.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109
    И мен, както повечето тук ме кефи тоя 26 годишния :P Разбирам защо са направили изключение и са го приели въпреки възрастта му Аз иначе тая от Сливен която е е много сладка, но ми изглежда надута
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

На пръв поглед ми се струва, че изпълнителите в Куку Академията са доста по-добри от тези...

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    egHu4ka, сайта на шоуто е www.staracademy.bg и там има всичко за участниците
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    oh az wi se 4udq kak moze da gledate porednata prostotiq.....ma wseki se pak ima prao na mnenie i na men hi4 ne mi haresa o6te kato gledah 2 min
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    ямбол
    ami za6to da ne go gledame tolkova e zabavno i interesno ...6te go gledam razbira se vse pak IV4O e ot jambol i e moqta zodiq syper e mn e sladak ...s klavdiq mn si podxojdat toi sam si kaza 4e imal simpatii kam nqkoi mn sa sladki 2ta kato si govorqt ...syper sa kefi me i jokera(dian) ot sliven priqtelq mi go poznava i mi kaza 4e e bil mn artisti4en i peel mn dobre imal 4ystvo za xymor abe pi4 s dve dymi ..za6to go obijdate?toi e svqstno mom4e?za6to vse trqbva da pluete nqkoi ? ami pluite oniq 6i6ko ot plovdiv!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    .........А има един с половин вежда, ей незнам ама тоз вече го мразя....прекалено самовлюбен ми изглежда. Още от интервюто като каза "Аз съм красив, изключително интелигентен, талантлив бла бла бла..." Ггррррр, дано да си замине още първия кръг.
    Auuu,da ...toq taka da me nerviii ...i onq na 17 godini deto se napil...ima mnogo drazne6to glas4e...prili4a mi na nqkvo "mameno detence"

Abe struva mi se che shte e po interesno ot Big brother,nz shto zasega nqmam mn vpechatleniq , mm haresva mi Daniel golqm e sladur I momicheto ot varna sushto e mn sladka i mn dobre pee
    Don't worry, be happy

Abe q nqkoi da dade link za pesni4kata deto q puskat v kraq na predavaneto pls

Цитирай Първоначално написано от Baccara
    На пръв поглед ми се струва, че изпълнителите в Куку Академията са доста по-добри от тези...
    определено не е така

Шоуто наистина е интересно къщата е страхотна но тия вътре нещо не ми допадат с голямо самочувствие влязоха в тая къща като си мислят че всичко ще е както беше в Big Brother,ще си правят каквото искат и т.н. Но не мисля че това шоу ще има по голям рейтинг от Big Brother

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Както вече казах...на мен ми харесва Клавдия и Иво също. Двамата са ми много слаки,жалкото е само че Иво си има сериозна приятелка А за песента имаше друга тема.. http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=8932

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    mene me kefiat
    ot momi4etata:
    Sandra
    Mariela
    Klavdiq
    ot mom4etata:
    Dean
    Daniel
    Dian

Супер фен

:)

egati tupotiqta !

А какво мислите за днешните номинации?Номинирани за изгонване от къщата са Ивайло,Аксиния и Наталия.Аз лично съм малко разочарована,защото в списъка с номинираните попадат и някои от фаворитите ми.Лично на мен най-много ми допадат Деян,Клавдия,Диян,Мариела,И вайло и Аксиния.А най-антипатичен ми е Марин.Ужасно е дебилен. Както и да е,ето ви малкото инфо за номинацийте,което намерих в dir.bg :

Вижте мотивите за номинациите:

Аксиния е на 18г от Свищов. На първия концерт на Стар Академи тийнейджърката пя “Кажи ми до кога” на Маргарита Хранова. Преподавателите: “Аксиния притежава очарование на сцената, но трябва да даде още много от себе си. Има и проблем с пластиката, трябва да работи в тази посока. Умно и красиво момиче, но гласът й има нужда от школовка, трябва да му се отдели доста време.”
    Ивайло е най-големият в Академията – на 26г., от Ямбол. Според своите Преподаватели той има усет към мелодията, но предизвикателствата към него ще стават все по-големи, а като че ли той няма достатъчно енергия за това. Не работи достатъчно, допуска грешки.” Нека припомним, че Ивайло има собствена група и е участвал в мюзикъл в САЩ. Неговото изпълнение на първия лайф след старта на Академията беше посрещнато с овации, пасваше на тоналността и височината на гласа му. Въпреки това Ивайло допусна грешка в самото начало на кавъра на Ронан Кийтинг.
    Наталия е на 22г., живее в Търговище. На снощния лайф Наталия изпълни рок парче. “Няма воля да постигне целта си, гласът й няма да издържи на понататъшното натоварване, в него се усеща умора.”

Guest

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    egati tupotiqta !

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    egati tupotiqta !

