.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    Fenka{}
    Guest

kajete mi pls..

Zdr all! ) Iskam da vi popitam se6tate li se sno6ti Aliksiniq pq edna pesen...Mn qka be6e,no ne moga da si spomnq na koi e..?Vie znaete li?Pls kajete mi mn e hybava iskam da si q izteglq.10x predvaritelno))))

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    Аксиния снощи пя на Celine Dion - It's all coming back to me now
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    a kak se kazva pesenta deto q pq minaliq pat axinia i se peeshe ne6to '4e az sam jenata' i neznam si kakvo?!

Какво ще кажете за номинациите тази седмицА? Кой ще си тръгне според вас? Аз мисля, че ще е Вяра, защото тя не е толкова атрактивна колкото Иво и Клавдия. А пък и тях не биха ги разделили понеже са "сладка двойка"... Вяра си заминава
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    На пръв поглед ми се струва, че изпълнителите в Куку Академията са доста по-добри от тези...
    То си е точно така! От тези тук почти никой не може да пее , нямат никаква сила на гласа !
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

кефят ли ви дани и мариелчето.вчера по 24 часовия канал са дали че са се целували

Голям фен
    Град
    Враца
    Сега се очаква всички да ме нападнат(и то за глупост), но тая Клавдия е едно от най-лигавите момичета, които съм виждала.
    Ама то не са пренасации, то не е рев, то...
    А Ивайло е някъв тъпичък честно казано.
    Аз съм за Вяра.Наистина избухва по някога, но има страхотен глас, не се оплаква постоянно и знае защо е там.
    По принцип не си падам по такъв тип предавания, но ме заинтригуваха няколко човека и за това се запалих...мъничку)
    в топла нощ през юли

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от lalqla
    Сега се очаква всички да ме нападнат(и то за глупост), но тая Клавдия е едно от най-лигавите момичета, които съм виждала.
    Аз съм за Вяра.Наистина избухва по някога, но има страхотен глас, не се оплаква постоянно и знае защо е там.
    По принцип не си падам по такъв тип предавания, но ме заинтригуваха няколко човека и за това се запалих...мъничку)
    Кой ще те нападне бе? Че то си е точно така. Аман от аграри от дълбокия прованс! Тия двамата откъде ги изкопаха, Ивайло пак поне е симпатяга (все пак една звезда трябва да има чувство за хумор, да пее добре, да има визия, а той ги има), ама тая селянката Клавдия е е.бати зле-то! Само за е.бан става. Мен най-много ми харесва Людмила от останалите (не, че е хубава, но просто ми се вижда изстрадала от водения от нея живот и някак си заслужава съдбата да и се усмихне, не знам, аз лично това момиче го съжалявам, ако не победи ще потъне пак в 9та глуха).
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    ама тая селянката Клавдия е е.бати зле-то! Само за е.бан става...
    Докато гледах ТВ и си прехвърлях каналите, случайно видях някакъв откъс от "Star Academy", който се излъчваше по НТВ. Братските и сестринските чувства, които изпитваха (уж) един към друг Ивайло и Клавдия, очевидно вече бяха изчезнали... Двамата се бяха награбили в басейна... А малко по-късно дадоха и откъс от спалнята... Ивайло опердашваше Клавдия (стил Найден и Зара)...

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Цитирай Първоначално написано от пипс
    кефят ли ви дани и мариелчето.вчера по 24 часовия канал са дали че са се целували
    Ve4e te may me po-kefqt ot Ivo i Klavdiq Naprrao poludqvam kat gi vidq zaedno!!Ami da te si se celuvat postoqnno skoro 6te stignat i do ... poneje az go gledam 24 4asa i gi vijdam

Голям фен
    Град
    Враца
    air_J Как кой? Готините, малки, лигави фенчета на Ивайло и Клавдия, за които Стар Академи е станало фикс идея.
    А това за Людмила е вярно.
    в топла нощ през юли

Супер фен
    аз харесвам Вики, Мариела и Вяра
    всичко друго са лигли и безмозъчни същества
    да не говорим за тази Клавдия която е пълно олицетворение на малка лигличка на 13-14 години тъпа, ограничена
    Иваило се мисли за голям красавец, а типичен селяк
    Диян пък е Азис N-2 да не говорим какви танци вкарва
    Иначе предаването го гледам от понеделник на понеделник
    само като пеят иначе не е интересно
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    аз харесвам Вики, Мариела и Вяра
    всичко друго са лигли и безмозъчни същества
    да не говорим за тази Клавдия която е пълно олицетворение на малка лигличка на 13-14 години тъпа, ограничена
    Иваило се мисли за голям красавец, а типичен селяк
    Диян пък е Азис N-2 да не говорим какви танци вкарва
    Иначе предаването го гледам от понеделник на понеделник
    само като пеят иначе не е интересно
    Най-после някой на моето мнение.
    Между другото този концерт днес от 14:30 ли е?
    в топла нощ през юли

Супер фен
    Град
    някъде...
    На мен в начаото Клавдия много ми харесваше,обаче вече само на външен вид много е лигава и за разговор не мисля,че става.

