t0t0 za 1vi pyt pee 4alga i pesenta be6e nep0dh0dq6ta t0naln0st za neq! Am Ivail0 i t0i e g0lqm sladur! I mislq 4e se haresfat dvamata i ak0 0stane Ivail0 6te ima ne6tu :} Am drug k0i mi haresfa ?? Mariela ne e za izhvyrlqne! I daniel sy6t0 :P Ima sladki tryp4inki hehe :}
Ne znam za vas 0ba4e az mislq 4e tfa predavane nqma da e tak0fa pr0sta6k0 6t0t0 sa se sybrali h0ra s talant v edna 0blast!
Abe koi kvoto iska da govri za men nai-gotin si e Ivo.Neznam zashto no si mislq che toi shte specheli i shte bade kakto ZDravko - Vsqka sedmica nominiran no shte precaka vsichki. Ot jenkite nai me lefi Aleksandra i Klavdiq.
![]()
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!
Abe koi kvoto iska da govori za men nai-gotin si e Ivo.Neznam zashto ,no si mislq che toi shte specheli i shte bade kakto ZDravko - Vsqka sedmica nominiran no shte precaka vsichki. Ot jenkite nai me lefi Aleksandra i Klavdiq.
![]()
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!
e az sym dosta novi4ka oba4e po nqkakva si slu4ainost vidqh temataПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
a dokolkoto za u4astnicite Klavdiq i Ivailo sa strahotni !! mn sa sladi4ki au..
Ами той този Иво буди доста подозрения - все пак специално за него промениха регламента, което може да означава доста неща. На мен лично ми е анти, но от всичките антита, той е най-точен. Иначе мойте фаворити са градската Аксиния и Марин. Марин, макар и с акЦИЕНТ нещо почна да ме кефи. Все пак още нямам окончателен фаворит, трябва да мине поне месец.Първоначално написано от FrAnKy_L
![]()
Левски шампион але але!
hmm ot momchetata moje bi ivailo.. toi izglejda nai-chitav, a inache i tozi malkiq super sladko govori =)) ot momichetata mi haresva Aksiniq (osven, che e mn umna i opravna, pee mn dobre - gledah q po edno vreme taq sedmitza) i momicheto ot Varna e nqkvo simpatichno, a taq Klavdiq malko ligava mi se vijda..
Your love is one in a million
ha vij ti! pochti sushtoto! =) a btw zabravih za oshte edno momiche, koeto za malko da bude nominirana ama beshe 4-tata i si sedna.. ta tq e super sladka =) aaa setih se i za taq nataliq ewwww otvratitelna e!!Първоначално написано от air_J
Your love is one in a million
Zdr all!) Iskam da vi popitam se6tate li se sno6ti Aliksiniq pq edna pesen...Mn qka be6e,no ne moga da si spomnq na koi e..?Vie znaete li?Pls kajete mi mn e hybava iskam da si q izteglq.10x predvaritelno
))))