Eii, dvama pone se nameriha da kajat ne6to umno!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Аз съм силно разочарован от липсана на селянчето Клавдия в номинациите. Предполагам, че щом аз съм забелязъл как тя най-нагло по време на изпълнението си се изсмя, то това не е останало незабелязано за т. нар. специалисти, които номинират. Но както и да е продуцентите са си направили добре сметката кои да са номинирани и кои да не са. Ще е жалко да отпадне градската (Аксиния), защото ми е градска и повече заради нея гледам предаването. От другите напоследък ми харесва Марин, а под всякаква критика са селското парче Клавдия и произведото изведнъж в певец овчарче Калитко, опс, исках да кажа Дидко (за ония дето се прави на як говоря, дето по тучните родни пасища е събирал самочувствие, докато е гонил овцете).
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mn0g0 e sladinka Klavdiq i hi4 ne e naduta! Naistina ne ispq pesenta 6t0t0 za 1vi pyt pee 4alga i pesenta be6e nep0dh0dq6ta t0naln0st za neq! Am Ivail0 i t0i e g0lqm sladur! I mislq 4e se haresfat dvamata i ak0 0stane Ivail0 6te ima ne6tu :} Am drug k0i mi haresfa ?? Mariela ne e za izhvyrlqne! I daniel sy6t0 :P Ima sladki tryp4inki hehe :}
    Ne znam za vas 0ba4e az mislq 4e tfa predavane nqma da e tak0fa pr0sta6k0 6t0t0 sa se sybrali h0ra s talant v edna 0blast!

Град
    Plovdiv
    Abe koi kvoto iska da govri za men nai-gotin si e Ivo. Neznam zashto no si mislq che toi shte specheli i shte bade kakto ZDravko - Vsqka sedmica nominiran no shte precaka vsichki. Ot jenkite nai me lefi Aleksandra i Klavdiq.
    Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!

Град
    Plovdiv
    Abe koi kvoto iska da govori za men nai-gotin si e Ivo. Neznam zashto ,no si mislq che toi shte specheli i shte bade kakto ZDravko - Vsqka sedmica nominiran no shte precaka vsichki. Ot jenkite nai me lefi Aleksandra i Klavdiq.
    Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Идеята ти е повече от добра, но аз дълбоко (като теб) се съмнявам, че никой няма да обърне внимание от по-новите тук и ще си има поне 253 темички за шоуто Иначе на мен ми харесаха тези, които са се харесали и на LunaTriCk, какво съвпадение, а
    e az sym dosta novi4ka oba4e po nqkakva si slu4ainost vidqh temata a dokolkoto za u4astnicite Klavdiq i Ivailo sa strahotni !! mn sa sladi4ki au..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от FrAnKy_L
    Abe koi kvoto iska da govori za men nai-gotin si e Ivo. Neznam zashto ,no si mislq che toi shte specheli i shte bade kakto ZDravko - Vsqka sedmica nominiran no shte precaka vsichki. Ot jenkite nai me lefi Aleksandra i Klavdiq.
    Ами той този Иво буди доста подозрения - все пак специално за него промениха регламента, което може да означава доста неща. На мен лично ми е анти, но от всичките антита, той е най-точен. Иначе мойте фаворити са градската Аксиния и Марин. Марин, макар и с акЦИЕНТ нещо почна да ме кефи. Все пак още нямам окончателен фаворит, трябва да мине поне месец.
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    sofia
    hmm ot momchetata moje bi ivailo.. toi izglejda nai-chitav, a inache i tozi malkiq super sladko govori =)) ot momichetata mi haresva Aksiniq (osven, che e mn umna i opravna, pee mn dobre - gledah q po edno vreme taq sedmitza) i momicheto ot Varna e nqkvo simpatichno, a taq Klavdiq malko ligava mi se vijda..
    Your love is one in a million

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от FrAnKy_L
    Ами той този Иво буди доста подозрения - все пак специално за него промениха регламента, което може да означава доста неща. На мен лично ми е анти, но от всичките антита, той е най-точен. Иначе мойте фаворити са градската Аксиния и Марин. Марин, макар и с акЦИЕНТ нещо почна да ме кефи. Все пак още нямам окончателен фаворит, трябва да мине поне месец.
    ha vij ti! pochti sushtoto! =) a btw zabravih za oshte edno momiche, koeto za malko da bude nominirana ama beshe 4-tata i si sedna.. ta tq e super sladka =) aaa setih se i za taq nataliq ewwww otvratitelna e!!
    Your love is one in a million

Fenka{}
    Guest

kajete mi pls..

Zdr all! ) Iskam da vi popitam se6tate li se sno6ti Aliksiniq pq edna pesen...Mn qka be6e,no ne moga da si spomnq na koi e..?Vie znaete li?Pls kajete mi mn e hybava iskam da si q izteglq.10x predvaritelno))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си