Иво пак е сладък,обаче мноо гадно постъпва и тъпо..първо с приятелката си,второ онова снощи беше заради номинациите и заради това,че леко си беше пийнал.

Иначе ми харесват Виктория,Мариела(как пее и танцува),Диан и Георги може би.

Вяра не ми харесва как пее и как танцува,обаче иначе горката само на нея и се случват гадни неща и има волята и желанието да продължи.
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    A nqkoi kefi li go Aleksandra!??Ne6to imam 4uvstvoto 4e ili tq ili Marin 6te spe4elqt a moje bi i Vikity!!Ve4e Klavdiq po4na qkata da me drazni ot lubimka mi stana protivna a pyk i na posledniqt koncert si izpq ujasno pesnite ... bez komentar Mnogo 6te se razdvam ako sa q izgonqt..

Не се зарибявам по такива работи, ама иначе отвреме навреме гледам, като нямам какво да правя, ей-така за фон. Ама понеже пеят, танцуват и е сревнително интересно.
    Оня високия Деян ми е много симпатичен като визия де. Иначе Мариела и Даниел са ми пък много хубави заедно. Харесвах и Наталия, ама нали я изгониха. А пък Диан е човекът, който с външността си може да ме убие, просто ме отвращава, а не е лош по характер.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Цитирай Първоначално написано от lalqla
    Евала ти! :P
    Ot IzGuBeNaTa LuBoV OsTaVa SaMo BoLka, SaMoTa, RaZbiTo SuRcE i VyPrOsYt ZaShTo?No Po-DoBrE e Da IzGuBisH oTkoLkoTo NikOgA Da Ne Si ObiChaL!!!

Guest
    abe klavdia i ivo o6te ne sa se nae*ali! az kato go gledah tova toi daje kaza "nqma da si svalqm pantalonite,4e da ne pomislqt ne6to horata" ili ne6to ot toq rod.az li ne sum gledala dostata4no ili mi se stori 4e teq samo se celuvaha.??a puk i hora ne mislite li,4e taq klavdiq e o6te malka i ako pitate mene daje e o6te devstvena,taka 4e nqma da mu pusne

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe klavdia i ivo o6te ne sa se nae*ali! az kato go gledah tova toi daje kaza "nqma da si svalqm pantalonite,4e da ne pomislqt ne6to horata" ili ne6to ot toq rod.az li ne sum gledala dostata4no ili mi se stori 4e teq samo se celuvaha.??a puk i hora ne mislite li,4e taq klavdiq e o6te malka i ako pitate mene daje e o6te devstvena,taka 4e nqma da mu pusne
    Tq sama si prizna 4e e devsvena A pyk i o6te kogato Aksiniq izleze tq kaza 4e Klavdiq e mn ligava i nqma mu pusne v nikykyf slu4ei! Samo mu se umilkva da mu privle4e vnimanieto mu kam neq ili pone taka si mislq az

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    na mene mi se iska Ivo i Klavdiq da ostanat,6tot 6e bude po interesno

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    na mene mi se iska Ivo i Klavdiq da ostanat,6tot 6e bude po interesno
    уф да бе естествено
    чух, че са правили секс тъп трик за заблуда за ограничената публика сега ще изгонят Вяра, защото Клавдия и Иво правили шоу хохо смях голямо шоу нямам думи и това ако е секс аз сам аматьорка
    мене пък никво шоу не ми правят...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Ето линк към форума на Star Academy за по-запалените фенове на предаването http://www.staracademy.bg/forum_forums.pcgi

Цитирай Първоначално написано от Daqn4encetoo
    A nqkoi kefi li go Aleksandra!??Ne6to imam 4uvstvoto 4e ili tq ili Marin 6te spe4elqt a moje bi i Vikity!!Ve4e Klavdiq po4na qkata da me drazni ot lubimka mi stana protivna a pyk i na posledniqt koncert si izpq ujasno pesnite ... bez komentar Mnogo 6te se razdvam ako sa q izgonqt..
    men adski mnogo me kefi Aleksandra!! i ako stane taka kakto ti si misli6 za klavdiq ili marin ili vqra adskiiii mnogo 6te se radvam!! ne 4e koi znae kolko me kefi tva 6ou ama ... trqbva da priznaq 4e otna4alo mu se kefeh pove4e

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Oleleee kolko se radvam 4e go mahnaha tfa bebe :P A tq naprao sa izqde ot qd razdeliha gi s Ivailooo...waaaa..kef

Голям фен
    Град
    Враца
    хахаххахахах
    КЛАВДИЯ ДЕВСТВЕНА...божичко...кхкхкх к шегувате се?
    Тая кой знае с колко се е чукала, но да оставим тоя въпрос настрана.
    Вяра остана - направо не мога да повярвам .
    Снощи като казаха едва не почнах да скачам от радост.Много се изкефих - тя си и заслужаваше .
    А Клавдия освен за комерсиална, поп-фолк, ненаситна дива за друго не става ))))
    Между другото за стриптийз я бива...
    в топла нощ през юли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си