- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Official Star Academy Topic
Am sega koi iskate da izgonqt!??Men mi e se taq dali aleksandra ili deqn samo da ostane Jorjigolqm e sladur makar 4e bez prostotiite na Sandra 6te stane o6te po-sky4no sled kato izgoniha i Marielka
![]()
Първоначално написано от Daqn4encetoo
evala,macka![]()
i az iskam da ostane Jorj,za6toto e golqm sladur,a i e super to4en 4ovek![]()
no bih predpo4ela da izgonqt Aleksandra,za6toto Deqn si me radva mnooo![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
as iskam sandra da si bega![]()
Mene puk to4no Jorji me nervi!Toi e "priqtelkata na momi4etata v akademiqta"Bez nego te ne mogat-si4kite si problemi my kazvat.4e tva muj li e? Toi si e napravo jena!
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Ohh miliq toi...spasiha go i sega otide pak na nominicaii ma mislq 4e ne trqbva da go e mnogo strah za6toto i vesela e tam tay 4e.. np
![]()
От цялата академия на мене най-много ми харесваше Мариела. И сто на сто може да пее по-добре от ВеселаСтрува ми се, че тези изгонвания и номинации изобщо не ги правят честно! На номинации винаги пращат не тези, които най-много са се изложили през седмицата, а все хора, които са неудобни. До сега само Вики не е била на номинации, обаче вярвайте ми, за понеделник ще и дадат песен изобщо не за нейните гласови възможности и тя ще се представи по-слабо и ще кажат "Виктория, номинирана си, защото не търпиш развитие". А относно изгонванията - изобщо не вярвам, че гледат изпратените СМС-и. Просто гонят човека, който им разваля отбора за Кан.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Я като сме почнали, да взема и аз да се изкажаЗначи моя любимец си е Деян. По всички линии ме кефи. И като мъж и като глас и като държание. Не ми харесват Жорж и тая последната дето влезе. Иначе ми харесва и Вяра. Като цяло според мен няма кой знае какъв талант..като изключим Марин, който може да е всякъв, но поне пее страхотно.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
На мен любимка ми беше Александра, много жалко че я изгонихаИ Мариелка радваше, и Вики пее добре... толкова се ядосвам, че гонят жени независимо дали имат талант или не. Личи си какви хора гледат предаването
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...