.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Am sega koi iskate da izgonqt!??Men mi e se taq dali aleksandra ili deqn samo da ostane Jorji golqm e sladur makar 4e bez prostotiite na Sandra 6te stane o6te po-sky4no sled kato izgoniha i Marielka

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Daqn4encetoo
    Am sega koi iskate da izgonqt!??Men mi e se taq dali aleksandra ili deqn samo da ostane Jorji golqm e sladur makar 4e bez prostotiite na Sandra 6te stane o6te po-sky4no sled kato izgoniha i Marielka

evala,macka
    i az iskam da ostane Jorj,za6toto e golqm sladur,a i e super to4en 4ovek
    no bih predpo4ela da izgonqt Aleksandra,za6toto Deqn si me radva mnooo
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    sofia
    as iskam sandra da si bega

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Mene puk to4no Jorji me nervi! Toi e "priqtelkata na momi4etata v akademiqta"Bez nego te ne mogat-si4kite si problemi my kazvat.4e tva muj li e? Toi si e napravo jena!

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от Daqn4encetoo

evala,macka
    i az iskam da ostane Jorj,za6toto e golqm sladur,a i e super to4en 4ovek
    no bih predpo4ela da izgonqt Aleksandra,za6toto Deqn si me radva mnooo

Ohh miliq toi... spasiha go i sega otide pak na nominicaii ma mislq 4e ne trqbva da go e mnogo strah za6toto i vesela e tam tay 4e.. np

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    От цялата академия на мене най-много ми харесваше Мариела. И сто на сто може да пее по-добре от Весела Струва ми се, че тези изгонвания и номинации изобщо не ги правят честно! На номинации винаги пращат не тези, които най-много са се изложили през седмицата, а все хора, които са неудобни. До сега само Вики не е била на номинации, обаче вярвайте ми, за понеделник ще и дадат песен изобщо не за нейните гласови възможности и тя ще се представи по-слабо и ще кажат "Виктория, номинирана си, защото не търпиш развитие". А относно изгонванията - изобщо не вярвам, че гледат изпратените СМС-и. Просто гонят човека, който им разваля отбора за Кан.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Я като сме почнали, да взема и аз да се изкажа Значи моя любимец си е Деян. По всички линии ме кефи. И като мъж и като глас и като държание. Не ми харесват Жорж и тая последната дето влезе. Иначе ми харесва и Вяра. Като цяло според мен няма кой знае какъв талант..като изключим Марин, който може да е всякъв, но поне пее страхотно.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Ни ги гледам!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    На мен любимка ми беше Александра, много жалко че я изгониха И Мариелка радваше, и Вики пее добре... толкова се ядосвам, че гонят жени независимо дали имат талант или не. Личи си какви хора гледат предаването
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си